Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 418
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

noooo bardzo ładnie rośnie. Tak trzymać. Fajnie patrzeć jak dom wychodzi z ziemi i powoli zaczyna oddychać.

Pozdrawiam

no tak jak nie widac jeszcze ścian to niewiadomo czy cos juz jest ,a tak juz mozna pomalutku pochodzic po pomieszczeniach :D

Fajnie domek wam rosnie, możesz zrobic fotkę schodów od środka?Zaintrygowały mnie cegły wystające z owalu ściany .

te cegły wypuszczone przez budowlańców na klatce -- (w tym miejscu bedzie ściana,popatrz wyżej na projekt)

pozdrawiam

niesamowicie efektownie to wygląda! szkoda tylko że tej okrągłej klatki nie zrobiliście z cegły ale na lico - byłaby zajeb.... a jak wy palnujecie jej wykończenie?
niesamowicie efektownie to wygląda! szkoda tylko że tej okrągłej klatki nie zrobiliście z cegły ale na lico - byłaby zajeb.... a jak wy palnujecie jej wykończenie?

normalnie otynkowana i pomalowana niechcemy żeby cegły były widoczne :D

Witam!

Śledzę Twoje BUDOWANIE od początku. Bardzo mi sie podoba. Jest to jakieś natchnienie dla mnie bo też buduję wg własnego projektu. Tak trzymać!

Na marginienie to jesteśmy "prawie" sąsiadami :wink:. Buduję w Jastrzębiu ale znam Skoczów i okolice. Rzut beretem ( nie moherowym :D ) jest stamtąd do Grodźca Śląskiego a w nim mieszka moja sister kochana.

Pozdrawiam

Słomiana Kaśka

Witam!

Śledzę Twoje BUDOWANIE od początku. Bardzo mi sie podoba. Jest to jakieś natchnienie dla mnie bo też buduję wg własnego projektu. Tak trzymać!

Na marginienie to jesteśmy "prawie" sąsiadami :wink:. Buduję w Jastrzębiu ale znam Skoczów i okolice. Rzut beretem ( nie moherowym :D ) jest stamtąd do Grodźca Śląskiego a w nim mieszka moja sister kochana.

Pozdrawiam

Słomiana Kaśka

życzymy wam powodzenia ,bo wiemy jak długo wybieralismy projekt,i nie jest to takie proste(teraz jest tyle projektów że mozna dostać oczopląsu) :)

kiedy startujecie?

życzymy wam powodzenia ,bo wiemy jak długo wybieralismy projekt,i nie jest to takie proste(teraz jest tyle projektów że mozna dostać oczopląsu)

kiedy startujecie?

Właśnie wczoraj zaczęło się. Na dobre i na złe.... :D

Powstała piękna dziura a razem z nią bardzo miła spodziewajka - piękny piaseczek, wystarczy tego do całej budowy a i podsypki pod ławy nie trzeba robić.

Co do projektu to tworzył się w wyobraźni przez ok 3 m-ce a potem kolejne 3 m-ce przelewany był na papiery :D. W trakcie burzy mózgów projekt ewaluował, przybywało mu metrów przy jednoczesnym wirtualnym ubywaniu kasy z kieszeni ALE...

Będzie DOBRZE........ :wink: