Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zobacz na mój post na stronie nr 11.

Z czasem znalazłem jeszcze jednego dostawce okien, który sprzedaje okna o profilu Veka (profil jest barwiony w masie) w bardzo dobrych cenach.

Okna MAJ S.C.

ul. Kościelna 24

60-538 Poznań

tel. 061 828 30 14

kom. 600 210 642

[email protected]

Napisz zapytanie na podany mail a otrzymasz szybko wycenę.

Pozdrawiam

maxik, ja mialam wyceniane okna MS, DAKO, DRUTEX i BAMA Swiebodzin.

Najtaniej wypadl DRUTEX ale na forum raczej odradzaja. Zamowilam prawie w MS (ladne okna, jakies tam wzmocnienie z wlokien szklanych) ale nie dogadalam sie z przedstawicielem co do terminu realizacji i zrezygnowalam. Pozniej bylam prawie zdecydowana na DAKO (cena bardzo atrakcyjna, profesionalna obsluga, ladne okna na profilu VEKA) ale znalazlam w swiebodzinie producenta ktory mi zaproponowal okna ''z klimatem'' jak ja to mowie. Zamowilam wiec okna w BEMA, profil REHAU, po 4 szyby w kazdym oknie, bez szprosow, glowice i listwy ozdobne, takie fajne wiejskie okna! Drozsze niz pozostale ale w zupelnosci takie jakich szukalam !

Maxik

mam gdzieś namiary na tego gościa z allegro. W niedziele poszukam to Ci przeslę.

Okna z Krakowa (oknoplast) sa dobrymi oknami na profilu Veka (dobry profil w dobrej cenie) jednak za renome każą sobie słono płacić, porównywalem ceny.

Profile Rehau sa bardzo drogie choc jedne z najlepszych. Okna MS są równeiż bardzo drogie.

Osobiscie zdecydowany jestem na okna na profilu Veka kolor (sa barwione w masie od strony zewnętrznej co jest rzadko spotykane, przy zadrapaniu nie widac białego koloru).

Pozdrawiam

Maxik

mam gdzieś namiary na tego gościa z allegro. W niedziele poszukam to Ci przeslę.

Okna z Krakowa (oknoplast) sa dobrymi oknami na profilu Veka (dobry profil w dobrej cenie) jednak za renome każą sobie słono płacić, porównywalem ceny.

Profile Rehau sa bardzo drogie choc jedne z najlepszych. Okna MS są równeiż bardzo drogie.

Osobiscie zdecydowany jestem na okna na profilu Veka kolor (sa barwione w masie od strony zewnętrznej co jest rzadko spotykane, przy zadrapaniu nie widac białego koloru).

Pozdrawiam

Witajcie

Jeśli chodzi o okna to polecam firmę SZUŁCIK z Kargowej (drewniane) są naprawdę solidni i nieco tańsi niż konkurencja (Świebodzin, Jezierski, Urzędowski). Ja swoich okien jeszcze nie kupiłem bo nie czas (kończę właśnie stan surowy), ale widziałem u znajomych ich okna, a także teściu dwa dni temu zamontował drzwi wejściowe od nich - rewelacja naprawdę polecam.

http://www.szulcik.pl

Ciao

Maxik

Pozdrawiam

Witajcie

Jeśli chodzi o okna to polecam firmę SZUŁCIK z Kargowej (drewniane) są naprawdę solidni i nieco tańsi niż konkurencja (Świebodzin, Jezierski, Urzędowski). Ja swoich okien jeszcze nie kupiłem bo nie czas (kończę właśnie stan surowy), ale widziałem u znajomych ich okna, a także teściu dwa dni temu zamontował drzwi wejściowe od nich - rewelacja naprawdę polecam.

http://www.szulcik.pl

Ciao

Okna drewniane sa drogie, to już inny przedzial cenowy.

Namiary do firmy która oferuje również dobre ceny okien na bazie profili veka:

PHU Univers

ul. Bema 2a

Lubin

76/7462696

Pozdrawiam

Gregor Zielona Góra czy TY czasem niebudujesz domu LIBRA?JA buduje wlasnie libre jestem na etapie scian fundametowych prosze podaj cene robocizny stanu surowego mury +robocizna dachu?dzieki

W obecnej chwili nie dysponuję kompletną ofertą (tzn. nie mam jej przy sobie) ale za całość tzn. fundamenty, mury, ścianki działowe, tarasy, kominy, dach kompletny zapłaciłem 60 tys. (buduję Librę II z dwoma garażami więc nieco większą od projektu podstawowego) i w zasadzie ten etap budowy mam już zakończony. Na szczęście.....

Pozdr.

Gregor