lukaszeczek4 24.03.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 dzieki wielkie za pomoc i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 24.03.2010 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 dzieki wielkie za pomoc i pozdrawiam nie ma sprawy a na jakim etapie jesteście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszeczek4 25.03.2010 00:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 narazie to jestesmy na etapie kupna dzialki. z tym ze my to mamy problem tego typu ze nie mieszkamy na miejscu i chcemy jak najwiecej zalatwic w trakcie jednego przyjazdu, czytalem na wczesniejszych stronach o biurze architektonicznym forum i ten pan ze Starego Kisielina ze zalatwiaja pozwolenia adaptacje itp. wiec moze to bedzie jakies wyjscie dla nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszeczek4 25.03.2010 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 oczywiscie wszelkego rodzaju rady sa mile widziane pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 25.03.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 lukaszeczek4 no wiesz jeśli załatwiają to na pewno nie za darmo, więc musiłabyś przeliczyć co wychodzi taniej my się właśnie zastanawiamy nad rekuperatorem, czy ktoś masz i korzysta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 26.03.2010 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 narazie to jestesmy na etapie kupna dzialki. z tym ze my to mamy problem tego typu ze nie mieszkamy na miejscu i chcemy jak najwiecej zalatwic w trakcie jednego przyjazdu, czytalem na wczesniejszych stronach o biurze architektonicznym forum i ten pan ze Starego Kisielina ze zalatwiaja pozwolenia adaptacje itp. wiec moze to bedzie jakies wyjscie dla nas. lukaszeczek4, my tez budowalismy na odleglosc i sie udalo. Takze glowa do gory, uzbroj sie w cierpliwosc, i jeszcze raz w cierpliwosc jezeli moge sluzyc porada to pytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszeczek4 26.03.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 lukaszeczek4, my tez budowalismy na odleglosc i sie udalo. Takze glowa do gory, uzbroj sie w cierpliwosc, i jeszcze raz w cierpliwosc jezeli moge sluzyc porada to pytaj dzieki za slowa otuchy;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 26.03.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 lukaszeczek4 no wiesz jeśli załatwiają to na pewno nie za darmo, więc musiłabyś przeliczyć co wychodzi taniej my się właśnie zastanawiamy nad rekuperatorem, czy ktoś masz i korzysta? Warto zrobić, w Twoim domku wyjdzie prawie w cenie wentylacji grawitacyjnej, i będzie działać tak jak ustawisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszeczek4 28.03.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 hej mam pytanko; ostatnio czytam sobie na roznych stronkach typu budujemydom.pl gdzie sa opisy jak i co robic, jakie materialy i sposoby sa na rynku dostepne i ktore sa najlepsze i najczesciej stosowane, no sie dowiedzialem ze takie rzeczy typu rodzaj scian stropów i materiałów z ktorych beda wykonane itp. ze trzeba sie na to wszystko zdecydowac przed zakupem i adaptacja projektu. czy to prawda ze po zakupie i adaptacji nie mozna samemu z ekipa zdecydowc o materiałach i rodzajach jakie bedziemy uzywac??? ze trzeba to wszystko ustalic i obgadac przed zakupem i adaptacja a pozniej zastosowac sie do projektu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.04.2010 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Jako matka założycielka czuję się w obowiązku przywrócić grupę do życia po zmianach na forum. Kochani - do dzieła, już robi się lepiej, juz zaczęło szybciej chodzić, już mozna znaleźć swoje posty. Budujcie więc i rozmawiajcie o Waszych budowach, bo to pomaga! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 09.04.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Bardzo dobry pomysł, pisze sie na to. Pozdrawiam. Witam Mam juz chetnych na 3 szamba, szukam jeszcze jednej osoby. Proszę o info. Szamba zamawiamy w kwietniu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birk09 13.04.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Witam serdecznie,Czy ktoś mógłby polecić dobrą i sprawdzoną ekipę murarską - okolice Żar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GóralGóralinka 14.04.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 witam, dzięki za info o ekipach ale wybrałem inna jak chyba pisałem wcześniej budujemy dom hermes w Zielonej tzn ruszamy w maju z budową pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszeczek4 17.04.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 hejmy znalezlismy dzialeczke w Płotach i jedziemy robic biznes w czwartek;))) wkoncu cos rusza i zaczyna sie dziac;))) pozdro dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaca1971pl 18.04.2010 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 (edytowane) witam serdecznie, tak na początek napiszę że jestem z zakresu budownictwa totalnie zielony, chociaż zieleń jest pięknym kolorem, ale wracam do pytań i proszę o odp.- czy na forum są już osoby które planują się budować na nowym osiedlu JĘDRZYCHÓW - OSIEDLE UCZONYCH.- czy znane są już plany miasta dotyczące inwestycji tych terenów.-może coś więcej już wiecie i się podzielicie inf. ja ze swej strony dowiadywałem się jakiś czas temu w UM ale kazali czekać i i i.teraz pojawiło się ogłoszenie z UM o sprzedaży ok. 200 działek w tym terenie.http://biznes.zielonagora.pl/PL/inwestycje/oferta/183/#offermoże ktoś jest z was kto ma działkę na ulicy LEOPOLDA INFELDA, fajnie by się poznać.sorki że zaczołem od marudzenia ale . pozdrawiam i czekam na odp. Edytowane 18 Kwietnia 2010 przez jaca1971pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 20.04.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 WitamPilnie poszukuje styroduru (POLISTYREN EKSTRUDOWANY) o gr 2cm. Potrzebuję 1 lub 2m2.Gdzie ewentualnie mozna kupic w Zielonej Gorze? Za pomoc z góry dziekujePozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macst 23.04.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Witajcie budowlańcy... Gdyby ktoś z Was miał w planach ocieplać dom wełną 20 cm to chyba będę miał Jej na zbyciu trochę. Wychodzi na to, że wykonawca źle obliczył powierzchnię, a ja tego nie sprawdziłem i zostanie mi jakieś 7 - 8 palet (z kupionych 24) czyli jakieś 90 m2 Fasrock Max 200 mm. Gdyby ktoś chciał to oddam w cenie w jakiej ją kupowałem (2 miesiące temu). Jeśli nie to będę próbował dogadać się ze sprzedawcą, ale wiem, że popyt na tą wełnę jest mniejszy i może być problem. Pozdrawiam macst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
phill2k 23.04.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Witam Wszystkich, Mam zamiar kupić okna ze Stolbudu Włoszczowa w firmie MADACH (Zielona Góra) wraz z montażem. Czy ktoś z szanownych Koleżanek i Kolegów korzystał z oferty i usług firmy MADACH i może podzielić się swoją opinią na ten temat (chodzi mi szczególnie o jakość montażu okien). pozdrawiamphill2k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel2151 27.04.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 phill2k Jeśli chodzi o Madach to porównaj cenę z inną firmą, moim zdaniem strasznie windują ceny. Szukam porządnej ekipy do wylewek, z niwelatorem zacierarkami itd. Możecie kogoś polecić?[email protected] Z góry dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macst 27.04.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Hej pawel2151 Jeśli planujesz ogrzewanie podłogowe to może spróbuj pomyśleć o wylewce anhydrytowej? Ja już jestem po wstępnych rozmowach z Lafarge'm z ulicy Batorego. Ekipa wydaje się dość profesjonalna i niejedną podłogę w mieście już zrobili. Pozdrawiam macst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts