igma 26.09.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Mam do sprzedania wełnę mineralną10cm - ok.12 paczek ROCKMIN15 cm - 4 paczki MEGAROCKTanio. Istnieje również możliwość transportu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.09.2009 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Mam do sprzedania wełnę mineralną 10cm - ok.12 paczek ROCKMIN 15 cm - 4 paczki MEGAROCK Tanio. Istnieje również możliwość transportu. Możesz podać ceny na PW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxik 27.09.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 W zwiazku z tym przypomne się , że zostało mi kilka paczek wełny superrock 5 cm jeśli ktoś chętny to pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konto usunięte na żądanie 30.09.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 a kto jakie sa aktuaalne ceny styropianu w drozkowie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VXS 30.09.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Witam. Planuję zainstalowac pompę ciepła i wentylację mech. Czy ma może ktoś jakieś doświadczenia z firmami z okolicy. A może jakieś namiary? Montuje u siebie wentylację mechaniczną rekuperator Bartosz Vena, wykonuje to firma Klima-Pol z Poznania, na razie jestem po pierwszym etapie czyli rozprowadzenie rur, montaż i uruchomienie rekuperatora za jakieś 2 tygodnie, kontakt bardzo dobry, ceny przyzwoite, z tego co wyczytałem na ich stronie to zajmują się również pompami ciepła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psi 01.10.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Witam, Już za niedługo potrzebował będę ekipę do tynków wewnętrznych. Proszę o polecenie sensownych ludzi. Takich, którzy przejmują się oknami a po skończeniu robót po sobie sprzątają.Jakich stawek należy się spodziewać za tynkowanie? Dziękuję z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxik 01.10.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 21 pln za m2 z materiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 02.10.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Mam do sprzedania wełnę mineralną 10cm - ok.12 paczek ROCKMIN 15 cm - 4 paczki MEGAROCK Tanio. Istnieje również możliwość transportu. Przypominam Wełna ROCWOOLa w naprawdę przystępnej cenie. Okolice Ziel.Góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EdMa 05.10.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Witam, Już za niedługo potrzebował będę ekipę do tynków wewnętrznych. Proszę o polecenie sensownych ludzi. Takich, którzy przejmują się oknami a po skończeniu robót po sobie sprzątają. Jakich stawek należy się spodziewać za tynkowanie? Dziękuję z góry[/quote możesz popytać tutaj, P. Grzegorz 603 602 507, u mnie robili tynki maszynowe jest OK. Co do cen nie powiem, bo u mnie krzywe ściany były i dużo materiału poszło - no i 1,5 roku już minęło;) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysweetbabys 05.10.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 po naszej ekipie maz tez musiał poprawiać sciany a brali bodajze 22 zl, jakby niepatrzec po kazde ekipie beda poprawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 06.10.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 WitamGdzie najtaniej mozna kupić wełne na elewację? Potrzebuję 140m2 o grubosci 18cmZa info z góry dziekujęPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grynek 06.10.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Witam, Już za niedługo potrzebował będę ekipę do tynków wewnętrznych. Proszę o polecenie sensownych ludzi. Takich, którzy przejmują się oknami a po skończeniu robót po sobie sprzątają. Jakich stawek należy się spodziewać za tynkowanie? Dziękuję z góry[/quote możesz popytać tutaj, P. Grzegorz 603 602 507, u mnie robili tynki maszynowe jest OK. Co do cen nie powiem, bo u mnie krzywe ściany były i dużo materiału poszło - no i 1,5 roku już minęło;) pozdrawiam U mnie robiła firma z Połupina k/ Krosna Odrz. Tynki gipsowe wykonane perfekcyjnie (500 m2 w 14 dni). Teraz malarze szpachlują niewielkie ubytki, szlifują, gruntują i zaczynam malowanie. Cena za m2 to 14 zł. Nr tel. mogę podać na priva. Tynki można zobaczyć w Janach k. Zielonej Góry. Pozdrawiam wytrwałych "Inwestorów". P.S. Firma Just-mar z Kiełpina to największy oszust jakiego miałem okazję poznać. Zgodnie z umową stan zero miał być skończony w maju 2008 roku, dałem mu czas do końca sierpnia. Do października przeciągał sprawę aż w końcu w grudniu wniosłem sprawę do sądu o nie wywiązanie się z umowy i wyłudzenie pieniędzy na więźbę dachową. Sprawa w sądzie zakończona klauzulą wykonalności. Wszystkim odradzam w/w firmę. UWAGA NA OSZUSTÓW!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grynek 06.10.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Witam Gdzie najtaniej mozna kupić wełne na elewację? Potrzebuję 140m2 o grubosci 18cm Za info z góry dziekuję Pozdrawiam KB- Materiały Budowlane na ul. Zimnej w Zielonej Górze Polecam Kierownik Grześ bardzo elastyczny przy negocjacji ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honia74 07.10.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Również polecam KB na Zimnej . Śmiało negocjować cene trzeba . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxik 08.10.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Ja juz decyzję o odbiorze budynku otrzymałem Trwało to dokładnie 10 dni - zadnych problemów , więc się wprowadzam . Pozdrawiam ciepło i życzę wytrwałości bo....warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Antec 08.10.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Ja juz decyzję o odbiorze budynku otrzymałem Trwało to dokładnie 10 dni - zadnych problemów , więc się wprowadzam . Pozdrawiam ciepło i życzę wytrwałości bo....warto. No to pięknie, moje gratulacje PS. Była jakaś kontrola z urzędu czy obyło się bez tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konto usunięte na żądanie 13.10.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Witam jezeli ktoś bedzie szukał ekip do pracy zwłaszcza z rejonu zagańsko-żarskiego ew nowolskiego to opisy ekip są opisane w moim podpisie i będa systematycznie uzupełniane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxik 15.10.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 No to pięknie, moje gratulacje PS. Była jakaś kontrola z urzędu czy obyło się bez tego? Dzięki . Kontroli ,żadnej nie było.Złożyłem komplet dokumentacji i to wszystko. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honia74 22.10.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Ja juz decyzję o odbiorze budynku otrzymałem Trwało to dokładnie 10 dni - zadnych problemów , więc się wprowadzam . Pozdrawiam ciepło i życzę wytrwałości bo....warto. Gratuluję !!!!! U mnie również nie było żadnej kontroli w czasie odbioru budynku Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 22.10.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 WitamKończę stan surowy, został jeszcze taras.Potrzebuję ok 200szt bloczków fundamentowych. Lokalizacja os. Czarkowo.Moze wiecie gdzie najtaniej kupić taką ilosć, moze komuś pozostały po budowie.Za info z góry dziekujePozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts