mycha. 19.09.2008 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Chyba to zależy od dachówki wydaje mi się, bo powiem Wam tak. Mój J. duzo klientów załatwił dla pokryć, a taniej dostalismy dachówkę w Kaidarze, ale mamy tez tam spore zniżki. Jakby ktoś chciał mogę polecic kogoś tam i możecie powołać się na mojego J. ale jak ktoś zainteresowany to na priv zapraszam My niedługo zaczynamy budowę drugiego domu, jeszcze nie wiemy który będzie na sprzedaż. Pozdrawiam A jak tam winobranie Wam minęło? i czy odwiedziliście już nowe centrum handlowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajka 21.09.2008 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 hej, ile placiliscie za ocieplenie budynku styropianem, chodzi mi tylko o koszt robocizny, mamy wycene od jednego wykonawcy, 55 zl, nie mam porownania, to rozsadna cena ?? dizeki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honia74 22.09.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 W ramach rozrywki budowlanej odwiedziłam już nowe centrum handlowe i wiecie co ..... nie ma tam materiałów budowlanych Galeria FOCUS fajna - przynajmniej można sobie połazić i spotkać znajomych . Od dość dawna robie zakupy w hurtowniach budowlanych i Focus jest dla mnie formą rozrywki i ucieczki od codziennośći . Winobranie podobno juz było - nawet nie zauważyłam kiedy . Ale postępy prac na budowie są dość widoczne . Domeczek ocieplony z zewnątrz i ociepla się wewnątrz. A ostatnie dzieło które zamieszkało w domku to kominek http://images36.fotosik.pl/12/7b38c421af5a57dem.jpg jeszcze nie skończony ale już rozpalone było . A poza tym wróciły z reklamacji moje drzwi formy CAL - opisywane w odpowiednim wątku o drzwiach zewnętrznych . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
attena 24.09.2008 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Witam wszystkich budowniczych! Wprawdzie nie zamieszkuję okolic Zielonej Góry, ale wśród Was znalazłam osobę budującą wg projektu lmp 63. Dlatego pozwólcie, że będę od czasu do czasu Was odwiedzała Honiu74 Ciebie szczególnie witam. Mam nadzieję, że udzielisz mi rad na temat twojej budowy. Będą mi one bardzo potrzebne, bo właśnie rozpoczynam budowę wymarzonego domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honia74 24.09.2008 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 attenaWitaj na forum to dla mnie też wymarzony domek , jeżeli tylko będę potrafiła to chętnie podpowiem i poradze . pozdrawiamHonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.09.2008 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 A ja wpadłam zostawić pozdrowienia dla wszystkich. Nie wchodzę na grupę, bo od dość dawna u mnie przerwa w budowaniu i nie wiem, jak długo jeszcze potrwa. Ale podczytuję Was i trzymam za wszystkie budowy kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxik 24.09.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Witajcie.Zamówiłem okna w firmie "Lopez" - Zielona Góra , są one na profilach AvatngardeWyszło nawet nieżle cenowo - zobaczymy jak wyjdzie w praniu.Szukam używanych drzwi w rozmiarze "100" wraz z ościeżnicą , takich aby można było zamknąć nimi wejście do budynku na czas budowy. Macie coś takiego?Wiecie gdzie można kupić bramy garażowe?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 24.09.2008 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Dompodsosnami tez pozdrawiam Maxik my kupowalismy bramy garazowe w hurrmanie (zapomnialam jak się to pisze) nawet cena przystepna, na ulicy Wrocławskiej. A nas oszukali płytkarze , wzięli zaliczki, schrzanili łazienkę u góry i nie odbierają teraz telefonów Ale my ich znajdziemy i zarządamy naprawy tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honia74 25.09.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Pozdrowienia dla wszystkich Ja kupowałam bramę garażową tak jak mycha:) w Hormanie lecz na Wojska Polskiego . Cena była ta sama ale szybszy termin realizacji mieli .http://images50.fotosik.pl/14/5faa6beac489aeaem.jpgpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
attena 25.09.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Honiu74! Bardzo proszę o błędy tego projektu. I propozycje zmian. Sprawa pilna. Dziś odwiedza nas architekt wnętrz, a ja do końca nie jestem przekonana do jego propozycji. Ja wymarzyłam sobie, że w pokoju kominkowym zrobię kuchnię i do niej wejści z holu. Natomiast nasz projektant chce zamienić sypialnię na parterze w kuchnie, pokój kominkowy w jadalnie. Najbardziej mnie przeraża fakt, że do jadalni nie będzie oddzielnego wejścia. Wypowiedz się bardzo proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 25.09.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Witajcie. Zamówiłem okna w firmie "Lopez" - Zielona Góra , są one na profilach Avatngarde Wyszło nawet nieżle cenowo - zobaczymy jak wyjdzie w praniu. Szukam używanych drzwi w rozmiarze "100" wraz z ościeżnicą , takich aby można było zamknąć nimi wejście do budynku na czas budowy. Macie coś takiego? Wiecie gdzie można kupić bramy garażowe? pozdrawiam profile avangarde nie zbierają dobrych opinii, jest wiele artykułów na ten temat na forum tanie są to prawda pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysweetbabys 25.09.2008 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 czy ktos ma namairy na tansze bloczki fundamentowe,taniej niz 4,20 brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiacior 25.09.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Witajcie.Jaką wełnę wybieraliście do ocieplenia poddasza, jakiej firmy? Ja właśnie stoję przed wyborem i szukam sprawdzonych materiałów.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika i Krzysiek 25.09.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Witamy.Właśnie rozpoczeliśmy budowę naszego domku. Budujemy w Płotach pod Zieloną Górą, projekt domu Dandys 2. Jesteśmy na etapie lania ławy fundamentowej, także wszystko jeszcze przed nami. Pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 25.09.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Witamy. Właśnie rozpoczeliśmy budowę naszego domku. Budujemy w Płotach pod Zieloną Górą, projekt domu Dandys 2. Jesteśmy na etapie lania ławy fundamentowej, także wszystko jeszcze przed nami. Pozdrawiamy. znam taka parkę o imionach Monika i Krzysiek, mieszkają na os. Czarkowo..... pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajka 26.09.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Witajcie. Jaką wełnę wybieraliście do ocieplenia poddasza, jakiej firmy? Ja właśnie stoję przed wyborem i szukam sprawdzonych materiałów. Pozdrawiam My stawiamy na Rockwool, nasz fachowiec od ocieplenia bardzo chwali ta firme, nie ma problemu z ukladaniem itd, mowil zeby nie ryzykowac jakis nieznanych marek bo to sie pozniej odbija . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 26.09.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 wazne jest też to jaki model Rockwoola, lepiej dac np. cieplejszy Superrock 18+5cm niż Megarock 18+8cm a cena wyjdzie ta sama.... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zelofx 28.09.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 czy ktos ma namairy na tansze bloczki fundamentowe,taniej niz 4,20 brutto Popytaj w ARPOLU przy trasie północnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zelofx 29.09.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Witam powtórnie Szukam belek do podparcia stropu ( ok 2,8m) Nie rozszalowujecie czasami swoich stropów ? Chętnie pozbawię Was problemu. A jeżeli nie - to gdzie mogę takowe tanio nabyć ?? Pozdrawiam z Nowego Kisielina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
attena 01.10.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Witam !Chciałabym na forum podziekować Honi74 za możliwość zobaczenia jej domku. Z taką życzliwością i otwartością nie często w tych czasach można się spotkać. Honiu74 bardzo dziękuję. Wizyta w Twoim przepięknym dworku wsród złocących się drzew pomogła mi w dalszym planowaniu budowy i wykończeń.Dom jest super! Ja i mój mąż jesteśmy pod wielkim wrażenie (drzwi także robią wielkie wrażenie).Jednocześnie wszystkich budujących zachęcam do kontaktowania się z osobami, które realizują te same projekty. Takie wizyty pozwalają na dokonanie korekt, czasami podpatrzenie pomysłów. Honiu74 jeszcze raz wielkie dzięki!!! (spotykamy się po Nowym Roku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts