marcin_u 26.03.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 W tej chwili mam kopany staw i piach z wykopu chce wykozystac do wypełnienia fundamentow.Ale ten piach jest troche zanieczyszczony humusem bo koparkowy nie dokladnie rozdzielił piach od humusu. W piachu sa tez korzenie trzciny (to akurat łatwiej bedzie usunac bo mozna przesiac przez duze sito).Czy taki piach mozna bez obaw uzyc do sypania w fundamenty? humusu nie jest duzo ale z bliska widac go troche.Nie chce kupowac piachu jak mam kupe własnego a fundament bedzie w wiekszosci szedł do gory od terazniejszego gruntu wiec potrzebuje sporo piachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_W 26.03.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Zadaj to pytanie Geno. To mistrz świata i okolic od tych spraw Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanderbobo 26.03.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 możesz go użyć bez większego stresu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robeli 02.04.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Ja nie ryzykowałem mogą się pojawic problemy z gtzybem koszt wypełnienia fundamentów piaskiem ze żwirowni nie jest duży tak więc kopaninę ze stawu rozplantowałem po działce; zostały tylko 2 pagórki, piasku a na to nasypałem ziemi i obsadziłem roślinami; pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts