igma 31.12.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Wszystkim życzę udanego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia i boguś 15.01.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Proszę o namiary na sprawdzonego kierownika budowy. Szykujemy się do budowy w Zielonaj Górze.Będziemy wdzięczni za jakis kontakt na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Suchocki 21.01.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 WItam, poszukuję dobrej ziemii -DUŻO i TANIO, macie może namiary na kogoś z okolicy Z.G. Byłabym wdzięczna za kontakt. Pozdrawiam Witam Prosze o informacje na priv czy to aktualne. Przesle namiary Pozdrawiam A.Suchocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konto usunięte na żądanie 22.01.2010 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Jakby ktoś chciał kupowac coś z montażem przez tą firmę to tu macie próbkę ich montażu.... http://forum.muratordom.pl/post3966884.htm#3966884 nadmienię ze firma Krispol na chwilę obecną zaproponowała mi polubowne załatwienie sprawy... a wykonawca... nic ...cisza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia242 22.01.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Facet z polecenia, dość drogo (60 zł / m samej robocizny) ale chwalił się że jest najlepszy w Zielonej Górze, nam się spieszyło, nie sprawdziliśmy dokładnie to teraz mamy taki placek (a w zasadzie wytłaczaną mapę Karkonoszy): . witam To jest masakra Jak oglądałęm fotki ,nie mogłem uwierzyc że tak mozna zrobić z polecenia i to za 60 zł. Myślę że srednio utalentowany amator połozyłby by to jednak troche lepiej. To jest tynk włąsciwie moim zdaniem do zerwania i od nowa,współczuje że się tak nacieliście Osobiście nie zapłącił bym ani grosza i zażądał zwrotu kosztów tynku(zakładam że ocieplenie jest zrobione znośnie). pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roobertt 19.02.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 WitamIle teraz się płaci za szpachlowanie ścian wewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia242 19.02.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 zależy jak duże zlecenie...myślę że od 12 zł do 22 zł za metr kw. na gotowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roobertt 19.02.2010 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Prosze o wyjaśnienie na gotowoRaczej mało 35m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia242 19.02.2010 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 ahaw takim razie przy 2 krotnym nakładaniu szpachli,zakładając że pow. przed nałożeniem nie jest zmasakrowana za mocno,myslę że około 14-18 zł /mkw. byłoby uczciwie,ale to zalezy od fachowca,kazdy jakoś tam się ceni.Ja osobiście ze wzgledu na bardzo mało metrów wzioł bym 16 zl/m.Malowanie tej zrobionej powierzchni około 6-8 zł/mkw.Czyli z malowaniem jakieś 23-25 zł /m.kw35 metrów to raczej mały pokoik 3x4 metry maks. wiec cena jednostkowa zawsze bedzie minimalnie wyższa ,a wielu fachowców nawet się nie podejmie bo za mało roboty.To też trzeba wziąśc pod uwagę.No i jakies tam kwalifikacje ,bo są tacy co niestety tylko zmarnują materiał.pozdrawiam powiodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Suchocki 25.02.2010 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Witam Ile teraz się płaci za szpachlowanie ścian wewnątrz do 12 zł/m2 natryskiem Pozdro A.Suchocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia242 25.02.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Problem w tym że w Polsce ludzie mają rózne wymagania. Widziałem na własne oczy połozony przecietnie tynk maszynowy,gdzie własciciele stwierdzili ze jest ok ,i prosze malowac. Byłem tez swiadkiem gdzie pewna pani brała pod rząd 4 ekipy do szpachlowania scian...i ciągle jej sie nie podobało,ludzie chodzili z halogenami i pieścili te sciany a ona zawsze cos znalazła i był raban...także róznie bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roobertt 26.02.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Witam Ile teraz się płaci za szpachlowanie ścian wewnątrz do 12 zł/m2 natryskiem Pozdro A.Suchocki Szpachlowanie natryskiem ? Jak to wygląda ? Mi chodzi o wygładzenie ścian bo mam tynk nierówny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia242 27.02.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Pewnie chodzi o maszynowe nakładanie gipsu i potem ręczne gładzenie blichowkami.Ale co autor miał konkretnie na myśli...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roobertt 27.02.2010 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Po wpisach i odpowiedziach to widać że Zielona Góra albo mocno się buduje albo mocno śpi taki brak zaineresowania na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia242 27.02.2010 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 ludzie oszaleli na punkcie fokusa,w fokusie siedzą non stop:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaB 01.03.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Gdyby ktoś był zainteresowany mam godną polecenia ekipę, która wchodzi już w stan surowy i oddaje nawet pod klucz. Dosyć długo na rynku, ale przede wszystkim sprawdzony, z polecenia (zwiedziłam z nim kilka domków, w których pracował). Ja osobiście oszczędziłam nie tylko na wymianie kilku ekip i związanych z tym nerwów (w gruncie rzeczy zatrudnienie kilku ekip nie wychodzi wcale taniej, jak to się czasami wydaje, komleksowość jednego wykonawcy w moim przypadku sprawdziła się), ale i na papierkowej robocie. Kilka razy w ciągu tej paskudnej zimy zdarzyło mi się też ściągac Pana o różnych porach (kiedy nie potrafiłam poradzić sobie z piecem albo lód rozsadzał mi plastikową rynnę)) i nigdy nie było problemu, że za późno czy nie w porę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia242 01.03.2010 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Kryzys widze mocno dotyka juz...pachnie spamem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konto usunięte na żądanie 01.03.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 ja za jakies 2 -3 tygodnie opisze swoje ekipy... moze sie komus na cos przydadza...ale pewnie złaoże sobie konto z jednym postem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tetrus77 02.03.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Witam Szykuje mi sie remont a w zasadzie wymiana calego dachu. Szukam solidnej ekipy, ktora by to zrobila.Prosil bym o namiary, jesli ktos taka zna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goja74 02.03.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Dzień dobry wszystkim. Może do rozpoczęcia budowy jeszcze nam bardzo daleko, ale po małych "burzach" przy wybieraniu projektu nagle nas olśniło dm02 z pracowni Bauherr http://www.dom-parterowy.pl/informacje.php?kategoria=dr&id=dm02 To nasz wspólny i jednocześnie niezależny wybór. Co prawda będziemy chcieli odbicie lustrzane wkomponować w naszą działeczkę, która dodatkowo jest położona na pochyłym terenia, ale mamy nadzieję, że jakoś nam sie to uda. Rozaważamy jeszcze czy kupować gotowy projekt, czy jednak bazując na tych rzutach wykonoć projekt indywidualny, uwzględniający niedogodności naszej działki i drobne zmiany jakie chcielibyśmy wprowadzić. Mamy jeszcze sporo czasu na myślenie bo od projektu do pierwszego wkopania łopaty to nam jeszcze daleko Ale od czegoś trzeba zacząć tą "przygodę życia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts