tumusw65 26.03.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Mieszkam w starym bloku (rok prod. 1964) i wszędzie położone były drewniane podłogi. Trzy lata temu przy remoncie kuchni na podłogi położyłem płyty OSB i przykleiłem kafelki - połowa już popękała a fuga dawno się wykruszyła. Mam zamiar kłaść podłogi pływające w pokojach. Ostatnio czytałem o perlitobetonie (lekki) i mam zamiar go użyć. Czy ktoś tego próbował? Czy na niego trzeba jeszcze robić wylewkę wyrównującą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KSERO 18.08.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 zapytaj u adam_mk on coś o tym wie i jak pisze stosuje i poleca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 24.08.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Oooo! Witam! Co potrzebne? Jakie dane? Pozdrawiam Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts