GUZIKI 26.03.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Pracujemy za granica i chcemy wziac kredyt w Polsce. Czy wiecie ktore banki udzielaja kredytow takim osobom, jak my? Czy sa z tym problemy? Jakich dokumentow wymagaja? Z gory uprzedam, ze w kwestiach kredytowych jestem laikiem - dopiero zaczynam zaglebiac sie w temat. Za to intensywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.03.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 w zeszlym roku byla taka mozliwosc w Deutsche Banku , potrzebowali zaswiadczenia o wysokosci zarobkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 09.04.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Pracujemy za granica i chcemy wziac kredyt w Polsce. Czy wiecie ktore banki udzielaja kredytow takim osobom, jak my? Czy sa z tym problemy? Jakich dokumentow wymagaja? Przegladam oferty bankow i jak dotad znalazlam tylko DomBank, ktory w ogole wymienia opcje pozyczki dla osob takich jak my, na swojej stronie internetowej. Z gory uprzedam, ze w kwestiach kredytowych jestem laikiem - dopiero zaczynam zaglebiac sie w temat. Za to intensywnie. Jesli pracujecie na podstawie umów o pracę (a nie np. własnej działalnosci gospodarczej) min. 6 m-cy to chyba macie możliwość ubiegania się o kredyt mieszkaniowy w Raiffeisen Bank Polska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sliwaprz 09.04.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 W Deutsche nie musisz nawet tlumaczyc dokumentow. Mam 4ry kredyty hipoteczne w Deutsche oraz dwa w PKOBP. Nie bylo wiekszych problemow, w PKO Musialem wydac ok 1000 PLN na tlumaczenia Wiem, ze BPH i BZWBK udzeaja jeszcze kredytow na podstawie zarobkow z zagranicy. Ale najlepiej idz do jakiegos doradcy jak Open Finance czy Notus i spytaj. Oni ci zawsze pomoga i nie beda robic zadnych problemow. Generalnie tysiace ludzi bierze kredyty pracujac za granica i coraz wiecej bankow na to idzie. DomBank? Czys ty zwariowal???? Z ich oprocentowaniem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_K 15.04.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 udokumentowana praca za granica, bralismy w Millennium Bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cassie 08.05.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 W Millennium? W tym Millennium? http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=101019 Ja jednak wybralbym DomBank z calym dobrodziejstwem inwentarza, a za to bez milenijnej paranoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_K 08.05.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 W Millennium? W tym Millennium? http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=101019 Ja jednak wybralbym DomBank z calym dobrodziejstwem inwentarza, a za to bez milenijnej paranoi. dokładnie ten bank wybrany dlatego, ze w czasie gdy staraliśmy sie o kredyt nie było w polsce wielkiego wyboru wsrod banków, ktore oferowały kredyt dla pracujących za granicą ale problemów z Millennium jak dotad nie mieliśmy (odpukac w niemalowane! ), kredyt w miare szybko przyznany, najwiecej zachodu było przy tłumaczeniach papierów z zagranicy obsługuje nas ciagle ten sam czlowiek, cierpliwie prowadzil nas przez caly etap przygotowywania dokumentacji nie mam porownania z innymi bankami, czy byloby prosciej, czy to blad ze tak wybralismy? nie potrafie powiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts