macst 17.07.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 Hej Góralu... Nie żebym się czepiał.. Ale spójrz na nick poprzednika... I użyj googulka.. Wpisałem trzy słowa czyż cybinka stolarz i zgadnij co wyskoczyło... PS. Budujecie Hermesa? Jak idzie? Pozdrawiam macst - hermesowicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GóralGóralinka 17.07.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 tak hermesa z domeny a powoli idzie mamy nadzieje że do sierpnia wykonawca skończy zgodnie z umową stan surowy otwarty:) No nie czepiasz sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macst 20.07.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Cześć G&G My już jesteśmy na etapie wykończeniówki naszego Hermesa... Plany są aby dokończyć wszystko przed Bożym Narodzeniem, ale istnieje obawa, że przeprowadzka będzie na Wielkanoc (taki budowlany standard). Przygotujcie się na to, że podczas etapu wykończeniówki będzie Wam potrzebne mnóstwo samodzielności i cierpliwości. Przy tym poszukiwania stolarza to bułka z masełkiem... Trzy ekipy na raz w jednym domu to na bank mnóstwo pytań i mnóstwo decyzji, które trzeba podjąć tu i teraz... Ja przez pośpiech i konieczność podjęcia szybkiej decyzji źle (zbyt nisko) kazałem osadzić okna dachowe... Na całe szczęście w projekcie były te o długości 160 cm, więc mój błąd jest nieco zniwelowany i nie tak straszny... A takich sytuacji jest mnóstwo... Np. jeszcze nie zostały wybrane umywalki, na dobrą sprawę jeszcze nie jest zatwierdzony układ łazienki (tu się ciągle bijemy z myślami), a wczoraj dostałem prośbę o niezwłoczne (najlepiej tu i teraz) zaznaczenie osi umywalek i misek sedesowych na ścianie.. ups... Każdy dzień przynosi nowe niespodzianki... I tak wspólnie z hydraulikami i elektrykami brniemy do przodu. PS. Jeszcze jeśli nie macie dachu to przypilnujcie porządnie blacharza, który będzie obrabiał dach nad wykuszem... My nie dopilnowaliśmy na jesieni i do dziś nie możemy doprosić się o poprawki, które zostały zatwierdzone do wykonania. I przy byle deszczyku woda leci niemal z każdej krawędzi. W ten weekend widziałem Hermesa w Przewozie (koło Bojadeł) - stan surowy zamknięty - i sobie dokładnie obejrzałem wykusz, a szczególnie jego obróbkę blacharską. Jest tu na tym forum może właściciel tej budowy? Pozdrawiam macst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszeczek4 20.07.2010 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 witam wszystich forumowiczow;)na wstepie chcialbym podziekowac za namiary na studniarzy - bardzo dziekuje napewno sie przydadzau nas puki co narazie wszystko stoi ale umowa z enea podpisana teraz trzeba czekac mamnadzieje ze pod koniec roku a najpozniej na wiosne bedziemy mieli prąd, FORUM 15-tego zlozyli papiery na pozwolenie na budowe wiec mamy nadzieje ze za dwa max. trzy tygodnie dostaniemy pozwolenie i wtedy zaczniemy zmagania;)pozdrawiam wszystkich i zycze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaca1971pl 23.07.2010 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 witam. czy ktoś z osób budujących się w Winnym Grodzie lub okolic podpowiedział bym mi dobrego geodetę oraz projektanta, będę się starał o pozwolenia i wiem że przed mną masa spraw a są oni nie zbędni. najlepiej dobrzy i nie drodzy. pozdrawiam i miłych wakacji. ps. jakie są ceny mapek, np. mapka sytuacyjna i wysokościowa do celów projektowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysweetbabys 23.07.2010 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 dawno mnie tu nie było widzę budujących przybywa, my obecnie jestesmy na wybore kostki na tarasy czy macie jakies namiary na kostke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 23.07.2010 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 witam, a jakiej kostki szukasz? Jak cos ciekawego znajdziesz to daj znac chetnie skorzystam bo tez musze sie na cos zdecydowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 23.07.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 WitamSzukam stolarza który wykona 9 szt drzwi wewnetrznych sosnowych bejcowanych z futrynami regulowanymi. Moze znacie kogoś dobrego, niedrogiego oczywiscie.Za info z góry bardzo dziekujePozdrawiamHugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysweetbabys 24.07.2010 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Jesli chodzi o kostkę to nam osobiście podoba się nostalit a patrząc na ceny w lubuskim to koszmar, w poznaniu znalazłam w miarę cenowo ale opłaca się wziąśc większą ilość kostki ze3by koszty transportu byly mniejsze, a na cały transport wchodzi jakieś 180m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agul76 26.07.2010 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Hej !! Czy ma ktoś namiar na solidną ekipę z okolic Nowej Soli? Mój budowlaniec po błędach jakie zrobił chce się wycofać a my chcemy dojść do dachu, bo umówieni jesteśmy z dekarzami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszeczek4 26.07.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Polecam jeszcze okna Rehau i ich energooszczędny montaż. Jest firma w Świebodzinie, która je sprzedaje i montuje. Montaż poza licem muru - pierwsza klasa, jestem bardzo zadowolony. Żeby nie zostać posądzonym o reklamę to dla zainteresowanych podam dane tego przedstawiciela na priv. Pozdrawiam macst witam ja poproszeo namiar jesli to nie problem pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszeczek4 26.07.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 witam. czy ktoś z osób budujących się w Winnym Grodzie lub okolic podpowiedział bym mi dobrego geodetę oraz projektanta, będę się starał o pozwolenia i wiem że przed mną masa spraw a są oni nie zbędni. najlepiej dobrzy i nie drodzy. pozdrawiam i miłych wakacji. ps. jakie są ceny mapek, np. mapka sytuacyjna i wysokościowa do celów projektowych. witam nam geodeta zrobil mapke do zelów projektowych za 500zl pozdro i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 26.07.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Witam Coś mam szczescie do wykonawców ). Własnie kończą u mnie ocieplenie poddasza i sufity podwieszane. Szybko, profesjonalnie i najtaniej w okolicy. Gosciu robi tylko ocieplenia poddasza, sufity podwieszane z płyt g-k, scianki dzialowe. Dzieki temu ze specjalizuje się w wąskim zakresie robi to naprawdę profesjonalnie. Po dekarzach kolejna profesjonalna, niedroga ekipa. Jakby ktoś chciał namiary to prosze na priv. Mam też dobra ekipe do szpachlowania ścian i sufitów oraz do wykonania elewacji. Jak prace te zostana u mnie zakończone, podziele sie doswiadczeniami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 26.07.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 ja z calego serca moge polecic pana Czyz z Cybinki. Robil nasze schody (zdjecia w dzienniku) i jestesmy bardzo zadowoleni <a href=http://img255.imageshack.us/img255/9263/dscf2848.jpg' alt='dscf2848.jpg'> Uploaded with ImageShack.us wkrótce będę mógł się pochwalić swoimi pieknymi schodami wykonawca........czyz-schody.pl z Cybinki ) Dzieki Tobie skorzystałem z usług Pana Czyza i faktycznie pełen profesjonalizm, a i można sporo wynegocjowac Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 27.07.2010 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 no to sie ciesze jak ci zamontuje to sie pochwal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia i boguś 27.07.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Witam,Czy ktoś z Was kupował Geowłókninę? Gdzie w ZG? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zelofx 27.07.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Witam, Czy ktoś z Was kupował Geowłókninę? Gdzie w ZG? Cześć szukaj w Eko Jupiter Usnus na Kożuchowskiej Mają też systemy odwodnien pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszeczek4 28.07.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Witam wszystkich wlasnie przyszlo nam pozwolenie dzisiaj wiec jeszcze dwa tygodnie i zaczynamy dzialac:) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 29.07.2010 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Witam wszystkich wlasnie przyszlo nam pozwolenie dzisiaj wiec jeszcze dwa tygodnie i zaczynamy dzialac:) pozdro super! ale musicie sie cieszyc !!! powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiw86 29.07.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 okna juz sa teraz lecimy dalej pozdrawiam (tylko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts