lukaszeczek4 14.06.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 witam wszystkich po przerwie My własnie wrócilismy z urlopu na którym udalo nam sie sporo załatwic, jak dobrze pójdzie to FORUM załatwi nam pozwolenie na budowe w połowie lipca i wtedy połowie sierpnia firma zacznie robic fundamenty i tyle na ten rok pożniej przez zimę funcików musimy troche zarobic i na wiosne ruszamy dalej;) mam pytanko co myslicie o cenie jaką nam krzykneła firma zakres prac który przedstawie; fundamenty z ociepleniem, wyprowadzeniem kanalizy i zalanie chudziaka, póżniej sciany nośne(zwykly suporex albo ytong), strop filigran, położenie wierzby i ułożenie kachówki, wstawienie okien połaciowych, montaż rynien, podbicie okapów, ścianki działowe i zrobienie tarasów(wejście i wyjście na ogród) i to wszystko z materialami sprzetem, geodetą i kierownikiem budowy bedzie nas kosztować 220tyś. jedyna rzecz za jaką bedziemy musieli zaplacic ekstra to piach jesli bedzie potrzebny do posypania domu pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GóralGóralinka 15.06.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Witam kwestia czy to cena netto czy brutto jeżeli netto to mogła by być niższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiw86 15.06.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 witam! jestem nowym urzytkownikiem za sprawa wyboru okien na budowe. podobno murator i jego forum to najlepsze rozwiazanie .moze mi ktos doradzic do których biur w zielonej górze warto sie udac i porównac .intereesuja mnie solidne okna konkretnego producenta a nie jakies robione w garazu czy piwnicy. z góry dziekuje za pomoc.pozdrawaim i wszystkim na etapie budowy zycze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszeczek4 15.06.2010 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Witam kwestia czy to cena netto czy brutto jeżeli netto to mogła by być niższa. cena brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GóralGóralinka 16.06.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Ja buduje w zielonce i dom hermes jak wcześniej pisałem i powiem szczerze, że mój wykonawca mniej weźmie tylko że ja kierownika mam swojego i mój stan to stan surowy otwarty( nic mnie nie interesuje poza wyborem koloru dachówki). Oczywiście kwestia materiałów my budujemy z ceramiki poryzowanej, strop gęsto żebrowy... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GóralGóralinka 16.06.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 witam! jestem nowym urzytkownikiem za sprawa wyboru okien na budowe. podobno murator i jego forum to najlepsze rozwiazanie .moze mi ktos doradzic do których biur w zielonej górze warto sie udac i porównac .intereesuja mnie solidne okna konkretnego producenta a nie jakies robione w garazu czy piwnicy. z góry dziekuje za pomoc.pozdrawaim i wszystkim na etapie budowy zycze powodzenia Ja będe brał okna drewniane z roletami - nie wiem czy cię to interresuje ale namiar podaje -tylko, że to nie z Zielonej Góry firma ceny są do negocjacji. http://www.rduch-borek.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiw86 16.06.2010 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Ja będe brał okna drewniane z roletami - nie wiem czy cię to interresuje ale namiar podaje -tylko, że to nie z Zielonej Góry firma ceny są do negocjacji. http://www.rduch-borek.pl Nie dzieki,widziałem co sie dzieje z oknami z drewna po kilku latach. wynajmowałem lokal w nowej kamieenicy w głogowie,wstawili tam okna drewniana dwa lata późnije były wymieniane bo je szlak trafił.pozatym drewno zawsze trzeba konserwowac,byłem dzis w zielonej u jezierskiego bo maja tam nowy punkt handlowy i zdecydowałem sie na ich okna. bardzo konkretnie mnie potraktowano i dowiedziałem sie tego o co najbardziej mi chodziło.a cena tez dobra:)pozadrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszeczek4 16.06.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Ja buduje w zielonce i dom hermes jak wcześniej pisałem i powiem szczerze, że mój wykonawca mniej weźmie tylko że ja kierownika mam swojego i mój stan to stan surowy otwarty( nic mnie nie interesuje poza wyborem koloru dachówki). Oczywiście kwestia materiałów my budujemy z ceramiki poryzowanej, strop gęsto żebrowy... . a możesz wiecej napisac o zakresie prac i cenie??/ bardzo proszejak to nie problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszeczek4 21.06.2010 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 witamjak znacie jakiegos dobrego studniarza który dziaa w okolicach Zielonej Góry to proszé o namiarypozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaka76 23.06.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 witam jak znacie jakiegos dobrego studniarza który dziaa w okolicach Zielonej Góry to proszé o namiary pozdro polecam studniarza p. Leszka. 603-059-796 do tej pory jak mamy jakies pytania to do niego dzwonimy. godny polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zelofx 23.06.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Cześć, jestem na etapie kominka. Zastanawiam się nad wkładem ... Hajduk, drogi Jotul a może macie jakieś inne propozycje ? dzięki z góry za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merks 23.06.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 witam jak znacie jakiegos dobrego studniarza który dziaa w okolicach Zielonej Góry to proszé o namiary pozdro Witam! Namiary na studniarza: 698826372 Co prawda są z okolic wrocławia, ale bez problemu przyjadą. Mnie wiercenie miesiąc temu kosztowało 100 zł/m + dojazd 100 zł. Gdyby mieli do zrobienia 2 studnie to dojazd gratis. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merks 23.06.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 witam! jestem nowym urzytkownikiem za sprawa wyboru okien na budowe. podobno murator i jego forum to najlepsze rozwiazanie .moze mi ktos doradzic do których biur w zielonej górze warto sie udac i porównac .intereesuja mnie solidne okna konkretnego producenta a nie jakies robione w garazu czy piwnicy. z góry dziekuje za pomoc.pozdrawaim i wszystkim na etapie budowy zycze powodzenia Ja właśnie mam w tej chwili podobny dylemat. Na razie moje kroki skieruję chyba do: 1. Avante Okna 2. Oknoplast Kraków 3. Okna Jezierski 4. M&S Okna Namiary można znaleźć na te firmy w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macst 24.06.2010 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Polecam jeszcze okna Rehau i ich energooszczędny montaż. Jest firma w Świebodzinie, która je sprzedaje i montuje.Montaż poza licem muru - pierwsza klasa, jestem bardzo zadowolony.Żeby nie zostać posądzonym o reklamę to dla zainteresowanych podam dane tego przedstawiciela na priv. Pozdrawiammacst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiw86 25.06.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 avante -nie wiem,nawet nie patrzyłem.kraków -w zielonej nie popisuje sie montazami ,ogólnie szkolenie oknoplastu zaczyna sie od słów. juz nie przebijamy produktem innych musimy postawic na montaz,platinium dla mnie porazka fajnie wyglada ale jak juz przyjdzie co do montazu roletek na tym itd to nie przemyslane,reszta okjezierski-otwozyli nowy salon w zielonej (byłem widziałem)byli u mnie na pomiarach bo zamówiłem od nich, montazysci profesionalnie podchodza do tematu i dowiedziałeem sie konkretów a nie marketingowego badziewia,m&s- energooszczedne okna teraz maja wszyscy tylko czy dom taki jest,pozatym uwazam ze jesli jest firma z oknami to sie robi okna i dodatki takie jak parapet rolety itd itp a nie kominkipozdrawiam i miłego wybierania zyczea jesli chodzi o cenne to ponoc m&s najtansze i to duzo ale nie zawsze tanie znaczy dobre:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konto usunięte na żądanie 27.06.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 witam, jak są teraz ceny dociepleń w naszym regionie?? wie ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiw86 28.06.2010 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 merks i jak poszukiwania,znalazłeś coś ciekawego dla siebie ?ktos cie zainteresował oferta?budujesz sie w zielonej ?ja w bytomiu odrzanskim okolice nowej soli.okna mam zamówione teraz czekac .... ale powoli do przodupozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merks 28.06.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Ja stawiam dom w Otyniu W tym tygodniu mam zaplanowane wizyty w salonach okiennych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 29.06.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 WitamSzukam pilnie dobrego i niedrogiego wykonawcy do ocieplenia poddasza, okolice Zielonej Góry. Ile kosztuje teraz docieplenie poddasza - (dwie warstwy wełny), połozenie folii, regipsu, szpachlowanie.Za pomoc z góry dziekujePozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia242 30.06.2010 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Hugo jesli chodzi o docieplenie poddasz to zadzwon tu: 603261319,solidny człowiek,przede wszystkim uczciwy,wiem że robią we dwóch,co do ceny to juz musisz sam rozmawiac.Ja natomiast poszukuję kogos do wykonania studni głębinowej,jak mozecie kogos polecic,w okolicach Zielonej Góry.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts