wiochman 19.11.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 No... puściłem priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pepik 19.11.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 witam ja buduje kolo Krakowa ale mam pytanie dotyczace składu budowlanego z Zielonej Góry - EXTRADER - Czy ktoś brał towar od nich ? Bede wdzieczna za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirage 21.11.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Okna w dobrej cenie są na wojska polskiego na przeciw dawnego hotbisu, obok wjazdu do "mrowiska" firma "nextbau" profile rehau dobre ceny ma też madachu ale gorszy profil na oknoplaście sie zawiodłem. Szukam wykonawcy przyłącza wod/kan w zielnej górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 21.11.2007 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Witam...Jak bedziesz na etapie instalacji C.O. i wod.kan. To służę pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirage 22.11.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 rozprowadzenie pod budynkiem mam, własnie zamykam stan surowy, wiec teraz będzie etap instalacji, mam problem z przyłączem - projekt gotowy ale brak chętnych do wykonania (jędrzychów / mokro) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 22.11.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Rozumiem... Popytam instalatorów. Jeżeli kogoś znajdę dam ci znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirage 23.11.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Dzisiaj kolejny wykonawca sobie odpuścił, boją się odbiorów zielonogórskich wodociągów, rzekomo bez układów nie można nic w zielonej zrobić, do tego wysokie koszty igłofiltrów, dojdzie do tego że nie skończę domu w założonym przez siebie terminie przez przyłącze, pewnie nie byłoby tyle problemów gdybym nie budowa się w mieście, co za chory kraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia 1 23.11.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Witam! Ponawiam prośbę. Mam nadzieję, że nie zostawicie mnie bez pomocy. Szukam kogoś do wykończenia poddasza, ocieplenia podłóg, ocieplenia i otynkowania domu na zewnątrz. Z góry dziękuję za wszelkie namiary.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tristan 25.11.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Witam wszystkich budujących! Przymierzamy się (razem z żonką) do budowy od wiosny, ale czy nam się to uda, to się dopiero okaże. Obecnie jesteśmy na etapie poszukiwania geodety i architekta. Czy możecie nam kogoś polecić w tych dziedzinach? Jak długo się czeka i ile kosztuje mapka do celów projektowych? Interesują nas też ceny u architektów - adaptacja gotowego projektu versus projekt indywidualny. Dopiero zaczynamy przygodę z budowaniem i na razie wygląda to jak wielka góra do pokonania Jednak nie zrażamy się, forum muratora mocno motywuje do tej wielkiej przygody! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajka 25.11.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Witam na forum:) Architekta mielismy z Gubina, wiec trudno nam polecic kogos z Zielonej Gory, wzial okolo 2,5 tys. za adaptacje projektu, z tego co sie jednak orientuje ceny sa mniej wiecej takie same, duzo zalezy od zakresu przerobek. My powiekszalismy otwory okienne, zamienialismy garaz na pomieszczenie meiszkalne, zmienialismy pare scianek . Geodetę mamy z Sulechowa, nazywa sie Jacek Merdas, z biura Geometria Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "GEOMETRA"66-100 Sulechów, ul Szkolna 9 Telefony: 068 385 4231, 068 352 8251, fax: 068 352 8250Email: [email protected]Na razie nam sie sprawdza, dokladny facet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 26.11.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 WitamJa polecam geodetę , pana Ostrowskiego z zielonej Góry na ulicy piaskowej(koło palmiarni)Co do projektu, to jesli ma by indywidualny to niestety jest to drogie.Jesli chodzi o adaptację projektu, to mojej szwagierce robił to jej kierownik budowy, pan Reimann.Nam biuro projektowe FORUM na placu matejki w zielonej górze.Pozdrawiam. Kasia podpytam mojego J. czy kogoś ma tam ze znajomych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honia74 27.11.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Witam, Moją adaptację robiło biuro FORUM - pl. Matejki ZG . Uważam że mogę ich polecić .Natomiast geodeta - Pan Cebulski - Ul. Kożuchowska ZG - Tel . 601912324. Bardzo polecam . Pozdrawiam i życzę wytrwałości nowym budowniczym . U mnie wiecha była w sobotę . http://images32.fotosik.pl/59/5b02a156c51db77bm.jpghttp://images33.fotosik.pl/59/adbaec046fae8603m.jpghttp://images33.fotosik.pl/59/78104044b82b9b2cm.jpg Dalsza walka z dachem trwa . Planujemy zrobić przerwę zimową w budowaniu , ale sami nie wiemy czy dobrze planujemy . A Wy robicie przerwę w budowaniu na czas zimy ????? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 29.11.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Honiu my nie robimy przerwy w budowaniu. Za tydzień wchodzą J. znajomi robic dach i dzisiaj zamawiamy okna, będa za trzy tygodnie juz wstawione. No i przez zimę będziemy robic środek. Wybralismy okna chyba firmy "instal-olast" czy jakos tak, wyjda razem z roletami gdzieś tak 16 tys., miały by ze szprosami ale zrezygnowaliśmy. A w jednej firmie okna wyliczyli nam na prawie 30tys . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daro1974 29.11.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Witam ponownie po długiej przerwie, ale nie pisałem ni9c bo czekałem na działkę. JUTRO JĄ KUPUJE NA WŁASNOŚĆ. i będe mógł załatwiać pozwolenie na budowę swojego wymażonego domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MIGacZ 30.11.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Witam ponownie po długiej przerwie, ale nie pisałem ni9c bo czekałem na działkę. JUTRO JĄ KUPUJE NA WŁASNOŚĆ. i będe mógł załatwiać pozwolenie na budowę swojego wymażonego domku. Witaj Daro1974. GRATULEJSZYN !! Powodzonka Migacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 30.11.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Daro gratuluję i życze szybkiego załatwiania papierków na pozwolenie My za okna zapłacilismy 12 tys zł, ale później jeszcze domówimy dwa okna trójkątne, ale to musi bcy już dach. Zrezygnowalismy też z rolet na górze, będa tylko na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 04.12.2007 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Podciągam temacik:) Ale tu cisza, wszyscy na budowie pewnie My dalej czekamy na więźbę i okienka, myślę ze przed Świętamy będzie zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honia74 04.12.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 U mnie kładą dachówkę . Jutro zrobię foto to wkleję . 10-11 mam montaż okien i drzwi zewn . Pozdrawiam budowniczych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiacior 06.12.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Honia74 gratuluję postępów prac. Czekamy na fotkę. U mnie tynkują powoli.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 06.12.2007 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Honiu to super, czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts