Maxik 09.03.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Myślę , że po tych fachowcach mija się to z celem . Wystarczy lekkie gruntowanie emulsją i kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysweetbabys 09.03.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 wydaję mi się że 105 to i tak dobra cena, dziwni mnie fakt tego że ceny zawsze podawane w netto, toż t nie ameryka gdzie do ceny trza dodac vat nim sie cos kupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 10.03.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 dawno mnie nie bylo ale juz nadrobilam zaleglosci wiecie moze gdzie w naszych okolicach daja dobre ceny na drzwi POLSKONE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martek1981 10.03.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Witam, Ja co prawda nie buduje w Waszym rejonie ale mam prośbe. Szukam opiniii na temat kominów LZMO z Żar. Jest zainteresowany ich kupnem ale nie moge znależć żadnych informacji na forum o tych kominach Może Wy macie jakieś doświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 10.03.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 nam polecal je majster i kierownik budowy, ostatecznie sie zdecydowalismy na PLEWA bo moglismy zamowic w pobliskiej hurtowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Antec 10.03.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Witam, Ja co prawda nie buduje w Waszym rejonie ale mam prośbe. Szukam opiniii na temat kominów LZMO z Żar. Jest zainteresowany ich kupnem ale nie moge znależć żadnych informacji na forum o tych kominach Może Wy macie jakieś doświadczenia Witam Ja mam u siebie kominy LZMO. Wyglądają ok, murarz też nie miał żadnych uwag podczas murowania. Niestety jeszcze nie użytkuję, dlatego nie mogę nic więcej powiedzieć na ich temat. Zdecydowałem się na nie ze względu na cenę którą mi zaproponowano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysweetbabys 17.03.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 chyba bedziemy musieli tez zamontowac szambo u nas bo kanaliza miala byc we wrzesniu a teraz slysze ze po nowym roku, czy bylby ktos chcetny na lato tego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxik 17.03.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Ja zamierzam zamawiac szambo na kwiecien/maj ewentualnie czerwiec ale cos chyba chętnych wywiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebasew 18.03.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 chyba najtańsze bloczki betonowe można kupić w promocji w firmie rpr na ul wojska polskiego w zielonej gorze, cena 2,60 netto za szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 18.03.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 a rozgladal sie ktos moze za dechami na podloge? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdajacek 19.03.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 witam Wszystkich budujących w Zielonej Górze i okolicach!. Ja dopiero jestem na samym początku przygody z budowaniem, i od razu mam prośbę do forumowiczów. Proszę podajcie mi gdzie adoptowaliście swoje projekty domków , a może ktoś zlecał zrobienie projektu indywidualnego , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 19.03.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 My adaptowaliśmy w biurze FORUM w Z-G, ale nie polecam; bardzo drogo i niespecjalnie sympatycznie. Niektórzy kierownicy budowy mają uprawnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdajacek 19.03.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 No właśnie niektórzy, ale my nie mamy jeszcze żadnego kierbud może ktoś by nam mógł polecić: dobrego, taniego i jeszcze z uprawnieniami na priv Na razie mam tylko to biuro na Matejki ale jeszcze chciałabym u kogoś innego bo się naczytałam różnych info na ich temat i do końca nie jestem przekonana igma masz super drzwi-- takie mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 19.03.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 my kupilismy projekt w biurze Forum ale adaptowalismy u kier bud. - placilismy 1200 zl ale nasz jest z Krosna Odrzanskiego. Polecam, nie polecam - bardzo mily, wszystko zalatwil jak trzeba ale ile to nas nerwow kosztowalo to nasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 19.03.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 igma masz super drzwi-- takie mi się podobają Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysweetbabys 20.03.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 jezeli masz gotowy projekt i chcesz wprowadzic duzo zmian zastanow sie czy nielepiej zrobic nowy od podstaw bo adaptacja kosztuje im wiecej zmian tym wiecej do zapłaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdajacek 20.03.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Tak znowu duzo nie mam ale jednak parę jest np. na parterze zmiana wymiaru okien, przesunięcie o ok 1,5 m komina, na dachu zamniana wolego oczka na wykusz no i najwieksza zmiana to powiększenie garażu. Dlatego szukam jakiegoś kierbud z uprawnieniami albo architekta który by się tym zajął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 22.03.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 WitamMam pytanko, czy w garazu robicie kanał? Jestem po wylaniu ław i wkrótce zabieram się za ukończenie stanu zerowego. Przy tej okazji mógłbym zrobic kanał w garażu.Poradźcie czy warto czy są jakies minusy takiego rozwiązania?PozdrawiamHugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor Zielona Góra 23.03.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Ja zamierzam zamawiac szambo na kwiecien/maj ewentualnie czerwiec ale cos chyba chętnych wywiało Witaj Maxik - chętnie dołączę się do kupna szamba, bo jak w przypadku innych obiecana kanaliza, to chyba bedzie ale za kilka lat...... Jak zwykle u nas - oczyszczalni nie możesz zrobić, a wydać kasę na szambo, które posłuży może kilka lat to tylko zbędny wydatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysweetbabys 23.03.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 no to byłoba już 3 chętnych na szambo latem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts