fiacior 02.07.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Witaj Magaa.Ja kupiłem najpierw projekt w Muratorze a następnie dałem go do adaptacji dla architekta. Niestety architekt namieszał mi trochę z kominkiem i dlatego go nie polecam. To był architekt z Zielonej Góry, który pracuje w Żarach w urzędzie. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 02.07.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 witam:) Przewija się tu temat biur projektowych, mam pytanie do budujących z okolic Żar - z czyich uslug korzystaliście przy adaptacji projektu? Możecie kogoś polecić? Zastanawiam się też, kiedy jest najlepszy moment na pierwszą wizytę w takim biurze projektowym - przed czy po zakupie projektu (zakładając, że zamawiam gotowy np z muratora)?? Pozdrawiam witaj Magaa My poszliśmy najpierw do biura bo szukaliśmy odpowiedniego domu na naszą działkę. Acha jak pójdziesz do biura to oni też Ci zamówią taki projekt jak chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakik 02.07.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Witam wszystkich serdecznie, jestem na forum pierwszy raz, ale juz widze ze nie ostatni milo popatrzec jak domki Wam "rosna" ja dopiero jestem na samym poczatku- tz zaczynam formalnosci poki co czekam na formalnosci co do podzialu i przepisania dzialki, ale juz chcialabym aby ktos mogl polecic mi dobrego geodete, ktory wszyskim sumiennie sie zajmie... budowa bedzie nie daleko Zielonej Góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honia74 02.07.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 witaj wśród budujących i budowniczych pomyślności i wytrwałości życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakik 02.07.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 hehe dziekuje za powitanie i mile slowa- napewno sie przydadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marras 03.07.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 witajcie Szukam elektryka, ktory polozylby okolo 80m kabla i zrobil skrzynke budowlana.Projket instalacji juz posiadam. Mozecie polecic mi kogos ?? Dotyczy Wilkanowa. pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 03.07.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Witam wszystkich serdecznie, jestem na forum pierwszy raz, ale juz widze ze nie ostatni milo popatrzec jak domki Wam "rosna" ja dopiero jestem na samym poczatku- tz zaczynam formalnosci poki co czekam na formalnosci co do podzialu i przepisania dzialki, ale juz chcialabym aby ktos mogl polecic mi dobrego geodete, ktory wszyskim sumiennie sie zajmie... budowa bedzie nie daleko Zielonej Góry Witaj Kasia Polecam pana geodetę Ostrowskiego, przyjmuje na ul. Piaskowej w Zielonej Górze, chyba nr 1 albo 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor Zielona Góra 03.07.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Witam wszystkich serdecznie, jestem na forum pierwszy raz, ale juz widze ze nie ostatni milo popatrzec jak domki Wam "rosna" ja dopiero jestem na samym poczatku- tz zaczynam formalnosci poki co czekam na formalnosci co do podzialu i przepisania dzialki, ale juz chcialabym aby ktos mogl polecic mi dobrego geodete, ktory wszyskim sumiennie sie zajmie... budowa bedzie nie daleko Zielonej Góry Witaj Kasia Polecam pana geodetę Ostrowskiego, przyjmuje na ul. Piaskowej w Zielonej Górze, chyba nr 1 albo 2. A ja Pana Sławka Gibowskiego. Byłem bardzo zadowolony z jego usług no i całkiem niedrogi - jak chcesz numerek to daj znać napiszę na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakik 03.07.2008 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 A wiec podzwonie troche i wybiore ktoregos z nich dzieki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 04.07.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 U pana Ostrowskiego pracuje jakiś geodeta Sławek, może to on. A u nas jest robione ogrodzenie i wkopują krawężniki Tylko w środku stanęły prace, bo J. nie ma czasu, tyle ma pracy, ale niedługo zaczną nam tam znajomi robić, bo chcemy bardzo do września skończyć Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysweetbabys 05.07.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 szukam kogoś kto mi dach postawi termin wrzesień/pażdziernik okolice świebodzina widzę ze tu wiele pomocnych głów więc moze i ktoś mi poradzi kogoś,ewentulanie jeszcze ekipe do budowy calego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 07.07.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Witam proszę o pomoc poszukuję ekipy z miksokretem do wykonania posadzki - najlepiej z okolic Żagania lub Szprotawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 07.07.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Witaj Grzebiuszka Pewnie forumowicze z okolic Żar Ci polecą kogoś dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 08.07.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Pewnie forumowicze z okolic Żar Ci polecą kogoś dobrego witaj tez mam taka nadzieję, ale coś cisza wielka zapadła na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 08.07.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Pewnie forumowicze z okolic Żar Ci polecą kogoś dobrego witaj tez mam taka nadzieję, ale coś cisza wielka zapadła na forum Pewnie każdy na budowie siedzi Za parę dni pojawią się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiacior 08.07.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Witam jestem z Żar i nie pomogę bo wylewki robiłem sobie sam.Ale są tu jeszcze inni z Żar może oni pomogą jak się pojawią?Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daro1974 10.07.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Witam.Mam do sprzedania stęple ok. 200 szt oraz bloczki betonowe ok. 180 szt. Jeśli jest ktoś chętny to niech pisze na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 11.07.2008 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Witam A my wczoraj dostaliśmy warunki zabudowy , teraz kupno projektu , do pana R. dajemy do adaptacji+ pozwolenie na budowę, no i możemy ruszać z budową domu na sprzedaż Daro a bloczki betonowe to te na fundamenty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakik 16.07.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 U mnie tez do przodu My takze dostalismy warunki zabudowy- dokladnie takie jak chcielismy, i nareszcie mamy zgode o podzial dzialki teraz jeszcze notariusz (darowizna) i dalej do roboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 17.07.2008 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 kasiakik to fajnie:) powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts