Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Kuchnię w narożniku wymyśliłam sama i jestem z tego pomysłu bardzo zadowolona. Sprawdza się rewelacyjnie. Pod nią jest duża szafka i szuflada, więc miejsca nie straciłam przez taką lokalizację. Jeżeli chodzi o ergonomię, sprawdza się rewelacyjnie. Nie mam jeszcze pomysłu na to, co ma być za nią, w narożniku, czekam na natchnienie i pomysł.

Z tego, co się orientuję, odległość od sąsiada powinna wynosić 4 metry, jeżeli ściana posiada okna i 3 metry ściana bez okien. Inne wersje tylko za zgodą sąsiada.

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

witam ,

informacyjnie podaję , że mam do sprzedania suporex 24 .

Okazało się że wykaz materiałów , który otrzymaliśmy wraz z projektem jest do bani.

Bloczków betonowych podali za mało i musieliśmy dokupic , a suporexu podali dużo za dużo .

U mnie wylany jest już strop, teraz stawiają kominy i lada dzień wchodzą dekarze . Więźba już jest na działeczce .

Pozdrawiam budujących .

witam ,

informacyjnie podaję , że mam do sprzedania suporex 24 .

Okazało się że wykaz materiałów , który otrzymaliśmy wraz z projektem jest do bani.

Bloczków betonowych podali za mało i musieliśmy dokupic , a suporexu podali dużo za dużo .

.

Honia a ile Ci zostało tego suporexu i jaka cena za sztukę?

Witaj Barbra :D :D , niestety ja nie znam nikogo kto to robi.

Witam

Ale miło się czyta jak wasze chatki pną się w górę.

My niestety dalej czekamy na decyzję o kredyt.Juz mamy po dziurki w nosie codziennie im cos niepasuje,teraz okazało się ,ze jakies 3 zł w BIK-u mamy zaległe niby na wspólnym koncie i to jeszcze z 26.06.2007.Powiedziałam Pani w banku,ze konto mamy tylko jedno i na nim są pieniądze a dla umewnienia się pojechalismy jeszcze do WBK-u sprawdzic i moja teza się potwierdziła ze jest wszystko ok więc niewiem skąd BIK ma takie dane skoro my nawet zadnej tranzakcji nie robilismy tego dnia z zadnym bankiem.Boze głupie 3 zł a taka afera.We wtorek ma zapasc decyzja myslę,ze juz ostasteczna.

Wspólczuję wam z tymi bankami, czepiają się najmniejszych drobiazgów. Ale wierzę że się uda. Ja bym chyba nerwowo nie wytrzymał.

Każdy chyba ma jakieś problemy z budową. U mnie w końcu u dało się znależć ekipę do wykonania dachu, jest to moja trzecia ekipa, poprzednie nie wypaliły i musiałem im podziękować.

http://images27.fotosik.pl/55/3e2aa8c8b06fd911m.jpg

Dachówka już czeka i okna wkrótce też.

Pozdrawiam

My do styropianu jeszcze daleko :wink:

Byliśmy w banku BGŻ, ale musimy poczekac na podział działki, bo dzielimy ją na dwie mniejsze a to trwa ponoc od 2 do 3 mcy :(

Jeszcze mamy taki problem że wczesniej dwa słupki graniczące zniszczyli nam panowie co kopali gaz, teraz panowie co robią kanalize też dwa zniszczyli :evil: , już 3 tygodnie czekamy żeby je odtworzyli :-? .

A z przyjemnych rzeczy to dzisiaj zobaczę osobiście budowę Honii74 :D

Ło matko... :( Czy oni tam w tym banku czytac nie umieją i nie widzą kwoty...? Przecież 4 zł to... absurd! :o Serdecznie Wam współczuję. Spróbujcie zwrócić się na forum do przemiłej dzieczyny o nicku braza, prowadzi swój dziennik budowy, napiszcie do niej na priva, bo pisała o tym, że walczyła z BIK-iem i wywalczyła usunięcie w jakiejś podobnej do Waszej sytuacji. Myślę, że może Wam coś podpowiedzieć.

Tutaj macie link do jej dziennika