imported_aguś 26.03.2007 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Jak w temacie Zamiast zapowiedzianych 14 dni czekam 1,5 miesiąca; telefon się już zagrzał, a ja zagotowałam! Najpierw Strzelin przesłał do Wrocka (po tym jak telefonicznie przypomniałam o swoim istnieniu); w stolicy Dolnego Śląska pani poszła na L-4, więc nie ma kto zrobić , a jak pani wróciła z L-4, to mi oświadczyła, że ma dużo papierzysków i nie będzie dla mnie zostawała po godzinach Ludzie trzymajcie mnie... Co byście zrobili na moim miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Staszek budowniczy 26.03.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Ja bym czekał A na serio . Dostałem pozwolenie na budowę po ponad 9 miesiacach czekania . Wszędzie czekałem po miesiąc minimum a i tak na koniec się lekko wykłócałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1971KJ 26.03.2007 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Chca nas nauczyc cierpliwosci ja czekam od sirpnia na przylacze pisalem ,dzwonilem a oni na to ze maja czas 24-mies. czasu szlag nieraz czlowieka trawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imported_aguś 26.03.2007 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Ja wiem, że nie mam innego wyjścia, tylko czekać ; tylko można czekać siedząc cicho jak mysz pod miotłą (nie w moim zwyczaju), albo pilnować swoich spraw i przypominać urzędnikom o swoim istnieniu... Niestety przypomina to walkę z wiatrakami. Ale ktoś musi zacząć robić w tym kraju porządki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.03.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Póltorej miesiąca? Nasi sąsiedzi czekali na prąd trzy lata (my tylko dwa, bo zaczęliśmy rok później). To nie jest w sercu puszczy tylko jakiś kilometr od rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1971KJ 26.03.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 ja mam slup tylko 40m od dzialki ale PRZEPISY mamy i musimy ich przestrzegac§%$§$% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imported_aguś 26.03.2007 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Ale ja czekam nie na przyłącze, tylko na wydanie warunków przyłączenia . Energia ma to wydać w ciągu 14 dni od złożenia wniosku, (mówią przy składaniu wniosku i piszą na swojej stronie); na przyłączenie mam czekać dalsze 16 miesięcy od podpisania umowy. A warunki przyłączenia są potrzebne do pozwolenia na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1971KJ 26.03.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 ...to az strach pomyslec ile bedziesz musiala czekac na przylacze jak sie tak gramola z warunkami. przylaczenia roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts