edge 30.07.2010 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Witam Coś mam szczescie do wykonawców ). Własnie kończą u mnie ocieplenie poddasza i sufity podwieszane. Szybko, profesjonalnie i najtaniej w okolicy. Gosciu robi tylko ocieplenia poddasza, sufity podwieszane z płyt g-k, scianki dzialowe. Dzieki temu ze specjalizuje się w wąskim zakresie robi to naprawdę profesjonalnie. Po dekarzach kolejna profesjonalna, niedroga ekipa. Jakby ktoś chciał namiary to prosze na priv. Mam też dobra ekipe do szpachlowania ścian i sufitów oraz do wykonania elewacji. Jak prace te zostana u mnie zakończone, podziele sie doswiadczeniami. Pozdrawiam Hej witam serdecznie....we wrześniu mam plan na ocieplanie poddasza więc bardzo by mi się ten Twój sprawdzony kontakt przydał Będę zobowiązany..pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edge 30.07.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 okna juz sa teraz lecimy dalej pozdrawiam (tylko) Hej może się pochwalisz oknami? czekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 01.08.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Hej witam serdecznie....we wrześniu mam plan na ocieplanie poddasza więc bardzo by mi się ten Twój sprawdzony kontakt przydał Będę zobowiązany..pozdrawiam Namiar do Pana od poddasza - Sławomir Nowak kom. 512 39 99 73. U mnie roboty juz zakończył, na pewno sie nie zawiedziesz, rewelacja. Przy okazji mam pytanko do Ciebie ale i do innych budujacych: Zostalo mi troche welny rockwoola. Nie wziąłem pod uwage w wyliczeniach grubosci krokiew stąd zostało mi troche welny. Wełna to Rockwool z serii najbardziej ciepłochronnej: superock i toprock gr 15cm - 3 rolki toprock gr 10cm - 3 rolki toprock gr 5cm - 5 paczek superock gr 20cm - 1 rolka megarock 5 rolek nieznanych rozmiarów (brak etykiet na rolkach) - na pewno mają wyair 10 lub 15 lub 20cm. Jak ktos robi sufit podwieszany to mozna wrzucic taka mieszanke rozmiarów jak najbardziej Wartosć całości to 800zl po duzych rabatach. Oddam za 300zl lub sprzedam niektore wymiary w atrakcyjnej cenie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiw86 04.08.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 a pochwal pochwale jest czym:P okna w kolorze winchester plus rolety nadstawne i dwie bramy garazowe teraz wyszstko zaczyna nabierac uroku.ehh domek jak sie patrzy;) okna jezirskiego z zielonej góry typ elita thrmo:) rewelacja .polecam i ekipe i okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 04.08.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Namiar do Pana od poddasza - Sławomir Nowak kom. 512 39 99 73. U mnie roboty juz zakończył, na pewno sie nie zawiedziesz, rewelacja. Przy okazji mam pytanko do Ciebie ale i do innych budujacych: Zostalo mi troche welny rockwoola. Nie wziąłem pod uwage w wyliczeniach grubosci krokiew stąd zostało mi troche welny. Wełna to Rockwool z serii najbardziej ciepłochronnej: superock i toprock gr 15cm - 3 rolki toprock gr 10cm - 3 rolki toprock gr 5cm - 5 paczek superock gr 20cm - 1 rolka megarock 5 rolek nieznanych rozmiarów (brak etykiet na rolkach) - na pewno mają wyair 10 lub 15 lub 20cm. Jak ktos robi sufit podwieszany to mozna wrzucic taka mieszanke rozmiarów jak najbardziej Wartosć całości to 800zl po duzych rabatach. Oddam za 300zl lub sprzedam niektore wymiary w atrakcyjnej cenie. Pozdrawiam wełna już sprzedana pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikutka 06.08.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 a pochwal pochwale jest czym:P okna w kolorze winchester plus rolety nadstawne i dwie bramy garazowe teraz wyszstko zaczyna nabierac uroku.ehh domek jak sie patrzy;) okna jezirskiego z zielonej góry typ elita thrmo:) rewelacja .polecam i ekipe i okna my jeszcze czekamy na nasze winchesterki tylko, ze z Oknoplastu mam nadzieje, ze beda piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zelofx 06.08.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Witam,niestety moja ekipa wykończająca zdezerterowała na zachód i nagle z dnia na dzień zostałem na lodzie z terminami i niedokończona robotą.Dlatego zapytuję szanownych forumowiczów :możecie kogoś polecić do wykończenia tj szpachlowanie, szlifowanie tapetowanie, osadzenie parapetów wew ??Będe wdzięczny za pomoc Budowa w Nowym Kisielinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 06.08.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Witam, niestety moja ekipa wykończająca zdezerterowała na zachód i nagle z dnia na dzień zostałem na lodzie z terminami i niedokończona robotą. Dlatego zapytuję szanownych forumowiczów :możecie kogoś polecić do wykończenia tj szpachlowanie, szlifowanie tapetowanie, osadzenie parapetów wew ?? Będe wdzięczny za pomoc Budowa w Nowym Kisielinie Witam Dobrze sie składa ze znam bardzo dobra ekipe. U mnie robili szpachlowanie, teraz robią elewację. Ekipa z polecenia i naprawde w porządku a przy tym atrakcyjna cenowo. Jak byś chcial namiary do nich to daj znac. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiw86 09.08.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 kolor jest rewelacja nei wiem jak oknoplastu ale mój cudny heheh:)oknoplast nie chciał ze mna gadac jak byłem zamawiac wiec ja z nimi tez nie gadam:P(foch)pozdrawiamtylko falubaz i derby w niedziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marras 09.08.2010 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 witajcie Zapytam trochę w innej sprawie.Orientujecie się ile teraz kosztuje postawienie więźby dachowej i pokrycie dachówką zakładkową wielkoformatową?Do tego obróbka 2 kominów. Dach czterospadowy z daszkiem nad wejściem. pozdrawiam,M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikutka 09.08.2010 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 kolor jest rewelacja nei wiem jak oknoplastu ale mój cudny heheh:) oknoplast nie chciał ze mna gadac jak byłem zamawiac wiec ja z nimi tez nie gadam:P(foch) pozdrawiam tylko falubaz i derby w niedziele z nami gadali, ale zdecydowanie liczy sie pierwsze wrazenie, bo jak poszlismy pierwszy raz - obsluga super, ale jak sie zdecydowalismy i poszlismy zamawiac to przyjela nas babka, ktora za pierwszym razem na pewno by nas zrazila do firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikutka 09.08.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 marrasto sie tak nie da powiedzieczalezy ile metrow tego dachu, kat nachylenia i wiele roznych czynnikowzrob wyceny w kilku firmach, bedzie wiadomo, odradzam tylko firme DM na dekoracyjnej, duuuuuzo z nimi problemow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 09.08.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 witajcie Zapytam trochę w innej sprawie. Orientujecie się ile teraz kosztuje postawienie więźby dachowej i pokrycie dachówką zakładkową wielkoformatową? Do tego obróbka 2 kominów. Dach czterospadowy z daszkiem nad wejściem. pozdrawiam, M zrób wyceny na forum jest polecana ekipa z ktorej skorzystałem, bracia Duberowie. Rewelacja a i cenowo atrakcyjnie. Mam jeszcze do nich telefon wiec jak chcesz to Ci podam pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiw86 11.08.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 to ja własnie trafiłem na nia i to napewno i teraz nie załuje najwidoczniej tak miało byc derby dla zielonej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macst 12.08.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Witajcie. Udało się Hugo26 to i ja spróbuję ponownie. Mam do sprzedania 4 palety FASROCK MAX 20 cm, czyli razem 48 m2. No może 46, bo ze 2 będę jeszcze potrzebował na obróbkę drzwi jak już przyjdą. Oraz 1 paletę (72 m2) wełny Superrock 15 cm. Trochę przeszacowałem ilości i z racji sposobu zakupu nie mam możliwości zwrotu w miejscu gdzie kupowałem. W bliskich okolicach Zielonej Góry jestem w stanie zorganizować transport. A swoją drogą może ktoś z Was wie. Czy wylewkę podłogową (anhydryt) trzeba koniecznie wygrzewaćw określonym czasie, czy mogę ją wygrzać np. miesiąc po wylaniu? Pytam bo dzień wylewania już znam, ale jeszcze nie mam licznika gazu i najwcześniej będzie on dopiero za kilka tygodni... Pozdrawiam macst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebasew 12.08.2010 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 polecam reku, mam stork-a to zakup ubiegłoroczny z rekuperatory.pl firma ergo z zielonej góry. Chciałem zdecydowac sie na dospel-a z uwagi na niższą cene o 50% od stork-a, ale wszyscy odradzali dospela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macst 14.08.2010 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 Hej Sebasew. I jak się ten Stork sprawdza? Gdzie jest zainstalowany? Ja instalację już mam i jak zakończę brudne prace w domu to mam zamiar zamontować reku na poddaszu nieużytkowym, niedaleko od sypialni i żonka ma trochę obawy o hałas. Słychać to w nocy? U mnie też instalację robiła firma Ergo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surg 15.08.2010 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Witam Pozsukuję sprawdzonej firmy do izolacji sporego tarasu nad pomieszczeniem ( właściwie do remontu). Niestety jeszcze się nie wprowadziłem a taras cieknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psi 16.08.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 WitamPoszukuję dobrej i sprawdzonej ekipy do wykonania elewacji (styropian). Ekipa polecana przez Hugo26 (wielkie dzięki za namiar) nie ma już wolnych terminów. Jeśli ktoś z forumowiczów może z czystym sumieniem kogoś polecić to proszę o namiary. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiw86 18.08.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 miał ktoś moze doczynienia z adaptacja stychu i wszystko z tym zwiazane bo planuje kupic ale nie wiem czy warto ...wie ktos moze co i jak ,po co z czym ... itd itp powierzchnia 80m2mam juz wizje co gdzie i jak ale nie wiem czy warte zachodu jesli ktos kiedys robił cos takiego to chetnie wysłucham porad:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts