Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarz do domu wg projektu indywidualnego B. i R.

Recommended Posts

semir podziwiam Twój domek od dłuższego czasu :roll:

, ale teraz gdy już nabiera ostatecznego szlifu muszę sie ujawnić - przepięknie, gustownie, stylowo - i wogóle ajajaj! :o

Skorzystałam z Twojego namiaru na ogrodzenia, ale niestety zawiedli. :evil:

Chyba napędziłes im tyle zleceń że zaczynają mieć w nosie klientów.

Pozdrawiam serdecznie i życzę cudownych chwil w nowym wspaniałym domku! :D

• Odpowiedzi 418
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...

Witam,

Mam pytanie, jaki dokładnie masz kolor okien? Też chcę zamówić Urzędowskiego (dąb) ale na próbnikach kolory są dziwne. Sprzedawca operuje nazwami kolorów D1, D2, D3........... a ja chcę złoty dąb. Z tego co wyczytałam to wałśnie taki kolor masz. Czy możesz podać symbol wg Urzędowskiego?

Dzięki i pozdrawiam

• 3 weeks później...
witam semir bardzo gustowny i piekny domek ja chcialem zapytac o schody a szczegulnosci o porecz jest nieziemsko fajna :o ile was to kosztowalo i kto ja wykonal pozdrawiam

wykonała fiema "kora" link do ich strony

http://www.schody.opole.pl/szablon.php?arg=gal_pok&kat=giete&tytul=schody&rodz=Schody%20z%20elementami%20giętymi&name=1

koszt 14000,00

pozdrawiam.

• 1 month później...
Witaj!

Piękny dom. Mam pytanie o oczyszczalnię - jak się sprawuje i czy nie ma zapaszków. Jutro podpisuję umowę na taką samą jak masz u siebie.

Pozdrawiam,

Blanka

witam

żadnych zapaszków nie ma chociaz jest to tylko zamontowane ok 5 m od domu do dziś sprawuje sie doskonale,

pozdrawiam.

• 2 weeks później...

witaj!

Piękny domek, gratuluję i podziwiam. Mam pytanko w sprawie odbioru domu. Wiem, ze od tego roku wszedł przepis, który mówi ze do odbioru, potrzebny jest certyfikat elektryczności. Powiedz, gdzie należy szukać ludzi którzy to zrobią, oraz ile to kosztuję. Za odpowiedź dziękuję.

witaj!

Piękny domek, gratuluję i podziwiam. Mam pytanko w sprawie odbioru domu. Wiem, ze od tego roku wszedł przepis, który mówi ze do odbioru, potrzebny jest certyfikat elektryczności. Powiedz, gdzie należy szukać ludzi którzy to zrobią, oraz ile to kosztuję. Za odpowiedź dziękuję.

znalazłem takiego p.po wielu tygodniach poszukiwań

kosztowało to 400,00 zł tzw audyt energetyczny (świadectwo energetyczne)

najlepiej poszukac na necie lub zapytac znajomego architekta.

pozdrawiam

Witam,z powodu braku internetu przez pewien okres w nowym domu nie mogłam śledzić nowych wpisów w Twoim dzienniku. Dzisiaj zaglądam iiiiiiiiiiiiiiiiiii rozczarowanie --- brak fotek---------na które tak bardzo liczyłam bo od początku jestem wiernym " zaglądaczem"do Twojego dziennika.

Może wkleisz je przez http://www.imageshack.us

A i bez fotek z miłą przyjemnością zaglądnę :wink: , tylko nie będzie mi dane zobaczyć jak pięknie u was :lol:

Pozdrawiam, Ania

Witam,z powodu braku internetu przez pewien okres w nowym domu nie mogłam śledzić nowych wpisów w Twoim dzienniku. Dzisiaj zaglądam iiiiiiiiiiiiiiiiiii rozczarowanie --- brak fotek---------na które tak bardzo liczyłam bo od początku jestem wiernym " zaglądaczem"do Twojego dziennika.

Może wkleisz je przez http://www.imageshack.us

A i bez fotek z miłą przyjemnością zaglądnę :wink: , tylko nie będzie mi dane zobaczyć jak pięknie u was :lol:

Pozdrawiam, Ania

Witaj postaram się o jakies fotki , tylko muszę zrobić porządek ze zdjeciami które mam w fotosiku

pozdrawiam.

witaj semir :)

Nie widzę teraz zdjęć, ale pamiętam, że miałeś ślicznie położoną kostkę :lol:

Czy mogłabym prosić o namiary do firmy, która Ci ją układała????

I jakbyś mógł powiedzieć ile Cię kosztował m2???

Mi firma krzyknęła 158 zł z materiałem (kostka około 50-60zł) :roll:

Będę wdzięczna za pomoc :)

pozdrawiam, kasia