Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam. Planuję zainstalowac pompę ciepła i wentylację mech. Czy ma może ktoś jakieś doświadczenia z firmami z okolicy. A może jakieś namiary?

Montuje u siebie wentylację mechaniczną rekuperator Bartosz Vena, wykonuje to firma Klima-Pol z Poznania, na razie jestem po pierwszym etapie czyli rozprowadzenie rur, montaż i uruchomienie rekuperatora za jakieś 2 tygodnie, kontakt bardzo dobry, ceny przyzwoite, z tego co wyczytałem na ich stronie to zajmują się również pompami ciepła.

Witam,

Już za niedługo potrzebował będę ekipę do tynków wewnętrznych. Proszę o polecenie sensownych ludzi. Takich, którzy przejmują się oknami a po skończeniu robót po sobie sprzątają.

Jakich stawek należy się spodziewać za tynkowanie?

Dziękuję z góry[/quote

możesz popytać tutaj, P. Grzegorz 603 602 507, u mnie robili tynki maszynowe jest OK. Co do cen nie powiem, bo u mnie krzywe ściany były i dużo materiału poszło - no i 1,5 roku już minęło;)

pozdrawiam

Witam,

Już za niedługo potrzebował będę ekipę do tynków wewnętrznych. Proszę o polecenie sensownych ludzi. Takich, którzy przejmują się oknami a po skończeniu robót po sobie sprzątają.

Jakich stawek należy się spodziewać za tynkowanie?

Dziękuję z góry[/quote

możesz popytać tutaj, P. Grzegorz 603 602 507, u mnie robili tynki maszynowe jest OK. Co do cen nie powiem, bo u mnie krzywe ściany były i dużo materiału poszło - no i 1,5 roku już minęło;)

pozdrawiam

U mnie robiła firma z Połupina k/ Krosna Odrz.

Tynki gipsowe wykonane perfekcyjnie (500 m2 w 14 dni). Teraz malarze szpachlują niewielkie ubytki, szlifują, gruntują i zaczynam malowanie.

Cena za m2 to 14 zł.

Nr tel. mogę podać na priva.

Tynki można zobaczyć w Janach k. Zielonej Góry.

Pozdrawiam wytrwałych "Inwestorów".

P.S.

Firma Just-mar z Kiełpina to największy oszust jakiego miałem okazję poznać. Zgodnie z umową stan zero miał być skończony w maju 2008 roku, dałem mu czas do końca sierpnia. Do października przeciągał sprawę aż w końcu w grudniu wniosłem sprawę do sądu o nie wywiązanie się z umowy i wyłudzenie pieniędzy na więźbę dachową. Sprawa w sądzie zakończona klauzulą wykonalności. Wszystkim odradzam w/w firmę. UWAGA NA OSZUSTÓW!!