Andrzej_j2 26.03.2007 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Proszę o info gdzie w Krakowie mogę dostać keramzyt o grubości 24 cm, może ktoś ostatnio kupował i w jakiej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hucho 31.03.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Proszę o info gdzie w Krakowie mogę dostać keramzyt o grubości 24 cm, może ktoś ostatnio kupował i w jakiej cenie Firma Gaik:http://www.gaik.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izolacje.budowy 16.07.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Proszę o info gdzie w Krakowie mogę dostać keramzyt o grubości 24 cm, może ktoś ostatnio kupował i w jakiej cenie Ja kupuję w Niepołomicach, bo tam jest regionalny przedstawiciel i u nich jest najtaniej i zawsze jest na stanie. Firma nazywa się chyba - keramzyt.com.pl Poza tym mają fajny system promocji, ja wygrałem 7 dniowy pobyt w Kołobrzegu dla 2 osób, bo kupiłem za 15tys. zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dekorator_34 17.07.2013 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Ja kupuję w Niepołomicach, bo tam jest regionalny przedstawiciel i u nich jest najtaniej i zawsze jest na stanie. Firma nazywa się chyba - keramzyt.com.pl Poza tym mają fajny system promocji, ja wygrałem 7 dniowy pobyt w Kołobrzegu dla 2 osób, bo kupiłem za 15tys. zł Chyba chodzi o firmę Invest Media Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts