semir 01.04.2008 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 sledze wasz dziennik juz od jakiegos czasu i podziwiam wasze poczynania, super tak wam to idzie szybko aż pozazdroscic, niestety przedemną jeszcze daleka droga pozdrawiam i czekam na dalsze zdjęcia z domku dziękujemy, za bardzo się nie spieszymy, jest chyba takie przysłowie "jak się człowiek śpieszy to się diabeł cieszy " mamy dobrze bo mamy gdzie mieszkać, i nie mamy jakiś terminów, także możemy robić wolno , postawić na jakość , chociaż też są wpadki , jak to na każdej budowie , ostatnia wpadka to : był pan od montazu drzwi wew. mierzył, i nie zauważył ze w klatce schodowej okrągłej jest otwór na drzwi okazało się że porta nie robi okrągłych futryn i trzeba wkuć sie w beton na głebokosc ok 4-5 cm po bokach równo w środku wkuć przy wykończaniu same wychodzą rzeczy których sie nieprzewidziało , pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 05.04.2008 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Macie piękną balustradę na balkonie, można wiedzieć skąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 08.04.2008 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Macie piękną balustradę na balkonie, można wiedzieć skąd? firma p.Wojnar tel.601512249 ze Skoczowa pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 08.04.2008 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 powiedz proszę jaką macie centralę reku i w jakiej firmie ją zamawialiście?jeżeli nie jest to problem, to poproszę o koszt - może być na prv.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 09.04.2008 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 powiedz proszę jaką macie centralę reku i w jakiej firmie ją zamawialiście? jeżeli nie jest to problem, to poproszę o koszt - może być na prv. pozdrawiam centrala Mistral 600 geo koszt 7000,00 zamawialiśmy ją w firmie Sferawent Cieszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 18.04.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Zazdroszczę Mam nadzieję ,że za rok ja też będę mogła się pochwalić takim etapem Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 18.04.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Semir jeszcze chciałam zapytać o tę żywicę do uszczelniania pęknięć w wylewce - czy możesz proszę napisać, co to jest za produkt? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 18.04.2008 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Semir jeszcze chciałam zapytać o tę żywicę do uszczelniania pęknięć w wylewce - czy możesz proszę napisać, co to jest za produkt? pozdrawiam ŻYWICA TO APOGEL F z firmy PCI pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bm_mi 19.04.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 widok na góry naprawdę extra pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 21.04.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Semir kopalni mądrych pożyteczności Powiedz proszę, czy będziesz mocował górną krawędż folii kubełkowej? Czy wogóle będziesz ją jakoś mocował? pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 22.04.2008 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Semir kopalni mądrych pożyteczności Powiedz proszę, czy będziesz mocował górną krawędż folii kubełkowej? Czy wogóle będziesz ją jakoś mocował? pozdrawiam serdecznie folia bedzie mocowana gwózdkami a na to przyjdzie styro.klej siatka i tynk pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 13.05.2008 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 za tydzien zaczynamy tynkowac dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 14.05.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Piękne pisklaki - to dobry znak Dom pięknieje Wam każdego dnia. Super postępy, bardzo ładne wnętrza, zaczynają nabierać charakteru. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 19.05.2008 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Piękne pisklaki - to dobry znak Dom pięknieje Wam każdego dnia. Super postępy, bardzo ładne wnętrza, zaczynają nabierać charakteru. Pozdrawiam od dzis zaczyna sie mocny ruch na budowie, a Wy się juz przyzwyczailiscie do nowego miejsca?jak sie mieszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m1arta 20.05.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Czym tak fajnie odgrodziliście drzewka z korą od reszty ziemi? Czy to jest wkopane w ziemię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 20.05.2008 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Czym tak fajnie odgrodziliście drzewka z korą od reszty ziemi? Czy to jest wkopane w ziemię? tak wkopane w ziemie tzw.obrzeże trawnikowe sa rózne wymiary http://www.perfect.sklepna5.pl/perfect/miniaturki/66.jpg mozna to kupic w kazdym sklepie ogrodniczym.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bo-war 21.05.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Witam ! Bardzo fajny domek ... taki duży Sprawnie i szybko Wam idzie - chciałabym żeby i nasz tak szybko rósł.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 26.05.2008 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Witam ! Bardzo fajny domek ... taki duży Sprawnie i szybko Wam idzie - chciałabym żeby i nasz tak szybko rósł.. bedzie napewno rósł ,i to szybciej niz wam sie wydaje pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 04.06.2008 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Witam po raz kolejny mam kilka pytanek : 1. Udało się zrobić foty z montażu studzienki GWC?? 2.Czysto z ciekawości czemu taki wyskoi "pułaP" czerpni? widziałem jedynie takie około 0,5 -1 m nad ziemią a u CIebie taki wysoki 3.na jaki klej kleisz styropian jakiś szczególny ? Jaki to jest styropian ?? Sam kupiłem właśnie Swisspora Lambdę i sięzastanawiam nad klejem do niej. 4. Jakie ceny parapetów zewnętrznych ?? czy to granit jak piszesz czy konglomerat ?? Co zaważyło przy podjęciu decyzji o kamieniu??, Jakiś pomysł na elewację ?Pytam bo sam szukam czegoś ciekawego i myślałem o może piaskowcu , ale się ciągle waham. POzdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 05.06.2008 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Witam po raz kolejny mam kilka pytanek : 1. Udało się zrobić foty z montażu studzienki GWC?? 2.Czysto z ciekawości czemu taki wyskoi "pułaP" czerpni? widziałem jedynie takie około 0,5 -1 m nad ziemią a u CIebie taki wysoki 3.na jaki klej kleisz styropian jakiś szczególny ? Jaki to jest styropian ?? Sam kupiłem właśnie Swisspora Lambdę i sięzastanawiam nad klejem do niej. 4. Jakie ceny parapetów zewnętrznych ?? czy to granit jak piszesz czy konglomerat ?? Co zaważyło przy podjęciu decyzji o kamieniu??, Jakiś pomysł na elewację ?Pytam bo sam szukam czegoś ciekawego i myślałem o może piaskowcu , ale się ciągle waham. POzdrawiam Konrad co do studzienki to ona juz zamontowana razem z gwc w zeszłym roku jest w ziemi obok tego komina ,wysoki na ok 2m czym wyżej mniej chyba tych róznych paprochów nasion traw i inne. styro kleimy Izolbetem ,styro to Austroterm cena parapetu to 650,00 za m2 granit , mamy wew, parapety to i zrobilismy zew, łatwiej utrzymac w czystości ,mniej widac na tym kurzu,bardziej stabilny od plastikowego czy z blachy , pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts