semir 11.12.2007 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Witaj jak pokazałem w opisie schody dębowe podstopnice marmurowe balustrada z drzewa giętego ale ceny są , no nienajtańsze cena ok 16 000 ,00 zł bez marmuru no wybory nie są takie lekkie , armature np.wybierałem 2 tygodnie 4 dni siedziałem na necie, sprawdzałem gdzie najtaniej, potem dałem do naszych hurtowni czy dadzą mi taka cene , no i w jednej hurtowni dali mi nawet troche bo o 3 % taniej płytki wybieramy juz dwa miesiace do salonu i łazienek i co chwile zmieniamy zdanie,wyłaczniki i gniazdka tez juz wybieramy dwa miesiące, tez trudno nam sie zdecydowac jakie wybrac, więc tak łatwo to nam nie idzie tylko tak wygląda pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 11.12.2007 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 podstopnie marmur cos jak na tym zdjeciu http://www.schody.opole.pl/img/giete/6.jpg a balustrada gięta http://www.schody.opole.pl/img/giete/1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 12.12.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Witaj krajanie ! Mam pytanko odnosnie rekuperatora,gdzie go kupowałeś ,czy mógłbys zdradzić cenę. ...acha jeszcze jedno ...trochę mi głupio ...ale czy mogłabym sie wprosić z męzem aby poogladać Twój piekny dom, może kiedyś wiosną (jestem stała czytelniczką Twego dziennika) podziwiam postep prac i podoba mi się że stawiasz na jakość...tak trzymać!! ...mieszkam w sumie nie daleko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 12.12.2007 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Witaj krajanie ! Mam pytanko odnosnie rekuperatora,gdzie go kupowałeś ,czy mógłbys zdradzić cenę. ...acha jeszcze jedno ...trochę mi głupio ...ale czy mogłabym sie wprosić z męzem aby poogladać Twój piekny dom, może kiedyś wiosną (jestem stała czytelniczką Twego dziennika) podziwiam postep prac i podoba mi się że stawiasz na jakość...tak trzymać!! ...mieszkam w sumie nie daleko ... rekuperator to mistral 600 geo cena 7070,00 zł montaż + rury akust.ocieplone całość koszt 18000,00 co do odwiedzin to jeszcze nie ma co ogladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 22.12.2007 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 http://kartki.net.pl/kartki/4/115.gif Spokojnych, pełnych miłości i pogody ducha świąt Bożego Narodzenia i spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń w nadchodzącym roku 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.12.2007 01:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 Gdy przyjdą Święta w srebrnej bieligdy Stary Rok w Nowy się zamieniprzyjmij gorące me życzenianiech się Ci spełnią wszystkie marzenia.z okazji Świąt Bożego Narodzenia http://img256.imageshack.us/img256/7272/buonnataleda4.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 27.12.2007 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 dziękujemy za życzenia. mamy teraz przestój , po Nowym Roku maja dalej przybijać płyty g-k. moze jutro zamontuja nam drzwi wejściowe. i czekają nas trudne wybory wybory płytek do łazienek, salonu,kuchni,wiatrołapu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 31.12.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 semir a jakiej firmy masz drzwi wejściowe i jaka cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 31.12.2007 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 semir a jakiej firmy masz drzwi wejściowe i jaka cena? drzwi firmy Urzędowski tak jak okna a cena 5500 zł (jeśli dobrze pamiętam, kupowałem wraz z oknami i drzwiami garazowymi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 08.01.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 semir a jakiej firmy masz drzwi wejściowe i jaka cena? drzwi firmy Urzędowski tak jak okna a cena 5500 zł (jeśli dobrze pamiętam, kupowałem wraz z oknami i drzwiami garazowymi) Witam Bardzo ładny domek budujecie no i że tak powiem na poziomie. ja niestety nie mam takich funduszy, ale też spróbuję coś wybudować. fajne drzwi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 08.01.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Witam Semir w Nowym Roku zycze małokosztownych, owocnych sukcesów wykończeniowych ... Tak patrze na Twoje podsumowanie i widze co jeszcze przede /za mną... Małe podsumowanie po 10 miesiącach. z głównych robót to jeszcze zostało - położenie gładzi gipsowych - jesteśmy w trakcie - malowanie ścian - oj przede mną- ułożenie płytek w łazienkach( juz wybrane,tzw.biały montaż) - jedna jest już na ukończeniu, dwie przed nami - ale zaczęte - wybranie i połozenie płytek w salonie , holu, kuchni. - Wybrać wybrane (poza kuchnią, układanie poczatek lutego) - wybór kuchni (wyposazenie agd,płytki) - ufff to już za mną. Montaż 15 lutego - zamontowanie schodów - przede mną - połozenie parkietów w sypialniach, gabinecie, - przede mną - balustrady i płytki na balkonach - nie mam balkonów, ale wciąż nieruszony temat kutej barierki przy schodach - klimatyzacja w sypialniach - nie mam tego luksusu. Mój mąz zwiazany jest zawodowo z branzą i za zadne skarby świata nie chcial tego ustrojstwa dać sobie zamontowac - ocieplenie i otynkowanie budynku - uff ocieplenie za nami. Tynkowanie wiosną lub jesienia... - połozenie kostek dookoła budynku (dojazd do garażu) - wiosna, wraz z ogrodzeniem - wyrównanie terenu (rozwiezienie naszej góry ziemi) za mną.. jeszcze na wiosnę trzeba będzie odrobinę podsypać, ale to juz zdziebko - wykonanie nawadniania i oswietlenia ogrodu - przede mną[/color- zasadzenie drzewek i zasianie trawy. - przede mną... no jeszcze drzwi wew.. tez przede mna. Wlasnie probuje je dograc.. Ogrodzenie Oj kupe jeszcze roboty... a gdzie meble... --------------------------------------------------------------------- Mnie kominek w całości z marmurem i obudową kosztował 13 550 zł Z czego kominek 6100 zł marmur 5000 zł robocizna z materiałem 2450 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 09.01.2008 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Witam Semir w Nowym Roku zycze małokosztownych, owocnych sukcesów wykończeniowych ... Tak patrze na Twoje podsumowanie i widze co jeszcze przede /za mną... Małe podsumowanie po 10 miesiącach. z głównych robót to jeszcze zostało - położenie gładzi gipsowych - jesteśmy w trakcie - malowanie ścian - oj przede mną- ułożenie płytek w łazienkach( juz wybrane,tzw.biały montaż) - jedna jest już na ukończeniu, dwie przed nami - ale zaczęte - wybranie i połozenie płytek w salonie , holu, kuchni. - Wybrać wybrane (poza kuchnią, układanie poczatek lutego) - wybór kuchni (wyposazenie agd,płytki) - ufff to już za mną. Montaż 15 lutego - zamontowanie schodów - przede mną - połozenie parkietów w sypialniach, gabinecie, - przede mną - balustrady i płytki na balkonach - nie mam balkonów, ale wciąż nieruszony temat kutej barierki przy schodach - klimatyzacja w sypialniach - nie mam tego luksusu. Mój mąz zwiazany jest zawodowo z branzą i za zadne skarby świata nie chcial tego ustrojstwa dać sobie zamontowac - ocieplenie i otynkowanie budynku - uff ocieplenie za nami. Tynkowanie wiosną lub jesienia... - połozenie kostek dookoła budynku (dojazd do garażu) - wiosna, wraz z ogrodzeniem - wyrównanie terenu (rozwiezienie naszej góry ziemi) za mną.. jeszcze na wiosnę trzeba będzie odrobinę podsypać, ale to juz zdziebko - wykonanie nawadniania i oswietlenia ogrodu - przede mną[/color- zasadzenie drzewek i zasianie trawy. - przede mną... no jeszcze drzwi wew.. tez przede mna. Wlasnie probuje je dograc.. Ogrodzenie Oj kupe jeszcze roboty... a gdzie meble... --------------------------------------------------------------------- Mnie kominek w całości z marmurem i obudową kosztował 13 550 zł Z czego kominek 6100 zł marmur 5000 zł robocizna z materiałem 2450 zł widzę z tego że , już jesteście ładnie do przodu,gratulacje a co do klimat.w sypialni , mamy w starym domu klime w sypialni od 4 lat i w lecie w upały sprawdza sie znakomicie, jesteśmy bardzo zadowoleni i dlatego dajemy tez w nowym domu, ale też tylko w sypialniach chcemy zamontować te z filtrami ,(nam klima sie sprawdza co roku) pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 13.02.2008 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 cisza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziak19 14.02.2008 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Witam, gratuluje okrągłej 30 mam pytanko:z jakiej firmy, jaki model macie drzwi wejściowe.oczywiście ciekawa jestem również ceny.pozdraiwam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 15.02.2008 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Witam, gratuluje okrągłej 30 mam pytanko:z jakiej firmy, jaki model macie drzwi wejściowe.oczywiście ciekawa jestem również ceny.pozdraiwam! drzwi tak jak okna z firmy Urzędowski koszt 5300,00 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
butterfly 18.02.2008 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Witam,co to za płytki w dolnej łazience. Strasznie mi sie podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 19.02.2008 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Witam, co to za płytki w dolnej łazience. Strasznie mi sie podobają. płytki w dolnej są z firmy ISLA a płytki maja nazwe Mirage to link do strony http://www.islatiles.it/asp/default.asp?lingua=e pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 25.02.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Semir bardzo ładne te płytki w łazience córy. Super ta róza. Bardzo kobiece. Podobają mi sie.... Pieknie prezentuje sie salon. Zazdrosze konca szpachlowania. U mnie co prace maja sie zakonczyc to ekipa niekompletna i nie moga skonczyc. ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 27.02.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Witam Bardzo fajne łazieneczki macie mam pytanie co to za wc i bidet ? z jakiej firmy ? http://images23.fotosik.pl/165/3b98c52864b622a3med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 29.02.2008 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Witam Bardzo fajne łazieneczki macie mam pytanie co to za wc i bidet ? z jakiej firmy ? http://images23.fotosik.pl/165/3b98c52864b622a3med.jpg wc i bidet z firmy Roca Meridian 600,00 zł bidet Roca Meridian 600,00 zł i do wc wolnoopadająca deska , nawet działa pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts