maristez 07.07.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 a w którym miejscu w Sieniawie ten Pan się wybudował??? Podaj namiary na priv sieniawa kolonia. za przystankiem nowe domki są to pierwszy od starych zabudowań. ten zadaszony. w koło działki ma zieloną siatke i takie grewniane panele nie wiem jak sie to nazywa - pergole? przebywa w zasadzie od rana do nocy tam a i chyba w nosy przebywa tam pilnując. numer na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebasew 07.07.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 w temacie pretów i całego zbrojenia spradziłbym firmę RPR na wojska polskiego za przejazdem kolejowym, cała stal tam brałem, wyginają strzemiona, tną stal, dowożą, bardzo szybko i sprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebasew 07.07.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 no i co najważniejsze PRZEPROWADZILIM SIĘ miesiąc temu do naszego nowego domku! Ekipa weszła na budowę dokładnie 12 wrzesnia 2008 a przeprowadzka 29 maja 2009 po niespełna dziewięciu miesiącach.Byłoby szybciej, ale żona kafelki długo wybierała. Wszyscy mówili że nie da się w takim czasie. Myślę, że przy jeszcze lepszej organizacji można bez wysiłku zmieścić się w sześciu miesiącach z domem bez udziwnień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysweetbabys 08.07.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Czy wybudował już ktoś może lub jest w trakcie dom z projektu http://www.z500.pl/projekt/z10.html?Bardzo zależy mi również na opiniach na jego temat.Może macie jakieś pomysły, sugestie....? nam tez sie bardzo podobal ten projekt i do tej pory podoba ale zdecyedowalismy sie na inny ze wzgledu na mniejsze koszty budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birk09 08.07.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 wiesz co mnie te koszty też przerażają ale z drugiej strony zastanawiam się co może być w nim tak drogiego....prosta, zwarta bryła, dach bez udziwnień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 08.07.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 no i co najważniejsze PRZEPROWADZILIM SIĘ miesiąc temu do naszego nowego domku! Ekipa weszła na budowę dokładnie 12 wrzesnia 2008 a przeprowadzka 29 maja 2009 po niespełna dziewięciu miesiącach.Byłoby szybciej, ale żona kafelki długo wybierała. Wszyscy mówili że nie da się w takim czasie. Myślę, że przy jeszcze lepszej organizacji można bez wysiłku zmieścić się w sześciu miesiącach z domem bez udziwnień. Gratuluję przeprowadzki. Chętnie byśmy obejrzeli kilka fotek Twojego domku. Rzeczywiście szybko się wybudowaliście. My zaczęliśmy pod koniec października, ale przed nami jeszcze długa droga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysweetbabys 09.07.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 wiesz co mnie te koszty też przerażają ale z drugiej strony zastanawiam się co może być w nim tak drogiego....prosta, zwarta bryła, dach bez udziwnień... np. dach czterospadowy to juz jest drozsze i na pewno metraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birk09 09.07.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 A Ty na jaki się ostatecznie zdecydowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysweetbabys 11.07.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 gdzie w zielonej mozna kupic w miarę cenowo meble kuchenne do zabudowy, niezabardzo widzi mi sie wydaweac 7 tys na kuchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 11.07.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 gdzie w zielonej mozna kupic w miarę cenowo meble kuchenne do zabudowy, niezabardzo widzi mi sie wydaweac 7 tys na kuchnie Tanie były w już chyba byłym Hobbylandzie, ale projekt Pani zrobiła taki sobie. Byłam też w "TEMART" ceny mają zróżnicowane w zależności od materiałów więc każdy tam znajdzie coś dla siebie. Nie wiem jeszcze jak z wykonaniem tych mebli, bo ja dopiero zamówiłam, ale obsługa w porządku i duży wybór materiałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bodki 12.07.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Witam wszystkich serdecznie, sporo pisaliscie pozytywnych uwag dotyczacych Pana Reimanna (Raymanna) z ul. Wyspianskiego (kolo Urzedu Pracy).Podobno to solidny i uczciwy kierownik. Czy mozecie podac mi nummer jego telefonu ? U kogo z Was byl kierownikiem budowy ? z gory dziekuje i pozdrawiamBogdan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 12.07.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 gdzie w zielonej mozna kupic w miarę cenowo meble kuchenne do zabudowy, niezabardzo widzi mi sie wydaweac 7 tys na kuchnie przy Wojska Polskiego 35 robią kuchnie, zamawiałem kilka lat temu u nich i ceny mają dobre (na tamte czasy ceny byly najkorzystniejsze) a obsługa fachowa w siedzibie firmy mozna zobaczyć kilka aranzacji http://www.meblekuchenneanna.pl/ pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaka76 12.07.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 tylko nie meble kuchenne anna!!!!meble byly zamowione, w umowionym terminie brak. jak juz dojechaly to sie okazalo, ze nie takie bylo wszystko jak powinno byc. szybki zmienila itp. ja zmowilam w raju. mam nadzieje ze bede zadowolona. projekty tam robia super, choc meble nie kazdy musi u nich zamowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 12.07.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Ja 6 lat temu zamawiałam meble w TKM, na Sulechowskiej (Gaja). Do dzisiaj jestem z nich zadowolona. Teraz też chciałam tam zamówić, ale nie mogłam znaleźć tej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zelofx 13.07.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 TKM już niestety nie istnieje .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 13.07.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 TKM już niestety nie istnieje .... ach... a szkoda, bo fajne mebelki mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 13.07.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Witam wszystkich serdecznie, sporo pisaliscie pozytywnych uwag dotyczacych Pana Reimanna (Raymanna) z ul. Wyspianskiego (kolo Urzedu Pracy). Podobno to solidny i uczciwy kierownik. Czy mozecie podac mi nummer jego telefonu ? U kogo z Was byl kierownikiem budowy ? z gory dziekuje i pozdrawiam Bogdan Naszym jest kierbud, ale nie znam numeru, jutro zapytam męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysweetbabys 14.07.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 a może ktoś by polecił jakiś tanich fachowców do ocieplenia budynku za mniej niż 35zl.m2 bo takich za więcej to mam pełno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 14.07.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 tylko nie meble kuchenne anna!!!! meble byly zamowione, w umowionym terminie brak. jak juz dojechaly to sie okazalo, ze nie takie bylo wszystko jak powinno byc. szybki zmienila itp. ja zmowilam w raju. mam nadzieje ze bede zadowolona. projekty tam robia super, choc meble nie kazdy musi u nich zamowic. jak cenowo wygląda w raju, porównujac chociazby do kuchnie anna? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 15.07.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 a może ktoś by polecił jakiś tanich fachowców do ocieplenia budynku za mniej niż 35zl.m2 bo takich za więcej to mam pełno Tylko żeby jeszcze znaleźć tańszych ale dobrych Słuchajcie a jak to jest z piecem gazowym, odbiór mamy zrobiony, próba szczelności wykonana, więc czy możemy sami włączyć piec czy musi to zrobić fachowiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts