Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam

Poszukuję dobrej i sprawdzonej ekipy do wykonania elewacji (styropian). Ekipa polecana przez Hugo26 (wielkie dzięki za namiar) nie ma już wolnych terminów. Jeśli ktoś z forumowiczów może z czystym sumieniem kogoś polecić to proszę o namiary.

Pozdrawiam

Witam

ekipa ma wolny termin we wrzesniu, dzisiaj z nimi rozmawialem

jak jestes nadal zainteresowany to dzwoń do Pana Lewandowksiego

Pozdro

Witam

Wlasnie mogę szczerze polecic kolejnych wykonawców.Kurcze cos mam cały czas dobra kartę :)

Tym razem bardzo ładnie wykonano u mnie łazienke i cały holl z kuchnią. Robili to dwaj płytkarze. Jeden to Pan Przemek, na forum pond nickiem front247. Przemiły człowiek, bardzo dokładnie wykonana lazienka, bardzo elastyczny na wprowadzane zmiany, super robota. Przy okazji bardzo pozdrawiam Pana Przemka. Z tego co wiem Pan Przemek ma zajete terminy do końca roku, później jest wolny :)

Drugi płytkarz to Pan Piotrek. Również perfekcyjne wykonanie. Z tego co wiem za tydzień bedzie wolny, polecam obydwu Panów bardzo szczerze

Gdyby ktoś chciał namiary do płytkarzy proszę o info

Pozdrawiam

ostatnio byłem na parapetówie u kolegi który zakonczył wykonczanie domku i jego gosc od płytek i ogólnie całęj łazienki przeszedł sam siebie .co mu odwalił robote to byłem w szoku. cenowo troche sobie wołał ale jesli ktos robi dobrze to klientów zawsze bedzie miał. a odwrotna sytuacja spotkala mnie u ciotki która robiła łazienke.

chciała sobie zrobic łazienke powymieniac krany wanne itd przyszedł pan. wszystko ładnie pieknie .dogadali sie co i jak ma byc ustalili cene no i sie zaczeło.

ogólnie dramat szkoda gadac kolejna złota raczka która zrobi wszystko.pan chyba chciał odwalic tandete skasowac i mniec to w d... jak to zobaczyłem to szok.nie majac kontaktu z kładzeniem płytek to chyba sam bym to lepiej zrobił ale co tu gadac.ludzie maja talent i go uzywaja ten miał talent jak z niczego zrobic wieksze i gorsze nic:)

Witam podpowiedzcie mi gdzie mogę najtaniej okna dachowe kupić w zielonej lub okolicy. Dzięki

Witam

Ja kupowałem okna dachowe z allegro. Kupiłem 4x Fakro FTS-V i na tych oknach zaoszczedziłem 400zł w stosunku do najnizszej ceny z Zielonej Góry. Wiele rzeczy zakupiłem przez allegro.Np. wiekszosc hydrauliki. Trzeba wysyłac zapytania ofertowe do hurtowni które sprzedaja poprzez allegro i mozna otrzymac naprawde dobre ceny.

pozdrawiam

lukaszeczek to teraz na zime trzeba uwazac:P ciesz sie ze jeszcze nie masz zmory wykonczen bo to dopiero daje po kieszeni ja parapety zamawiałem dopiero to juz sie boje co bedzi dalej i tu akurat niee ma ze jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma lepiej poczekac i miec to co sie lubi niz póxniej całe zycie krzyczec na dzieci ze to ich wina haha