anecia 31.07.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Kuchnię w narożniku wymyśliłam sama i jestem z tego pomysłu bardzo zadowolona. Sprawdza się rewelacyjnie. Pod nią jest duża szafka i szuflada, więc miejsca nie straciłam przez taką lokalizację. Jeżeli chodzi o ergonomię, sprawdza się rewelacyjnie. Nie mam jeszcze pomysłu na to, co ma być za nią, w narożniku, czekam na natchnienie i pomysł. Z tego, co się orientuję, odległość od sąsiada powinna wynosić 4 metry, jeżeli ściana posiada okna i 3 metry ściana bez okien. Inne wersje tylko za zgodą sąsiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darials 01.08.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Nie ma... Ani w skrzynce mailowej, ani w PW... Co się stało? teraz jest!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.08.2007 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Nie ma... Ani w skrzynce mailowej, ani w PW... Co się stało? teraz jest!!! Rzeczywiście, jest! Dziękuję bardzo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daro1974 05.08.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Mam pytanie czy ktoś się orientuje ile biorą za stan surowy zamknięty w naszym rejonie, oraz za ile instalacja elektryczna. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiacior 06.08.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Za instalacje elektryczną jakieś 3-3,5 tys. za samą robociznę. Za stan surowy to zależy jaki masz dom. Za 150metrów około 30tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daro1974 06.08.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Zapomniałem napisać dom ok. 150 m2 urzytkowej z garażem dwustanowiskowym. Fiacior czy te 30 tys. to z dachem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiacior 06.08.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Co Ty bez dachu niestety. Za dach około 25-30zł za więżbę i tak samo 25-30zł za położenie dachówki. Oczywiście za metr kwadratowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honia74 08.08.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 witam , informacyjnie podaję , że mam do sprzedania suporex 24 . Okazało się że wykaz materiałów , który otrzymaliśmy wraz z projektem jest do bani. Bloczków betonowych podali za mało i musieliśmy dokupic , a suporexu podali dużo za dużo . U mnie wylany jest już strop, teraz stawiają kominy i lada dzień wchodzą dekarze . Więźba już jest na działeczce . Pozdrawiam budujących . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiacior 09.08.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 A ja chciałem się dowiedzieć bo słyszałem, że w Zielonej Górze jest duży, bardzo duży sklep meblowy, gdzieś na obrzeżach miasta? Czy wiecie który to sklep i jak możecie to podajcie adres!Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honia74 09.08.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 fiaciorduży sklep meblowy - byc może chodzi Ci o "M-ka meble" - jest na trasie północnej ( dawniej tam był dallas) . Jadąc od strony Sulechowa pomiędzy pierwszym a drugim rondem jadąc w stronę Auchan to po lewej stronie widać sklep . Mam nadzieje że pomogłam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiacior 09.08.2007 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Dzięki Honia74 już wiem gdzie to jest. Wiem gdzie jest trasa pólnocna i gdzie był Dallas.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbra_s 10.08.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Cześć Ja tylko skromne mieszkanko, ale pomyślałam, że możecie mi pomóc Poszukuje wykonwacy prysznica bez brodzika. Może ktoś z Was wykonywał. Ja też w sumie buduję swoje mieszkanie od środka Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 11.08.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 witam , informacyjnie podaję , że mam do sprzedania suporex 24 . Okazało się że wykaz materiałów , który otrzymaliśmy wraz z projektem jest do bani. Bloczków betonowych podali za mało i musieliśmy dokupic , a suporexu podali dużo za dużo . . Honia a ile Ci zostało tego suporexu i jaka cena za sztukę? Witaj Barbra , niestety ja nie znam nikogo kto to robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania oraz krzyś 11.08.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Witam Ale miło się czyta jak wasze chatki pną się w górę. My niestety dalej czekamy na decyzję o kredyt.Juz mamy po dziurki w nosie codziennie im cos niepasuje,teraz okazało się ,ze jakies 3 zł w BIK-u mamy zaległe niby na wspólnym koncie i to jeszcze z 26.06.2007.Powiedziałam Pani w banku,ze konto mamy tylko jedno i na nim są pieniądze a dla umewnienia się pojechalismy jeszcze do WBK-u sprawdzic i moja teza się potwierdziła ze jest wszystko ok więc niewiem skąd BIK ma takie dane skoro my nawet zadnej tranzakcji nie robilismy tego dnia z zadnym bankiem.Boze głupie 3 zł a taka afera.We wtorek ma zapasc decyzja myslę,ze juz ostasteczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiacior 12.08.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Wspólczuję wam z tymi bankami, czepiają się najmniejszych drobiazgów. Ale wierzę że się uda. Ja bym chyba nerwowo nie wytrzymał.Każdy chyba ma jakieś problemy z budową. U mnie w końcu u dało się znależć ekipę do wykonania dachu, jest to moja trzecia ekipa, poprzednie nie wypaliły i musiałem im podziękować. http://images27.fotosik.pl/55/3e2aa8c8b06fd911m.jpg Dachówka już czeka i okna wkrótce też.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blizniak_w_zg 15.08.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 jak w tenmacie 6 paczek styropianu 12cm do ocieplenia budynku. Cena ATRAKCYJNA do uzgodnienia. Odbiór osobisty w PONIEDZIAŁEK 20.08.2007 Kontakt: 0049 1736247591 lub eMail (aktualne do niedzieli) [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 16.08.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 My do styropianu jeszcze daleko Byliśmy w banku BGŻ, ale musimy poczekac na podział działki, bo dzielimy ją na dwie mniejsze a to trwa ponoc od 2 do 3 mcy Jeszcze mamy taki problem że wczesniej dwa słupki graniczące zniszczyli nam panowie co kopali gaz, teraz panowie co robią kanalize też dwa zniszczyli , już 3 tygodnie czekamy żeby je odtworzyli . A z przyjemnych rzeczy to dzisiaj zobaczę osobiście budowę Honii74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania oraz krzyś 19.08.2007 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 a nam nieprzyznali kredytu bo dowiedzielismy się ,ze wisimy w BIK-u za 4 zł bo mąż zamykał wczesniej kredyt i podali mu złą kwote i nawet nie raczyli powiadomic tylko odrazu wysłali dane do BIK-u.Jestesmy załamani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.08.2007 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Ło matko... Czy oni tam w tym banku czytac nie umieją i nie widzą kwoty...? Przecież 4 zł to... absurd! Serdecznie Wam współczuję. Spróbujcie zwrócić się na forum do przemiłej dzieczyny o nicku braza, prowadzi swój dziennik budowy, napiszcie do niej na priva, bo pisała o tym, że walczyła z BIK-iem i wywalczyła usunięcie w jakiejś podobnej do Waszej sytuacji. Myślę, że może Wam coś podpowiedzieć. Tutaj macie link do jej dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania oraz krzyś 19.08.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 dompodsosnami---dzięki zaraz postaram się znalezc tą Panią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts