semir 08.07.2008 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 a nie boisz sie ze beda pracowac (gips z płytą g-k (podstopnie)) i beda pękniecia? podstopnie są z mdf (białe na zdjęciach) a z boku schodów tylko będą gipsowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agola 15.07.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Schody - rewelacja. Gratuluję pomysłów i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boslak 16.07.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 ja bardzo prosze o zdjęcia tych przecieranych ścian, czy to sie jakos fachowo nazywa? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 16.07.2008 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 ja bardzo prosze o zdjęcia tych przecieranych ścian, czy to sie jakos fachowo nazywa? pozdrawiam jeszcze nie gotowe wszystkie to jest tynk nakładany i rozcierany packa tynkarską,teraz maluja normalnie szczotką malarską a potem wycieraja gąbką nie wiem jak fachowa nazywa sie tak malowane ściany pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 17.07.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 jej!! schody - CUDO!!!! Bardzo podoba mi sie Wasz domek. Mój zacznie rosnąć do piero wiosną 2009.Ale barierkę do schodów chetnie "zmałpowałabym" od Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 17.07.2008 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 jej!! schody - CUDO!!!! Bardzo podoba mi sie Wasz domek. Mój zacznie rosnąć do piero wiosną 2009. Ale barierkę do schodów chetnie "zmałpowałabym" od Was. małpuj na zdrowie jak to mówią , podaje link do producenta http://www.schody.opole.pl/ pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 20.07.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Sliczny domek bardzo gustownie robiony Moge wiedziec co to za plyta indukcyjna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iness5 22.07.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Ale ślicznie u Was Pewnie co nieco odgapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamaju 22.07.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Witam! Dom robi wrażenie, a schody rewelacja! Bardzo podoba mi się elewacja, też planujemy podobną kolorystykę. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 22.07.2008 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Sliczny domek bardzo gustownie robiony Moge wiedziec co to za plyta indukcyjna? płyta siemens EH787901 http://www.siemens-agd.pl/Files/Siemens/Pl/pl/ProductFiles/ProductImages/SmallImages/MCSA028722_EH787901_def.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 22.07.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 http://images23.fotosik.pl/236/db43d930a5bb230emed.jpgMożesz coś więcej o tej wentylacji napisać? Zaciekawiło mnie to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boslak 23.07.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 witam i od razu pytam, czy masz wykończony komin cegłą czy płytką elewacyjną? nie znalazlam nigdzie zdjęć komina z bliska i stad pytaniepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 23.07.2008 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 http://images23.fotosik.pl/236/db43d930a5bb230emed.jpg Możesz coś więcej o tej wentylacji napisać? Zaciekawiło mnie to. to "coś" ( nie znam fachowej nazwy )jest podobno używane w ścianach trójwarstwowych, 'wpadło mi to w oko" jak byłem w sklepie 3 szt (na 0,9 mb)tego wykorzystalismy na ściane pomiedzy krokwiami na ok 0,9 mb koszt chyba 1,5 zł za szt. jest to mało widoczne , a wystarcza żeby wentylowac przestrzeń pod deskowaniem a nad watą ocieplajaca dach . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 23.07.2008 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 witam i od razu pytam, czy masz wykończony komin cegłą czy płytką elewacyjną? nie znalazlam nigdzie zdjęć komina z bliska i stad pytanie pozdrawiam na tym zdjeciu słabo widac komin jest z płytki klinkierowej " matrix" czarna http://images32.fotosik.pl/321/8143de35f6c517b4med.jpg link do strony tej płytki http://www.wienerberger.pl/servlet/Satellite?pagename=Wienerberger/SR_Product/ProductStandard05&cid=1083571246243&sl=wb_pl_home_pl&lpi=1077526673895 pozdrawiam[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 24.07.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Witaj - pięknie tu u Ciebie, aż można pozadrościć . Już koncówka i niedługo chyba przeprowadzka ?Semir podałeś link do płytek klinkierowych., a ja mam pytanie czy kupowałeś je może w Jasienicy "KLINKIER". Czy nie obawiasz sie że będą odpadać .Bo mnie straszą ,że płytki to nie najlepszy sposób i nie wiem czy obudować komin cegłą czy płytkami ? Rozumiem , że komin masz systemowy ( chyba taki u Ciebie widziałam, o ile dobrze pamietam ). Pozdrawiam Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 25.07.2008 05:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Witaj - pięknie tu u Ciebie, aż można pozadrościć . Już koncówka i niedługo chyba przeprowadzka ? Semir podałeś link do płytek klinkierowych., a ja mam pytanie czy kupowałeś je może w Jasienicy "KLINKIER". Czy nie obawiasz sie że będą odpadać .Bo mnie straszą ,że płytki to nie najlepszy sposób i nie wiem czy obudować komin cegłą czy płytkami ? Rozumiem , że komin masz systemowy ( chyba taki u Ciebie widziałam, o ile dobrze pamietam ). Pozdrawiam Maria tak w Jasienicy kupowałem , nie wiem czy bedą odpadać ,myślę że "pare" latek wytrzymaja, mam na starym domu obłożony komin płytkami już 12 lat i nie odpadają ,komin mamy systemowy .jeśli masz wybór to kominy obuduj cegłą klinkierową. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 26.07.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 to "coś" ( nie znam fachowej nazwy )jest podobno używane w ścianach trójwarstwowych, Tym bardziej mnie to zainteresowało. jest to mało widoczne , a wystarcza żeby wentylowac przestrzeń pod deskowaniem a nad watą ocieplajaca dach . pozdrawiam Czyli to jest przytwierdzone do ściany, kanałami do góry i otoczone podbitką? Dysponujesz jakimiś zdjęciami gdzie widać to dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana27 27.07.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Piekny domek Mam pytanie odnosnie Waszych przepieknych schodow ....czy sa lakierowane (lakier wodny czy chemiczny) czy olejowane........ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 28.07.2008 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 to "coś" ( nie znam fachowej nazwy )jest podobno używane w ścianach trójwarstwowych, Tym bardziej mnie to zainteresowało. jest to mało widoczne , a wystarcza żeby wentylowac przestrzeń pod deskowaniem a nad watą ocieplajaca dach . pozdrawiam Czyli to jest przytwierdzone do ściany, kanałami do góry i otoczone podbitką? Dysponujesz jakimiś zdjęciami gdzie widać to dobrze? to jest przymocowane pod deskowaniem ,niestety nie mam zdjęć jak to było montowane. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 28.07.2008 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Piekny domek Mam pytanie odnosnie Waszych przepieknych schodow ....czy sa lakierowane (lakier wodny czy chemiczny) czy olejowane........ Pozdrawiam lakierowane wodnym lakierem przez stolarza który montował schody. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts