Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

a w którym miejscu w Sieniawie ten Pan się wybudował???

Podaj namiary na priv

sieniawa kolonia. za przystankiem nowe domki są to pierwszy od starych zabudowań. ten zadaszony. w koło działki ma zieloną siatke i takie grewniane panele nie wiem jak sie to nazywa - pergole? przebywa w zasadzie od rana do nocy tam a i chyba w nosy przebywa tam pilnując. numer na priv.

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

no i co najważniejsze PRZEPROWADZILIM SIĘ miesiąc temu do naszego nowego domku! Ekipa weszła na budowę dokładnie 12 wrzesnia 2008 a przeprowadzka 29 maja 2009 po niespełna dziewięciu miesiącach.Byłoby szybciej, ale żona kafelki długo wybierała. Wszyscy mówili że nie da się w takim czasie. Myślę, że przy jeszcze lepszej organizacji można bez wysiłku zmieścić się w sześciu miesiącach z domem bez udziwnień.

Czy wybudował już ktoś może lub jest w trakcie dom z projektu http://www.z500.pl/projekt/z10.html?Bardzo zależy mi również na opiniach na jego temat.Może macie jakieś pomysły, sugestie....?

nam tez sie bardzo podobal ten projekt i do tej pory podoba ale zdecyedowalismy sie na inny ze wzgledu na mniejsze koszty budowy

no i co najważniejsze PRZEPROWADZILIM SIĘ miesiąc temu do naszego nowego domku! Ekipa weszła na budowę dokładnie 12 wrzesnia 2008 a przeprowadzka 29 maja 2009 po niespełna dziewięciu miesiącach.Byłoby szybciej, ale żona kafelki długo wybierała. Wszyscy mówili że nie da się w takim czasie. Myślę, że przy jeszcze lepszej organizacji można bez wysiłku zmieścić się w sześciu miesiącach z domem bez udziwnień.

Gratuluję przeprowadzki. Chętnie byśmy obejrzeli kilka fotek Twojego domku.

Rzeczywiście szybko się wybudowaliście. My zaczęliśmy pod koniec października, ale przed nami jeszcze długa droga...

gdzie w zielonej mozna kupic w miarę cenowo meble kuchenne do zabudowy, niezabardzo widzi mi sie wydaweac 7 tys na kuchnie

Tanie były w już chyba byłym Hobbylandzie, ale projekt Pani zrobiła taki sobie. Byłam też w "TEMART" ceny mają zróżnicowane w zależności od materiałów więc każdy tam znajdzie coś dla siebie. Nie wiem jeszcze jak z wykonaniem tych mebli, bo ja dopiero zamówiłam, ale obsługa w porządku i duży wybór materiałów.

Witam wszystkich serdecznie,

sporo pisaliscie pozytywnych uwag dotyczacych Pana Reimanna (Raymanna) z ul. Wyspianskiego (kolo Urzedu Pracy).

Podobno to solidny i uczciwy kierownik. Czy mozecie podac mi nummer jego telefonu ? U kogo z Was byl kierownikiem budowy ?

z gory dziekuje i pozdrawiam

Bogdan

gdzie w zielonej mozna kupic w miarę cenowo meble kuchenne do zabudowy, niezabardzo widzi mi sie wydaweac 7 tys na kuchnie

przy Wojska Polskiego 35 robią kuchnie, zamawiałem kilka lat temu u nich i ceny mają dobre (na tamte czasy ceny byly najkorzystniejsze) a obsługa fachowa

w siedzibie firmy mozna zobaczyć kilka aranzacji

http://www.meblekuchenneanna.pl/

pozdrawiam

tylko nie meble kuchenne anna!!!!

meble byly zamowione, w umowionym terminie brak. jak juz dojechaly to sie okazalo, ze nie takie bylo wszystko jak powinno byc. szybki zmienila itp.

ja zmowilam w raju. mam nadzieje ze bede zadowolona. projekty tam robia super, choc meble nie kazdy musi u nich zamowic.

Witam wszystkich serdecznie,

sporo pisaliscie pozytywnych uwag dotyczacych Pana Reimanna (Raymanna) z ul. Wyspianskiego (kolo Urzedu Pracy).

Podobno to solidny i uczciwy kierownik. Czy mozecie podac mi nummer jego telefonu ? U kogo z Was byl kierownikiem budowy ?

z gory dziekuje i pozdrawiam

Bogdan

Naszym jest kierbud, ale nie znam numeru, jutro zapytam męża ;)

tylko nie meble kuchenne anna!!!!

meble byly zamowione, w umowionym terminie brak. jak juz dojechaly to sie okazalo, ze nie takie bylo wszystko jak powinno byc. szybki zmienila itp.

ja zmowilam w raju. mam nadzieje ze bede zadowolona. projekty tam robia super, choc meble nie kazdy musi u nich zamowic.

jak cenowo wygląda w raju, porównujac chociazby do kuchnie anna?

pozdrawiam

a może ktoś by polecił jakiś tanich fachowców do ocieplenia budynku za mniej niż 35zl.m2 bo takich za więcej to mam pełno :lol:

Tylko żeby jeszcze znaleźć tańszych ale dobrych ;)

Słuchajcie a jak to jest z piecem gazowym, odbiór mamy zrobiony, próba szczelności wykonana, więc czy możemy sami włączyć piec czy musi to zrobić fachowiec?