Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarz do domu wg projektu indywidualnego B. i R.

Recommended Posts

witaj semir :)

Nie widzę teraz zdjęć, ale pamiętam, że miałeś ślicznie położoną kostkę :lol:

Czy mogłabym prosić o namiary do firmy, która Ci ją układała????

I jakbyś mógł powiedzieć ile Cię kosztował m2???

Mi firma krzyknęła 158 zł z materiałem (kostka około 50-60zł) :roll:

Będę wdzięczna za pomoc :)

pozdrawiam, kasia

podałem na priv.

• Odpowiedzi 418
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...
Witaj Semir.

Ostatnio mało jesteś na forum muratora .

Mam prosbę gdzie zamawiałeś parkiet i czy jesteś zadowolony i ile Cie

wyniosło za m2.

Bardzo Cie prosze o ile to jest mozliwe jak najszybciej .Nie wiem czy

pamietasz jestem z B-B.pozdrawiam maria

parkiet bardzo dobry ,układałem go w starym domu parę lat temu i jest jak nowy,(jesion, i dąbcena ok 100 zł /m2) kupiony w firmie z Pszczyny przez parkieciarza podaje do niego numer p.Dziasek 603179773

pozdrawiam

Dzieki Semir .Cena parkietu 100zł to 1 m2 + jeszcze dodatkowo chyba ok.100 zł robocizna + klej. Jeszcze pytanie czy Ci się nic z nim nie dzieje i czy masz jakieś

nawilżacze ? Boje sie ,czy aby to nie za świeży budynek. Ciagle jeszce pracuje , ale TY też szybko kładłeś, o ile dobrze pamietam . Wylewki miałam robione na poczatku listopada 2008r.Tak chciałabym mieć parkiet , ale mam obawy po wpadkach u innych znajomych.Kiedy teraz sie im rozsychają lub wybrzuszaja.

pozdrawiam

Dzieki Semir .Cena parkietu 100zł to 1 m2 + jeszcze dodatkowo chyba ok.100 zł robocizna + klej. Jeszcze pytanie czy Ci się nic z nim nie dzieje i czy masz jakieś

nawilżacze ? Boje sie ,czy aby to nie za świeży budynek. Ciagle jeszce pracuje , ale TY też szybko kładłeś, o ile dobrze pamietam . Wylewki miałam robione na poczatku listopada 2008r.Tak chciałabym mieć parkiet , ale mam obawy po wpadkach u innych znajomych.Kiedy teraz sie im rozsychają lub wybrzuszaja.

pozdrawiam

parkieciarz musi zmierzyć wilgotność podłoża na którym ma kłaść parkiet musi mieć poniżej 3 % wilgotności

mój po roku wygląda jak nowy , i jak juz pisałem mam ten sam parkiet parę lat położony w starym domu i też jak nowy ,kładł ten sam parkieciarz i ten sam parkiet

pozdrawiam.

Piękny dom-gratuluję.Szkoda tylko,że widzę tak mało zdjęć :wink: .

Zauwazyłam,że na działce budujesz dom.gosp.+altana.My zamierzamy zrobić to samo,nawet mamy już pomysła na to(podejrzany oczywiscie :lol: -u znajomych).Mozesz napisać jakie są wymiary całości i poszczególnych częsci?

Z góry dziękuję i pozdrawiam, Bogusia.

Piękny dom-gratuluję.Szkoda tylko,że widzę tak mało zdjęć :wink: .

Zauwazyłam,że na działce budujesz dom.gosp.+altana.My zamierzamy zrobić to samo,nawet mamy już pomysła na to(podejrzany oczywiscie :lol: -u znajomych).Mozesz napisać jakie są wymiary całości i poszczególnych częsci?

Z góry dziękuję i pozdrawiam, Bogusia.

podaje link do strony tam są wymiary i projekt pozdrawiam

http://www.pro-arte.pl/projekty-budynki-gospodarcze/127/

Dziękuję bardzo za namiary :lol: .

Bardzo fajny projekt,pokazałam mężowi-również mu się spodobał :D .O coś takiego nam właśnie chodziło.

Mam jeszcze pytanie-czy na taką zabudowę potrzebne jest pozwolenie budowlane?

Pozdrawiam, Bogusia :D

do 25 m2 nie musisz miec pozwolenia

tylko szkic , wypis i wyrys z przestrzennego zagospodarowania

mapka ewidencyjna , i oświadczenie że budowa dom.gosp.nie koliduje z żadnymi liniami jak gaz, energia telefonia, woda,.

pozdrawiam

• 5 months później...