art2u 26.03.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Gdzie mogę kupić parasol ogrodowy, który mógłbym wstawić w otwór w drewnianym stole; chodzi mi o coś o stabilnej konstrukcji, średnicy ok. 3m, coś mniej więcej jak parasole w ogródkach kawiarnianych, tyle że bez żadnych reklam czy napisów. może ktoś nabył coś takiego i mógłby podzielić się wrażeniami z użytkowania (również negatywnymi) ze wskazaniem miejsca zakupu i ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gonia1307 28.03.2007 02:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Ostatnio widziałam w ofercie Praktikera,która była dodatkiem do którejś z gazet o tematyce ogródkowej Nie kojarzę ,w której bo kupowałam kilka gazet hurtem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 28.03.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Używamy takiego parasola już trzeci rok i jestem bardzo zadowolony. Jedyne, na co trzeba zwrócić uwagę, to dobrze go zamocować. Kiedyś przy bardzo lekkim wiaterku porwało nam ten parasol i porwała się powłoka http://images2.fotosik.pl/184/fd4deb6eb2fcc389med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts