maryna 22.08.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Witaj Semir na nowym mieszkaniu - fajnie Ci wyszedł ten wypoczynek, tylko teraz musisz sie postarac jeszcze o dodatkowego członka rodziny. Bo dom juz komletny wykończony , no i "wypasiony" , to juz bys sie nudził .Pozdrawiam i jeszcz raz życzę samych pięknych dni w nowym domku.Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 22.08.2008 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Witaj Semir na nowym mieszkaniu - fajnie Ci wyszedł ten wypoczynek, tylko teraz musisz sie postarac jeszcze o dodatkowego członka rodziny. Bo dom juz komletny wykończony , no i "wypasiony" , to juz bys sie nudził . Pozdrawiam i jeszcz raz życzę samych pięknych dni w nowym domku. Maria dzieki za życzenia , a co do dodatkowego członka rodziny to już nie w tym wieku pozdrowienia. ps.nudy nie bedzie bo jak zawsze przy domu jest sporo pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziemia2 24.08.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Wychodze z ukrycia,domek śliczny, wielkie gratulacje!Wysłalam wiadomość na priv, pozdrawiam.Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blaniek 03.09.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Przyłączam się do gratulacji - od dłuższego czasu śledzę Wasz dziennik - domek śliczny! Jeśli można - chciałabym zapytać o rolety - w jakim systemie i jaki producent? Pozdrawiam,Blanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 05.09.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Witaj! Na forum muratora widziałam zdjęcie Twojej kuchni. Napisz prosze jaki masz sprzęt (tzn. piekarnik i mikrofalówka do zabudowy tzn jaki model), bo ja mam piekarnik boscha - z wyglądu taki jak u ciebie i i chcę dokupic mikrofalę, ale nie wiem jaki model będzie pasował kolorem inoxu. A u Ciebie to bardzo ładnie wygląda. Pozdrawiam Edyta I jeszcze jakbym mogła proszić to poprosze o dzdjęcie z bliska piekarnik + mikrofala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 06.09.2008 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Przyłączam się do gratulacji - od dłuższego czasu śledzę Wasz dziennik - domek śliczny! Jeśli można - chciałabym zapytać o rolety - w jakim systemie i jaki producent? Pozdrawiam, Blanka Witam podaje link do strony od kogo i jakie rolety zamontowaliśmy http://www.sylmarokno.com.pl/main.php3?nazwa=pcv/rolety&menu=none pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 06.09.2008 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Witaj! Na forum muratora widziałam zdjęcie Twojej kuchni. Napisz prosze jaki masz sprzęt (tzn. piekarnik i mikrofalówka do zabudowy tzn jaki model), bo ja mam piekarnik boscha - z wyglądu taki jak u ciebie i i chcę dokupic mikrofalę, ale nie wiem jaki model będzie pasował kolorem inoxu. A u Ciebie to bardzo ładnie wygląda. Pozdrawiam Edyta I jeszcze jakbym mogła proszić to poprosze o dzdjęcie z bliska piekarnik + mikrofala Witam podaje link do strony piekarnika http://www.nokaut.pl/piekarniki/piekarnik-bosch-hbn-380651.html#zakladka=specification oraz link do mikroweli http://www.ceneo.pl/135873 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 06.10.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 witajBardzo podoba mi się twoja kostka wokół domu. Możesz dokładnie napisać co to za kostka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 11.10.2008 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 witaj Bardzo podoba mi się twoja kostka wokół domu. Możesz dokładnie napisać co to za kostka? kostka to Libet Decco Elegante Piccola i Piazza http://www.libet.pl/cms/?id=36 link do strony pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Looker 12.10.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Witaj semir Miałbym małą prośbę. Tworzę stronę internetową o malowaniu. Jeżeli nie miałabyś nic przeciw chciałbym wykorzystać parę fotek z wnętrza Twojego domu (irlandasom poopadają sczęki tak sądzę ). Mój e-mail : [email protected] Pozdrawiam i życzę wielu mile spędzonych chwil Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 13.10.2008 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Witaj semir Miałbym małą prośbę. Tworzę stronę internetową o malowaniu. Jeżeli nie miałabyś nic przeciw chciałbym wykorzystać parę fotek z wnętrza Twojego domu (irlandasom poopadają sczęki tak sądzę ). Mój e-mail : [email protected] Pozdrawiam i życzę wielu mile spędzonych chwil Łukasz możesz wykorzystać , parę fotek. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Looker 13.10.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Bardzo dziękuję. Czy dało by radę przesłać parę zdjęć z wiatrołapu, kuchni i salonu w obecnym stanie? Mógłbym zrobić takie porównanie przed i po. Z góry dziękuję. Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 14.10.2008 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Bardzo dziękuję. Czy dało by radę przesłać parę zdjęć z wiatrołapu, kuchni i salonu w obecnym stanie? Mógłbym zrobić takie porównanie przed i po. Z góry dziękuję. Łukasz mam tylko te zdjecia które są w naszym dzienniku budowy na 7 i 8 stronie pozdrowienia http://forum.muratordom.pl/dom-wg-projektu-indywidualnego-b-i-r,t97784-360.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 12.11.2008 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 przypominka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iness5 12.11.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Ślicznie... Jak zwie się kolor Waszej elewacji?? Taki ciepły, że aż chce taki mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 12.11.2008 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 http://images35.fotosik.pl/11/04575167158018e0med.jpg semir macie piekny dom , wszystko ładnie się komponuje .Gratuluje domu ! Czy możesz podpowiedzieć jak się nazywa kostka i ile kosztuje mkw.? Mam tez pytanie - co to za tynk ( farba ) na ścianie w wiatrołapie - ściana przecierana. Fajnie to wygląda. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 13.11.2008 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Ślicznie... Jak zwie się kolor Waszej elewacji?? Taki ciepły, że aż chce taki mieć witaj , no tak bardzo ciepły kolor to lazur 11 z Kabe pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 13.11.2008 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 http://images35.fotosik.pl/11/04575167158018e0med.jpg semir macie piekny dom , wszystko ładnie się komponuje .Gratuluje domu ! Czy możesz podpowiedzieć jak się nazywa kostka i ile kosztuje mkw.? Mam tez pytanie - co to za tynk ( farba ) na ścianie w wiatrołapie - ściana przecierana. Fajnie to wygląda. Pozdrawiam witaj dzieki za miłe słowa, kostka to Libet Decco Elegante Piccola i Piazza jak my kupowalismy to mkw.był ok.70 zł. http://www.libet.pl/cms/?id=36 link do strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia.a 13.11.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 semir, czy ty w swoim domu, masz również te kafelki Gres Resl Stone w kolorze kremowym? Bo ze zdjęć wnioskuje, ze masz tylko kolor beżowy, karmin oraz brą, ale kremu to nie upatrzyłam.Stoje przed wyborem fug i naprawde nie wiem na co się zdecydować? Czy wybrać popielatą/szarą czy beżową? Dodam, ze mam kafelki w kremie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 13.11.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 semir dziekuje za link do kostki . Akurat we Wrocławiu mają oddział - podjade zobaczyć.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts