mysweetbabys 15.05.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 enea ma 9 miesiecy na podlaczenie pradu do dzialki, wiec jak czekacie od sierpnia to juz tez wasz czas nadchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 15.05.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 enea ma 9 miesiecy na podlaczenie pradu do dzialki, wiec jak czekacie od sierpnia to juz tez wasz czas nadchodzi Standardowo ma 9 m-cy. Żeby podłączyć nam prąd dała sobie 15 m-cy. W umowie którą zawarliśmy jest wzmianka, że mają na to 15 m-cy, gdyż muszą zrobić stację transformatorową czy coś takiego. Tyle, że liczyliśmy, że 15 m-cy to tak w dużym zapasie dali, w razie gdyby coś, a wygląda na to, że nie zrobią tego prędzej Co jakiś czas dzwonimy żeby się dowiedzieć jak sprawy postepują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysweetbabys 15.05.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 u nas zadnej wziamnki niema, a maz ostatnio był u nich i narazie niezrobią bo podobno kabla niemaja, 9 miesiecy mieli na zakup kabla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 15.05.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 u nas zadnej wziamnki niema, a maz ostatnio był u nich i narazie niezrobią bo podobno kabla niemaja, 9 miesiecy mieli na zakup kabla Ja jak słyszę słowo enea to sama nie wiem czy się śmiać czy płakać Usłyszałam niedawno pewną historię - ile w niej prawdy nie wiem, w każdym razie pewnego dnia, pewien pan poszedł do enea podpisać umowę o prąd, ale już nie budowlany - zanim zdecydowali, że są gotowi aby mu podłączyć on zdążył się wybudować( może nawet już dom mu odebrali-nie znam szczegółów). Przedstawicielka enei była wielce zdziwiona, no bo jak to tak można się wybudować bez prądu? -no to chyba Pan musiał pożyczać sobie prąd od sąsiada - a tego, jak wiadomo robić nie można -i zaczęło się dochodzenie. Pan musiał udowodnić, że nie pożyczał prądu od sąsiada tylko miał prąd z agregatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysweetbabys 15.05.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 hehe dobre mogl powiedziec ze napedzal prad rowerkiem;)zdzierusy zdzieraja na budowlanym a jeszcze maja pretensje, pewnie najlepiej przedluzac terminy podlaczenia bo wiecej placisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 15.05.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 hehe dobre mogl powiedziec ze napedzal prad rowerkiem;) hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VXS 15.05.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 googulek piękne schody a teraz pochwal się kto je robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 15.05.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 mycha, jak dobrze ze jestes kiedys polecilas forumowej asi goscia od podlogi ze starych dachowek. Masz jeszcze z nim kontakt? Mam mam , póki co jest jeszcze mężem mojej siostry Mój szwagier nadal robi płytki ze starych dachówek oraz dodatkowo sprzedaje cegłę i stare belki Napiszę Ci na priv jego telefon A w ogóle popatrz wczoraj pisała do mnie Asia na priv o namiary do szwagra hehe googulek piękne macie schody Co do enea to ja już zapomniałam po jakim czasie nam podłaczyli prąd, ale też trochę się naczekaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 15.05.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 ciesze sie ze sie podobaja robil je stolarz z cybinki (pan czyz) i moge szczerze polecic - tanio, bardzo rzetelnie, kazdy szczegol dopieszczony, fachowiec skromny i kulturalny, naprawde spisal sie na 200% ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 15.05.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 mycha, jak dobrze ze jestes kiedys polecilas forumowej asi goscia od podlogi ze starych dachowek. Masz jeszcze z nim kontakt? Mam mam , póki co jest jeszcze mężem mojej siostry Mój szwagier nadal robi płytki ze starych dachówek oraz dodatkowo sprzedaje cegłę i stare belki Napiszę Ci na priv jego telefon A w ogóle popatrz wczoraj pisała do mnie Asia na priv o namiary do szwagra hehe wiem, wiem bo wlasnie u asi wykukalam podloge i juz mi podala do niego numer telefonu (ale gdybys miala domowy to byloby jeszcze lepiej ) googulek piękne macie schody Co do enea to ja już zapomniałam po jakim czasie nam podłaczyli prąd, ale też trochę się naczekaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 16.05.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 ciesze sie ze sie podobaja robil je stolarz z cybinki (pan czyz) i moge szczerze polecic - tanio, bardzo rzetelnie, kazdy szczegol dopieszczony, fachowiec skromny i kulturalny, naprawde spisal sie na 200% ! Piekne schody faktycznie. Jeśli wolno wiedzieć jaki koszt takich schodów? Przy okazji proszę o namiary do tego stolarza Z góry dziekuję Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 16.05.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 pewnie ze mozesz, schody (stopnie, porecze, tralki debowe olejowane, obudowa sosnowa) + wszystkie parapety (tez debowe olejowane) to 8000 zl, (nie targowalismy sie bo zrobil na nas bardzo pozytywne wrazenie ) a namiar do pana Czyza to : 068 391 18 49 - 608 314 428, ma tez strone internetowa http://www.czyz-schody.pl. Dodam jeszcze dla porownania ze inni stolarze wyceniali te same schody na ok 11 000 zl! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysweetbabys 17.05.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 oj cos strona zle działa co podałas Panowie i panie czy nadal jest ktoś chętny na to szambo?bo widzę umilkła dyskusja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 17.05.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 oj cos strona zle działa co podałas Panowie i panie czy nadal jest ktoś chętny na to szambo?bo widzę umilkła dyskusja znalazłem dobry adres: http://www.schodyczyz.slubice.net/ pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zelofx 17.05.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 oj cos strona zle działa co podałas Panowie i panie czy nadal jest ktoś chętny na to szambo?bo widzę umilkła dyskusja Czesc, jestem chetny na dwa szamba 10m3 z kominkiem i wlazem zeliwnym - w najblizszym mozliwym terminie ktos jeszcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysweetbabys 18.05.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 oj cos strona zle działa co podałas Panowie i panie czy nadal jest ktoś chętny na to szambo?bo widzę umilkła dyskusja Czesc, jestem chetny na dwa szamba 10m3 z kominkiem i wlazem zeliwnym - w najblizszym mozliwym terminie ktos jeszcze ? ja dam znac wieczorem, czy bedziemy chetni, dzoonilam do jednego goscia za 5m3 z dojazdem 1900 mu wyszlo z tym ze wiadomo koszt jednego szamba jest wyzszy niz koszt przywiezienia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia i boguś 19.05.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Mycha poprosze namiary na Twojego szwagra na priva. Moi znajomi oglądali u swoich znajomych piekną kuchnię, gdzie podłoga była własnie zrobiona ze starych dachówek - podobno pieknie, orginalnie i stylowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 19.05.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Mycha poprosze namiary na Twojego szwagra na priva. Moi znajomi oglądali u swoich znajomych piekną kuchnię, gdzie podłoga była własnie zrobiona ze starych dachówek - podobno pieknie, orginalnie i stylowo. Poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysweetbabys 19.05.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 pytanie jakie ościeżnice montujecie u siebie?nie mogę się zdecydować czy tylko stała ewentualnie z opaską z jednejj strony czy może regulowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxik 23.05.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Jesli chodzi o ościeżnice to mam zamiar montować regulowane ponieważ ciężko jest dobrać opaskę dokładnie wtakim samym kolorze jak drzwi.Jeśli chodzi o szambo to ja potwierdzam chęć zakupu.W jaki sposób zamawiamy ?Którego wykonawcę wybieramy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts