semir 26.03.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 tutaj mozna wpisywac komentarze i spostrzeżenia ,pytania chętnie odpowiemy w miarę naszych możliwości pozdrawiamy idziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 26.03.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Witam Semir, gratuluję rozpoczęcia budowy. Wyprzedzacie nas dosłownie o jeden kroczek. Doprosimy się zdjęć z postępów prac? Wkeisz rozkład domu? Pozdrawiam i życzę bezproblemowej budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BungoI 26.03.2007 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 1.zamówienie projektu oczyszczlani ścieków. 2.zamówienie projektu reku + gwc Witam, Mógłbyś napisać jakie firmy wybrałeś. Interesują mnie obie sprawy. Przy okazji: zazdroszczę bardzo. ja jestem na etapie przedbudowlanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 27.03.2007 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 no nauczyłem sie wklejać zdjęcia a co do firm to rekuperator I GWC firma z cieszyna SFERAWENT oczyszczalnie jeszcze nie mam projektu jesli bede miał to napisze zdjecia z budowy sa na moim dzienniku budowy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BungoI 27.03.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Mógłbyś podać jaką cenę zaproponowali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 28.03.2007 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Witam Semir, gratuluję rozpoczęcia budowy. Wyprzedzacie nas dosłownie o jeden kroczek. Doprosimy się zdjęć z postępów prac? Wkeisz rozkład domu? Pozdrawiam i życzę bezproblemowej budowy mam zdjęcia w dzienniku budowy ,i rozkład domu i zdjecia z biężących prac pozdrawiam i też życze bezproblemowej budowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 28.03.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 o kurcze chyba warto było tu zajrzeć!!! projekt robi wrażenie! - myśle, ze ma fajne rozwiązania! mam pytanko - jak długo powstawał?? no i brakuje mi elewacji!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 28.03.2007 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 o kurcze chyba warto było tu zajrzeć!!! projekt robi wrażenie! - myśle, ze ma fajne rozwiązania! mam pytanko - jak długo powstawał?? no i brakuje mi elewacji!! pozdrawiam od pomysłu do realizacji 1 rok ale do oddania architektowi było jeszcze pare miesiecy przemyśleń juz wstawiłem 3 rzuty jedno w innym kolorze dzięki za zajrzenie na nasz dziennik budowy pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 28.03.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 są już, widze, dziękijak dla mnie ta pistacja odpada... ale to moje zdanie.fajnie - jest wykusz zbalonem!, pieknie przeszklona fasada salonu - nieżle! dach tez fajnie rozwiązany. ale teraz tak patrze na tę łażienkę na dole - strasznie upchana tam z tyłu za schodami - mieliście jakieś inne pomysły na nia? czy tak było od początku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 28.03.2007 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Witam:)! Zajrzałam, przeczytałam i jestem pod wrażeniem ..Piękne widoczki macie ! No i fajnie, że już zaczęliście...nic tylko pozazdrościć ..Bardzo ciekawy projekt, ale elewacje troszkę "mdłe"- jak dla mnie, a pistacji nie lubię ... ale to kwestia gustu .. Trzymam kciuki za dalszą budowę!! Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 28.03.2007 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Witam:)! Zajrzałam, przeczytałam i jestem pod wrażeniem ..Piękne widoczki macie ! No i fajnie, że już zaczęliście...nic tylko pozazdrościć ..Bardzo ciekawy projekt, ale elewacje troszkę "mdłe"- jak dla mnie, a pistacji nie lubię ... ale to kwestia gustu .. Trzymam kciuki za dalszą budowę!! Powodzenia! dzięki za zainteresownie a ta pistacja to była jedna z wielu pomysłów chyba zrobimy żółty kolor do czarnych dachówek stolarka debowa pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 28.03.2007 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 są już, widze, dzięki jak dla mnie ta pistacja odpada... ale to moje zdanie. fajnie - jest wykusz zbalonem!, pieknie przeszklona fasada salonu - nieżle! dach tez fajnie rozwiązany. ale teraz tak patrze na tę łażienkę na dole - strasznie upchana tam z tyłu za schodami - mieliście jakieś inne pomysły na nia? czy tak było od początku? co do łazienki specjalnie ja tam umiescilismy w starym domu mamy niedaleko salonu i niebardzo sie sprawdza dlatego chcieilismy ja oddalic od salonu a co do elewacji pistacji niebedzie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 28.03.2007 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 dziękujemy wszystkim za zainteresowanie naszym projektem, i prosimy o dalsze wpisy pozdrawiamy ps.teraz mamy przerwe w budowie do po świąt we wtorek po świetach zaczynamy murować a przez ten czas musze załatwic projekt oczyszczalni ścieków oraz rekuperatora + gruntowy wymiennik ciepła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 29.03.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 są już, widze, dzięki jak dla mnie ta pistacja odpada... ale to moje zdanie. fajnie - jest wykusz zbalonem!, pieknie przeszklona fasada salonu - nieżle! dach tez fajnie rozwiązany. ale teraz tak patrze na tę łażienkę na dole - strasznie upchana tam z tyłu za schodami - mieliście jakieś inne pomysły na nia? czy tak było od początku? co do łazienki specjalnie ja tam umiescilismy w starym domu mamy niedaleko salonu i niebardzo sie sprawdza dlatego chcieilismy ja oddalic od salonu a co do elewacji pistacji niebedzie pozdrawiam aha czyli wszystko OK - wiec spoko - może to i lepiej - przynajmniej nie bedzie słychać odgłosów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 01.04.2007 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 1.zamówienie projektu oczyszczlani ścieków. 2.zamówienie projektu reku + gwc Witam, Mógłbyś napisać jakie firmy wybrałeś. Interesują mnie obie sprawy. Przy okazji: zazdroszczę bardzo. ja jestem na etapie przedbudowlanej rekuperator i gwc firma SFERAWENT cieszyn rekuperator mistral 600 geo pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 03.04.2007 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 wycena reku mistral 600 geo wraz z matariałem(kanały,anemostaty,itp.) robocizna to koszt ok 21000,00 złGWC z rur rehau 60 mb to koszt ok 6500,00 złpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 04.04.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Witam, rozkład cudnowny i te schody... hmm jakoś dziwnie mi się kojarzą z czymś mile znajomym Moj rozkład jest duzo prostszy. Mialam równie przeszklony dom, ale jak zaczelam wyceniac okna to z dwóch zrezygnowałam na dole i z 3 na górze Semir jaką masz powierzchnie użytkową? Troche juz Was wyprzedziliśmy, ale pewnie w moment odrobicie straty. p.s. no bardzo mi sie podoba Wasz projekt sledzę Was dalej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 05.04.2007 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Julienx, właśnie mi te schody u was też jakoś takie znajome no te dzwi i okna na taras na dole hmmm (10000,00) ale żona chce duzo światła i widok na góry pow.użytkowa 210 m2+ 38 m2 garaż +9,5 m2 pom.gosp. pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 05.04.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 mamy zamiar montować GWC(gruntowy wymiennik ciepła) z rur rehau antybakteryjnych o długości ok 60 mb http://www.rekuperatory.pl/gwc/images/gwc312.jpg to zdjęcie nie z naszej budowy I całe szczęście. Roboty wykonywana wbrew wszelkim przepisom bezpieczeństwa na budowie. Jak chcesz zobaczyć co w takiej sytuacji moze się zdarzyć to poczytaj TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 06.04.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Julienx, właśnie mi te schody u was też jakoś takie znajome no te dzwi i okna na taras na dole hmmm (10000,00) ale żona chce duzo światła i widok na góry pow.użytkowa 210 m2+ 38 m2 garaż +9,5 m2 pom.gosp. pozdrowienia u nas same okno tarasowe - 270 x 235 - kosztuje też bardzo drogo 7-8 tys.. buuu nawet nie chce wiedzieć ile zapłacimy za całość - 30 tys niewyjęte To powierzchniowo nasze domy są identyczne bo my mamy 257 mkw... tylko ja nie mam widoku na góry ale za to mam 15 km do pałacu kultury Wesołych Świąt zyczą Motyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts