KonradJot 05.06.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Witam po raz kolejny mam kilka pytanek : 1. Udało się zrobić foty z montażu studzienki GWC?? 2.Czysto z ciekawości czemu taki wyskoi "pułaP" czerpni? widziałem jedynie takie około 0,5 -1 m nad ziemią a u CIebie taki wysoki 3.na jaki klej kleisz styropian jakiś szczególny ? Jaki to jest styropian ?? Sam kupiłem właśnie Swisspora Lambdę i sięzastanawiam nad klejem do niej. 4. Jakie ceny parapetów zewnętrznych ?? czy to granit jak piszesz czy konglomerat ?? Co zaważyło przy podjęciu decyzji o kamieniu??, Jakiś pomysł na elewację ?Pytam bo sam szukam czegoś ciekawego i myślałem o może piaskowcu , ale się ciągle waham. POzdrawiam Konrad co do studzienki to ona juz zamontowana razem z gwc w zeszłym roku jest w ziemi obok tego komina ,wysoki na ok 2m czym wyżej mniej chyba tych róznych paprochów nasion traw i inne. styro kleimy Izolbetem ,styro to Austroterm cena parapetu to 650,00 za m2 granit , mamy wew, parapety to i zrobilismy zew, łatwiej utrzymac w czystości ,mniej widac na tym kurzu,bardziej stabilny od plastikowego czy z blachy , pozdr. dzięki za odpowiedź. Cena za ten granit dość wysoka, no ale to różnie w zależności od konkretnego kamienia, sie rozumie. W związku z tą Twoją czerpnią od GWC zastanowię się poważnie czy oby nie zostawić swojej na takowym podobnym pułapie, pomimo że śmiesznie to wygląda jak latarnia hehe. Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 05.06.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Witam po raz kolejny mam kilka pytanek : 1. Udało się zrobić foty z montażu studzienki GWC?? 2.Czysto z ciekawości czemu taki wyskoi "pułaP" czerpni? widziałem jedynie takie około 0,5 -1 m nad ziemią a u CIebie taki wysoki 3.na jaki klej kleisz styropian jakiś szczególny ? Jaki to jest styropian ?? Sam kupiłem właśnie Swisspora Lambdę i sięzastanawiam nad klejem do niej. 4. Jakie ceny parapetów zewnętrznych ?? czy to granit jak piszesz czy konglomerat ?? Co zaważyło przy podjęciu decyzji o kamieniu??, Jakiś pomysł na elewację ?Pytam bo sam szukam czegoś ciekawego i myślałem o może piaskowcu , ale się ciągle waham. POzdrawiam Konrad co do studzienki to ona juz zamontowana razem z gwc w zeszłym roku jest w ziemi obok tego komina ,wysoki na ok 2m czym wyżej mniej chyba tych róznych paprochów nasion traw i inne. styro kleimy Izolbetem ,styro to Austroterm cena parapetu to 650,00 za m2 granit , mamy wew, parapety to i zrobilismy zew, łatwiej utrzymac w czystości ,mniej widac na tym kurzu,bardziej stabilny od plastikowego czy z blachy , pozdr. dzięki za odpowiedź. Cena za ten granit dość wysoka, no ale to różnie w zależności od konkretnego kamienia, sie rozumie. W związku z tą Twoją czerpnią od GWC zastanowię się poważnie czy oby nie zostawić swojej na takowym podobnym pułapie, pomimo że śmiesznie to wygląda jak latarnia hehe. Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 06.06.2008 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 dzięki za odpowiedź. Cena za ten granit dość wysoka, no ale to różnie w zależności od konkretnego kamienia, sie rozumie. W związku z tą Twoją czerpnią od GWC zastanowię się poważnie czy oby nie zostawić swojej na takowym podobnym pułapie, pomimo że śmiesznie to wygląda jak latarnia hehe. Konrad koło tego komina posadzić jakieś ładne drzewka zeby zasłoniły i ok pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 07.06.2008 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 mam dwa zdjecia z gwc z czerpni wraz ze studzienka zamknieta i otwartą http://images30.fotosik.pl/226/46b441e5f6119b98med.jpg http://images27.fotosik.pl/225/c939a92e506ba9e2med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 07.06.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 witam u Ciebie to już widze prace na wykonczeniu slicznie już twój domek wygląda a kiedy macie zamiar sie wprowadzac? pozdrawiam i życze miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 07.06.2008 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 witam u Ciebie to już widze prace na wykonczeniu slicznie już twój domek wygląda a kiedy macie zamiar sie wprowadzac? pozdrawiam i życze miłego weekendu mamy nadzieję że w lipcu , zależy czy bedziemy mieli jakieś meble pozdrowienia i tez miłego weekendu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 07.06.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 to życze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 07.06.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 czy podejmująć wybór zastanawiałeś się się nad Jotuem I 600?czy wybór między I 18 a I 600 miał miejsce? jeżeli tak, to dlaczego nie I 600? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 09.06.2008 06:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 czy podejmująć wybór zastanawiałeś się się nad Jotuem I 600? czy wybór między I 18 a I 600 miał miejsce? jeżeli tak, to dlaczego nie I 600? miał miejsce wybór, ale poniewaz mamy w domu gdzie teraz mieszkamy kominek I 80 harmony , a tu mamy większy salon to wybralismy większy, żeby można wieksze kloce drewna wrzucic, a 600 wydawał nam sie już za duży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 13.06.2008 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Witam Od dłuższego czasu śledzę Twój dziennik, po cichaczu Dom Wasz podoba mi się bardzo. Jaki dokładnie tynk kładziecie? Takiego koloru szukam, albo będę szukać dopiero Ładnie to wygląda! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 16.06.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 kolor ładny. a jaki to tynk i nr koloru ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 16.06.2008 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Witam Od dłuższego czasu śledzę Twój dziennik, po cichaczu Dom Wasz podoba mi się bardzo. Jaki dokładnie tynk kładziecie? Takiego koloru szukam, albo będę szukać dopiero Ładnie to wygląda! Pozdrawiam będe na budowie to zrobie zdjecie wiem że tynk z firmy Kabe pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 16.06.2008 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 kolor ładny. a jaki to tynk i nr koloru ? tynk firmy KABE a numer kolorku chyba 227 , ale jak bede na bud.to napisze dokładnie co to za kolorek pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 16.06.2008 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 tynk armasil t silikonowy tynk kolor wg.zamówienia LAZUR 103 http://www.farbykabe.pl/pub/Image/katalog_produktow/produkty/na_elewacje/armasil_T_OK.jpg i na cokół Marmurit mozaikowa masa tynkarska kolor 227 granulacja 1,5 mm http://www.farbykabe.pl/pub/Image/katalog_produktow/produkty/na_elewacje/marmurit_OK.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 17.06.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Semir witaj - śledze wasz dziennik juz od dłuzszego czasu i podziwiam Wasz piekny i gustowny domek , super to idzie i szybko . Mam prośbe - jaką farbą i nr pomalowałeś podbitę , akurat takiego koloru poszukuje. Co prawda jeszcze nie byłam w hurowni ale juz budowlancy za parę dni zaczną malować. Jak pisałeś to chyba szlifowali Ci tez podbitkę ? Gdzie kupowałeś drzwi wew. ? ,bo stolarka to napewno "Urzędowski " .Prosze napisz mi i dziękuję z góry oraz pozdrawiam . Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 18.06.2008 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Semir witaj - śledze wasz dziennik juz od dłuzszego czasu i podziwiam Wasz piekny i gustowny domek , super to idzie i szybko . Mam prośbe - jaką farbą i nr pomalowałeś podbitę , akurat takiego koloru poszukuje. Co prawda jeszcze nie byłam w hurowni ale juz budowlancy za parę dni zaczną malować. Jak pisałeś to chyba szlifowali Ci tez podbitkę ? Gdzie kupowałeś drzwi wew. ? ,bo stolarka to napewno "Urzędowski " .Prosze napisz mi i dziękuję z góry oraz pozdrawiam . Maria Witaj. podbitka pomalowana farbą kupioną w Castoramie Sentilor Xylodone kolor złoty dąb. kupiłem już gotowe deski na podbitke heblowane i szlifowane,po kazdym malowaniu szlifowałem ręcznie(malowanie 3 krotne.) stolarka tak jak pisałem Urzędowski a drzwi wew. Porta. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 18.06.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Dziekuje za szybka odpowiedż . Powodzenia Wam zycze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 20.06.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 semir schody cudo własnie o czymś takim myślę u siebie napisz z czego wykonane jest to cudo, mam na myśli trepy jakie drzewo i podstopnice(te białe, to chyba tak się to nazywa? ) piękne, piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 21.06.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Semir ja z małym pytankiem. Jaki był koszt balustrady? ( najlepiej za metr) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 23.06.2008 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 semir schody cudo własnie o czymś takim myślę u siebie napisz z czego wykonane jest to cudo, mam na myśli trepy jakie drzewo i podstopnice(te białe, to chyba tak się to nazywa? ) piękne, piękne Witaj, trepy dębowe a podstopnice z MDF kolor biały,poręcz, też dębowe pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts