Zelofx 30.06.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Witam Szukam pilnie dobrego i niedrogiego wykonawcy do ocieplenia poddasza, okolice Zielonej Góry. Ile kosztuje teraz docieplenie poddasza - (dwie warstwy wełny), połozenie folii, regipsu, szpachlowanie. Za pomoc z góry dziekuje Pozdrawiam Cześć, Zimą płaciłem 30 zł m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GóralGóralinka 30.06.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Witam czy ktośma okna roto - jakie opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 30.06.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Hugo jesli chodzi o docieplenie poddasz to zadzwon tu: 603261319,solidny człowiek,przede wszystkim uczciwy,wiem że robią we dwóch,co do ceny to juz musisz sam rozmawiac. Ja natomiast poszukuję kogos do wykonania studni głębinowej,jak mozecie kogos polecic,w okolicach Zielonej Góry. pozdrawiam dzieki za namiary na razie nie mogę sie dodzownic pod wskazany nr ten wykonawca robil dla Ciebie ocieplenie poddasza? Pytam gdyz musze miec pewnosc ze wykonawca bedzie naprawdę dobry pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 30.06.2010 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Witam czy ktośma okna roto - jakie opinie? Ja mam na poddaszu. Zamontowane dwa lata temu, wszystko OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GóralGóralinka 30.06.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Dzieki za opinie odnośnie okien pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiw86 02.07.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 jak poszukiwania okien merks? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia242 02.07.2010 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 (edytowane) Hugo,nie,ten znajomy nie robił u mnie bo jestem na etapie...przyciągania mediów,natomiast wiem od ludzi ze jest solidny i uczciwy zreszta duzo robót robilismy na wspólnych budowach tyle ze ja w innej profesji-i dlatego go poleciłem,po prostu nie ma reklamacji na swoje usługi,działa legelnie itd. pozdrawiamJa natomiast w koncu zakupiłem działke i rozpoczynam walkę z mediami i w urzedach,ale najwazniejsze że w końcu wystartowałem:) Edytowane 2 Lipca 2010 przez Kasia242 opisanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 03.07.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Cześć, jestem na etapie kominka. Zastanawiam się nad wkładem ... Hajduk, drogi Jotul a może macie jakieś inne propozycje ? dzięki z góry za podpowiedzi witam przeczytaj ten watek: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?103203 zamawiam wkrótce wkład z plaszczem wodnym model Westa firmy Lazar z podwójna szybą. Poczytaj, temat wałkuje już z rok czasu. Jakbyś sie zdecydował na Westę to mozemy zamowic razem, pewnie cena bedzie niższa. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 03.07.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 a ja szukam kogoś do zdjęcia humusu, macie kogoś niedrogiego z okolicy Krosna Odrzańskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konto usunięte na żądanie 05.07.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 witam, szukam DOBREJ ekipy do ocieplenia budynku i połozenia struktury.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 05.07.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 witam, szukam DOBREJ ekipy do ocieplenia budynku i połozenia struktury.. przyłaczam się do pytania, loko Zielona Góra pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birk09 06.07.2010 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Witam serdecznie.Czy macie może namiary na solidnego i w miarę taniego studniarza? A może ktoś z Was ma jeszcze w planach wiercenie i razem byłoby taniej. Okolice Żar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnMar007 07.07.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 (edytowane) Witam wszystkich Lubuszan ( oprócz Gorzowa). Pozwolenie na budowę wydane i uprawomocnione na działkę w Wilkanowie. Buduję według projektu Praktyczny 1 z pracowni http://www.domyzwizja.pl wersja lustrzana z małymi przeróbkami ( garaż z boku budynku z dachem dwuspadzistym). W tej chwili parę firm robi kosztorysy SSO. I teraz szybkie pytanko na czasie. Czy możecie polecić jakieś ekipy, które u Was się sprawdziły? Chcę jeszcze parę kosztorysów zrobić, żeby mnie nikt przez stół za mocno nie przeciągnął. Z góry dzięki i Pozdrawiam. Aha. No i może jeszcze namiar na jakiegoś dobrego kierownika budowy w normalnej cenie, bo wczoraj dostałem od jednego ofertę 3500 zł ( ) Edytowane 7 Lipca 2010 przez AnMar007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiw86 07.07.2010 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 anmar pewnei w niedziele przy w69 bedziesz sadzac po wstepie;) mi robił pan tadek nr 602446568 tylko raczej terminy go gonia.jest tez dobra ekipa z głogowa i ich własciciel jeest tez kierownikiem budowy ale nr nie mam:( moze ktos skojarzy i bedzie znał p.s. po ogledzinach projektu zapowiada sie ładny domeczek .pozdrawiam i pamietaj dopiero 3 dom który bysmy wybudowali spełni nasze oczekiwania tak powiedział mi taki wykonawca i szczerze powiem musze przyznac mu racjie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 07.07.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Witam wszystkich Lubuszan ( oprócz Gorzowa). Pozwolenie na budowę wydane i uprawomocnione na działkę w Wilkanowie. Buduję według projektu Praktyczny 1 z pracowni http://www.domyzwizja.pl wersja lustrzana z małymi przeróbkami ( garaż z boku budynku z dachem dwuspadzistym). W tej chwili parę firm robi kosztorysy SSO. I teraz szybkie pytanko na czasie. Czy możecie polecić jakieś ekipy, które u Was się sprawdziły? Chcę jeszcze parę kosztorysów zrobić, żeby mnie nikt przez stół za mocno nie przeciągnął. Z góry dzięki i Pozdrawiam. Aha. No i może jeszcze namiar na jakiegoś dobrego kierownika budowy w normalnej cenie, bo wczoraj dostałem od jednego ofertę 3500 zł ( ) ja z czystym sumieniem moge poelcic Ci ekipe do dachu namiary do niej otrzymałem od kilku osob z forum które były mega zadowolone potwierdzam rownież, super ekipa, niedrogo i jakosć na najwyzszym poziomie jakbys chcial namiary to daj znac pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psi 08.07.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Witam, Jakie są obecnie stawki płytkarzy? Jeśli ktoś ma namiar na dobrego i niedrogiego płytka to bardzo proszę o namiary. Bobek_Budowniczy i Hugo26 jeśli zakończycie ocieplanie podzielcie się proszę opinią o firmie, bo mnie przed zimą też to czeka Nawiązując do postu AnMar007 z naszych ekip mogę polecić dekarzy (firma z Ochli) i ekipę wylewającą posadzki. No i oczywiście pana instalatora c.o. + woda + gaz. ZDECYDOWANIE nie polecam naszej obecnej ekipy od sufitów GK i szpachlowania (wykonują też inne rzeczy). Przyjeżdżają jak im pasuje (siedzą już miesiąc), średnia wychodzi chyba 4 godzinny dziennie Najszybsi są do brania pieniędzy, nie przeszkadza im nawet wtedy, że nie skończyli etapu. PORAŻKA, ale na szczęście już niewiele im zostało. Namiary mogę podać na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnMar007 14.07.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Proszę o namiary na ekipę lub osobę, która wykonuje ociplanie ścian styropianem. Bardzo pilna sprawa. Robiłem sam ocieplenie budyku rodziców, ale nie daję rady pogodzić wszystkich obowiązków. Z góry bardzo dziękuję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GóralGóralinka 16.07.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Czy ma może ktoś namiary na stolarza chodzi konkretnie o wykonanie schodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 16.07.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 ja z calego serca moge polecic pana Czyz z Cybinki. Robil nasze schody (zdjecia w dzienniku) i jestesmy bardzo zadowoleni <a href=http://img255.imageshack.us/img255/9263/dscf2848.jpg' alt='dscf2848.jpg'> Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GóralGóralinka 16.07.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Dzięki za odzew a jakieś namiary np: telefon:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts