Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

witaj semir :)

Nie widzę teraz zdjęć, ale pamiętam, że miałeś ślicznie położoną kostkę :lol:

Czy mogłabym prosić o namiary do firmy, która Ci ją układała????

I jakbyś mógł powiedzieć ile Cię kosztował m2???

Mi firma krzyknęła 158 zł z materiałem (kostka około 50-60zł) :roll:

Będę wdzięczna za pomoc :)

pozdrawiam, kasia

podałem na priv.

• Odpowiedzi 418
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...

Witaj Semir.

Ostatnio mało jesteś na forum muratora .

Mam prosbę gdzie zamawiałeś parkiet i czy jesteś zadowolony i ile Cie

wyniosło za m2.

Bardzo Cie prosze o ile to jest mozliwe jak najszybciej .Nie wiem czy

pamietasz jestem z B-B.pozdrawiam maria

Witaj Semir.

Ostatnio mało jesteś na forum muratora .

Mam prosbę gdzie zamawiałeś parkiet i czy jesteś zadowolony i ile Cie

wyniosło za m2.

Bardzo Cie prosze o ile to jest mozliwe jak najszybciej .Nie wiem czy

pamietasz jestem z B-B.pozdrawiam maria

parkiet bardzo dobry ,układałem go w starym domu parę lat temu i jest jak nowy,(jesion, i dąbcena ok 100 zł /m2) kupiony w firmie z Pszczyny przez parkieciarza podaje do niego numer p.Dziasek 603179773

pozdrawiam

Dzieki Semir .Cena parkietu 100zł to 1 m2 + jeszcze dodatkowo chyba ok.100 zł robocizna + klej. Jeszcze pytanie czy Ci się nic z nim nie dzieje i czy masz jakieś

nawilżacze ? Boje sie ,czy aby to nie za świeży budynek. Ciagle jeszce pracuje , ale TY też szybko kładłeś, o ile dobrze pamietam . Wylewki miałam robione na poczatku listopada 2008r.Tak chciałabym mieć parkiet , ale mam obawy po wpadkach u innych znajomych.Kiedy teraz sie im rozsychają lub wybrzuszaja.

pozdrawiam

Dzieki Semir .Cena parkietu 100zł to 1 m2 + jeszcze dodatkowo chyba ok.100 zł robocizna + klej. Jeszcze pytanie czy Ci się nic z nim nie dzieje i czy masz jakieś

nawilżacze ? Boje sie ,czy aby to nie za świeży budynek. Ciagle jeszce pracuje , ale TY też szybko kładłeś, o ile dobrze pamietam . Wylewki miałam robione na poczatku listopada 2008r.Tak chciałabym mieć parkiet , ale mam obawy po wpadkach u innych znajomych.Kiedy teraz sie im rozsychają lub wybrzuszaja.

pozdrawiam

parkieciarz musi zmierzyć wilgotność podłoża na którym ma kłaść parkiet musi mieć poniżej 3 % wilgotności

mój po roku wygląda jak nowy , i jak juz pisałem mam ten sam parkiet parę lat położony w starym domu i też jak nowy ,kładł ten sam parkieciarz i ten sam parkiet

pozdrawiam.

Piękny dom-gratuluję.Szkoda tylko,że widzę tak mało zdjęć :wink: .

Zauwazyłam,że na działce budujesz dom.gosp.+altana.My zamierzamy zrobić to samo,nawet mamy już pomysła na to(podejrzany oczywiscie :lol: -u znajomych).Mozesz napisać jakie są wymiary całości i poszczególnych częsci?

Z góry dziękuję i pozdrawiam, Bogusia.

Piękny dom-gratuluję.Szkoda tylko,że widzę tak mało zdjęć :wink: .

Zauwazyłam,że na działce budujesz dom.gosp.+altana.My zamierzamy zrobić to samo,nawet mamy już pomysła na to(podejrzany oczywiscie :lol: -u znajomych).Mozesz napisać jakie są wymiary całości i poszczególnych częsci?

Z góry dziękuję i pozdrawiam, Bogusia.

podaje link do strony tam są wymiary i projekt pozdrawiam

http://www.pro-arte.pl/projekty-budynki-gospodarcze/127/

Dziękuję bardzo za namiary :lol: .

Bardzo fajny projekt,pokazałam mężowi-również mu się spodobał :D .O coś takiego nam właśnie chodziło.

Mam jeszcze pytanie-czy na taką zabudowę potrzebne jest pozwolenie budowlane?

Pozdrawiam, Bogusia :D

Dziękuję bardzo za namiary :lol: .

Bardzo fajny projekt,pokazałam mężowi-również mu się spodobał :D .O coś takiego nam właśnie chodziło.

Mam jeszcze pytanie-czy na taką zabudowę potrzebne jest pozwolenie budowlane?

Pozdrawiam, Bogusia :D

do 25 m2 nie musisz miec pozwolenia

tylko szkic , wypis i wyrys z przestrzennego zagospodarowania

mapka ewidencyjna , i oświadczenie że budowa dom.gosp.nie koliduje z żadnymi liniami jak gaz, energia telefonia, woda,.

pozdrawiam

• 5 months później...
Ciekawa jestem czy jeszcze tu zaglądasz, jesli tak to napisz mi proszę jak sprawuje ta taśma miedziana na dachu? Faktycznie mech się nie osadza?

dach wygląda jakby go wczoraj zrobili , dachówki czyściutkie.pozdrawiam