Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hugo jesli chodzi o docieplenie poddasz to zadzwon tu: 603261319,solidny człowiek,przede wszystkim uczciwy,wiem że robią we dwóch,co do ceny to juz musisz sam rozmawiac.

Ja natomiast poszukuję kogos do wykonania studni głębinowej,jak mozecie kogos polecic,w okolicach Zielonej Góry.

pozdrawiam

dzieki za namiary

na razie nie mogę sie dodzownic pod wskazany nr

ten wykonawca robil dla Ciebie ocieplenie poddasza? Pytam gdyz musze miec pewnosc ze wykonawca bedzie naprawdę dobry

pozdrawiam

Hugo,nie,ten znajomy nie robił u mnie bo jestem na etapie...przyciągania mediów,natomiast wiem od ludzi ze jest solidny i uczciwy zreszta duzo robót robilismy na wspólnych budowach tyle ze ja w innej profesji-i dlatego go poleciłem,po prostu nie ma reklamacji na swoje usługi,działa legelnie itd. pozdrawiam

Ja natomiast w koncu zakupiłem działke i rozpoczynam walkę z mediami i w urzedach,ale najwazniejsze że w końcu wystartowałem:)

Edytowane przez Kasia242
opisanie

Cześć,

jestem na etapie kominka.

Zastanawiam się nad wkładem ... Hajduk, drogi Jotul a może macie jakieś inne propozycje ?

dzięki z góry za podpowiedzi :)

witam

przeczytaj ten watek:

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?103203

zamawiam wkrótce wkład z plaszczem wodnym model Westa firmy Lazar z podwójna szybą. Poczytaj, temat wałkuje już z rok czasu.

Jakbyś sie zdecydował na Westę to mozemy zamowic razem, pewnie cena bedzie niższa.

Pozdro

Witam wszystkich Lubuszan ( oprócz Gorzowa). Pozwolenie na budowę wydane i uprawomocnione na działkę w Wilkanowie. Buduję według projektu Praktyczny 1 z pracowni http://www.domyzwizja.pl wersja lustrzana z małymi przeróbkami ( garaż z boku budynku z dachem dwuspadzistym).

W tej chwili parę firm robi kosztorysy SSO. I teraz szybkie pytanko na czasie.

Czy możecie polecić jakieś ekipy, które u Was się sprawdziły? Chcę jeszcze parę kosztorysów zrobić, żeby mnie nikt przez stół za mocno nie przeciągnął. Z góry dzięki i Pozdrawiam.

Aha. No i może jeszcze namiar na jakiegoś dobrego kierownika budowy w normalnej cenie, bo wczoraj dostałem od jednego ofertę 3500 zł (:( )

Edytowane przez AnMar007

anmar pewnei w niedziele przy w69 bedziesz sadzac po wstepie;) mi robił pan tadek nr 602446568 tylko raczej terminy go gonia.jest tez dobra ekipa z głogowa i ich własciciel jeest tez kierownikiem budowy ale nr nie mam:( moze ktos skojarzy i bedzie znał:) p.s. po ogledzinach projektu zapowiada sie ładny domeczek .pozdrawiam i pamietaj dopiero 3 dom który bysmy wybudowali spełni nasze oczekiwania tak powiedział mi taki wykonawca i szczerze powiem musze przyznac mu racjie

Witam wszystkich Lubuszan ( oprócz Gorzowa). Pozwolenie na budowę wydane i uprawomocnione na działkę w Wilkanowie. Buduję według projektu Praktyczny 1 z pracowni http://www.domyzwizja.pl wersja lustrzana z małymi przeróbkami ( garaż z boku budynku z dachem dwuspadzistym).

W tej chwili parę firm robi kosztorysy SSO. I teraz szybkie pytanko na czasie.

Czy możecie polecić jakieś ekipy, które u Was się sprawdziły? Chcę jeszcze parę kosztorysów zrobić, żeby mnie nikt przez stół za mocno nie przeciągnął. Z góry dzięki i Pozdrawiam.

Aha. No i może jeszcze namiar na jakiegoś dobrego kierownika budowy w normalnej cenie, bo wczoraj dostałem od jednego ofertę 3500 zł (:( )

ja z czystym sumieniem moge poelcic Ci ekipe do dachu

namiary do niej otrzymałem od kilku osob z forum które były mega zadowolone

potwierdzam rownież, super ekipa, niedrogo i jakosć na najwyzszym poziomie

jakbys chcial namiary to daj znac

pozdrawiam

Witam,

Jakie są obecnie stawki płytkarzy? Jeśli ktoś ma namiar na dobrego i niedrogiego płytka to bardzo proszę o namiary.

Bobek_Budowniczy i Hugo26 jeśli zakończycie ocieplanie podzielcie się proszę opinią o firmie, bo mnie przed zimą też to czeka :-)

Nawiązując do postu AnMar007 z naszych ekip mogę polecić dekarzy (firma z Ochli) i ekipę wylewającą posadzki. No i oczywiście pana instalatora c.o. + woda + gaz.

ZDECYDOWANIE nie polecam naszej obecnej ekipy od sufitów GK i szpachlowania (wykonują też inne rzeczy). Przyjeżdżają jak im pasuje (siedzą już miesiąc), średnia wychodzi chyba 4 godzinny dziennie :-( Najszybsi są do brania pieniędzy, nie przeszkadza im nawet wtedy, że nie skończyli etapu. PORAŻKA, ale na szczęście już niewiele im zostało. Namiary mogę podać na PW.