lbryndal 29.02.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Witam Bardzo fajne łazieneczki macie mam pytanie co to za wc i bidet ? z jakiej firmy ? wc i bidet z firmy Roca Meridian 600,00 zł bidet Roca Meridian 600,00 zł i do wc wolnoopadająca deska , nawet działa pozdrowienia a stelaże jakie kupowaliście do tego ? geberity czy jakieś zwykłe też ujdą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 29.02.2008 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Witam Bardzo fajne łazieneczki macie mam pytanie co to za wc i bidet ? z jakiej firmy ? wc i bidet z firmy Roca Meridian 600,00 zł bidet Roca Meridian 600,00 zł i do wc wolnoopadająca deska , nawet działa pozdrowienia a stelaże jakie kupowaliście do tego ? geberity czy jakieś zwykłe też ujdą ? stelaże do wszystkich wc z firmy Geberit geberit duofix basic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muci 01.03.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Semir, ja dla oswietlenie schodow tez chce ledy z oprawka mosiadz. Zrobimy inaczej, kupie oprawki do halogenow, a wstawie zarowki ledy..Jest duzo, duzo tanej. Nie mowie ze wybor oprawek jest duzo wiekszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 03.03.2008 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Semir, ja dla oswietlenie schodow tez chce ledy z oprawka mosiadz. Zrobimy inaczej, kupie oprawki do halogenow, a wstawie zarowki ledy..Jest duzo, duzo tanej. Nie mowie ze wybor oprawek jest duzo wiekszy. no świetny pomysł , olerka nie wiedziałem że tak można, ale jakto mówią wszyscy ludzie wszystko wiedzą, dzieki za pomysł chociaż za późno. pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 03.03.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Witaj, Bardzo podobają mi się te płytki firmy Isla model Mirage. Można wiedzieć gdzie kupione i ile płaciliście za 1m2? I jeszcze jedno pytanie odnośnie POŚ - jaki był koszt i w jakiej firmie kupowaliście? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 03.03.2008 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Witaj, Bardzo podobają mi się te płytki firmy Isla model Mirage. Można wiedzieć gdzie kupione i ile płaciliście za 1m2? I jeszcze jedno pytanie odnośnie POŚ - jaki był koszt i w jakiej firmie kupowaliście? Pozdrawiam, POŚ firmy sotlarenz wydajność 27 000 na miesiąc 4900,00 robocizna 3700,00 razem 8600,00 zł obsługa raz na 3 lata wywóz raz na miesiąc wsypywanie bakterii do wc gwarancja 10 lat w firmie z Cieszyna podaje nr tel.691761763 płytki kupione w Górkach W. a cenę muszę sprawdzić wiem że 30% mniej niz cena producenta. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 04.03.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Dziekuję bardzo - będę napewno dzisiaj do nich dzwonił. Cena dośc atrakcyjna... Co do płytek..podesłałem wczoraj żonie link do strony ISLA i bardzo jej się podobały dlatego będę wdzięczny za ewentualne ceny. Póki co zdecydowani jesteśmy na kolekcję Opoczno Wood&Cement ale płytki Isla Mirage wydają mi się duuuuużo bardzie efektowne Często jestem w Brennej więc Górki W. nie przerażają mnie odległością Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 04.03.2008 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Dziekuję bardzo - będę napewno dzisiaj do nich dzwonił. Cena dośc atrakcyjna... Co do płytek..podesłałem wczoraj żonie link do strony ISLA i bardzo jej się podobały dlatego będę wdzięczny za ewentualne ceny. Póki co zdecydowani jesteśmy na kolekcję Opoczno Wood&Cement ale płytki Isla Mirage wydają mi się duuuuużo bardzie efektowne Często jestem w Brennej więc Górki W. nie przerażają mnie odległością Pozdrawiam serdecznie. znalazłem rachunek więc podaje ceny : ceny isla mirage białe 200,00 zł za m2 isla mirage ciemne 188,00 zł za m2 kwiat kpl. 385,00 zł/szt listwa z dekor.186,00 zł/szt. podłoga 177,00 za m2 i od tych cen upust 20-30 % pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 05.03.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 ehhhh będę musiał obejśc się smakiem - podane ceny nie sa niestety na moją kieszeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 05.03.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 ehhhh będę musiał obejśc się smakiem - podane ceny nie sa niestety na moją kieszeń też czekałem na podanie tych cen i co tu dużo pisać są warte swojej ceny, ale niestety niewielu tez na nie stać . No ja już się z tym pogodziłem że trzeba mierzyć siły na zamiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 05.03.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Zaglądam i zaglądam do jednego z moich najulubienszych dzienników Podziwiam organizację. Podglądam pomysły (chyba też zdecydujemy się na Vapotherm, 8 cm, ale na pióro-wpust) - bo my dopiero na tym etapie Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 06.03.2008 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Zaglądam i zaglądam do jednego z moich najulubienszych dzienników Podziwiam organizację. Podglądam pomysły (chyba też zdecydujemy się na Vapotherm, 8 cm, ale na pióro-wpust) - bo my dopiero na tym etapie Pozdrawiam serdecznie pozdrawiam , tak Vaphoterm to dobry wybór, w Polsce jest jeszcze mało znany,ale jeśli porównac jego właściwości to nie jest wcale duzo droższy od styropianu twardego. ps.i macie chyba bliżej do głownego dystrybutora vaphotermu na Polske , jest gdzies na zachodzie gdzieś koło Poznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 06.03.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 oj tak - dokładnie Gniezno. Przedstawiciel przyjechał na budowę i namówił mnie na pióro-wpust . W sumie różnica kosztu to ok. 300 zł na całym budynku, więc nie jest jeszcze najgorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 07.03.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Semir ale ci roczek zleciał....... Ile to można zrobić przez jeden rok!!! Gratulacje dla ciebie za osiągnięty efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 07.03.2008 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Semir ale ci roczek zleciał....... Ile to można zrobić przez jeden rok!!! Gratulacje dla ciebie za osiągnięty efekt. Dziękuję , no właśnie jak ten czas leci ,ale niespodziewałem się że będziemy miec już tyle zrobione, myśleliśmy że będzie stan surowy zamknięty. pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 07.03.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Semir masz rację, ciepłe pomarańcze i żółty wyglądają super z ciemnymi meblami (też tak miałam w jednym z mieszkań). Podaj proszę Twojego faworyta w kwestii sprzętu AGD/RTV przez internet Schody wyglądają sumer (pamiętaj o feng Shui pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 07.03.2008 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 ..i ja dołączam sie do prośby o namiary na ten sklep intern. AGD-pozdrawiam-marzycielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 08.03.2008 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Semir masz rację, ciepłe pomarańcze i żółty wyglądają super z ciemnymi meblami (też tak miałam w jednym z mieszkań). Podaj proszę Twojego faworyta w kwestii sprzętu AGD/RTV przez internet Schody wyglądają sumer (pamiętaj o feng Shui pozdrawiam sklepy są rózne w kazdym coś innego jest tańsze,a najlepiej sprawdzic ceny i sklepy przez porównywarki cen tu kilka linków do nich http://www.ceneo.pl/ http://www.skapiec.pl/ http://www.nokaut.pl/ pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 08.03.2008 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 a oto przykład róznicy cen miedzy tym sklepem ""nie" dla idiotów" a sklepem internetowym w tym pierwszym lodówka lg gr-p227ytqa kosztuje 6999,00 a w internecie 4850,00 , więc jest droższy o ponad 40 % róznica wynosi 2149,00 zł druga lodowka lg g-p227xtma koszt 7999,00 a w internetowym 5690,00 zł w tym przypadku tez droższa, róznica wynosi 2309,00 zł to tylko dwa przykłady , ale juz pare razy robiłem zakupy przez internet i jestem zadowolony, albo biore najtańsze ceny z neta i ide do najbliższych hurtowni, i daje im ceny które dostane w internecie, i jeśli są w stanie załatwic mi takie ceny to kupuje u nich tak zrobiłem z wszystkimi łazienkowymi sprawami, baterie wanny,ceramika, hurtownia jeszcze mi dała ceny 3-4 % niższe od internetowych , warto czasem posiedziec na necie i poszukać. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 08.03.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 To ja poproszę o namiary na ten internetowy sklep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts