foksi 24.11.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 semir podziwiam Twój domek od dłuższego czasu , ale teraz gdy już nabiera ostatecznego szlifu muszę sie ujawnić - przepięknie, gustownie, stylowo - i wogóle ajajaj! Skorzystałam z Twojego namiaru na ogrodzenia, ale niestety zawiedli. Chyba napędziłes im tyle zleceń że zaczynają mieć w nosie klientów. Pozdrawiam serdecznie i życzę cudownych chwil w nowym wspaniałym domku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 29.11.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Jadalnia bardzo ładna. Grzyby z lasku - ho ho Zwierzatek Was odwpedzajacych - zazdroszczę. Chciałabym aby moja budowa wyglądała podobnie do Twojej. I aby efekt końcowy był równie wspaniały. Jeszcze raz gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 16.12.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 semir bardzo ładne meble w jadalni.Jak sie Wam mieszka?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 22.12.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Niech Święta Bożego Narodzeniai Wigilijny wieczór upłyną Wamw szczęściu i radościprzy staropolskich kolędachi zapachu świerkowej gałązki.Nowy Rok zaś niech przyniesie szczęście i pomyślność Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwonaWitek 22.12.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Witam,Mam pytanie, jaki dokładnie masz kolor okien? Też chcę zamówić Urzędowskiego (dąb) ale na próbnikach kolory są dziwne. Sprzedawca operuje nazwami kolorów D1, D2, D3........... a ja chcę złoty dąb. Z tego co wyczytałam to wałśnie taki kolor masz. Czy możesz podać symbol wg Urzędowskiego? Dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 23.12.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://www.empikfoto.pl/albumy35/115019/724446/previews/22851362_kartka3.jpg Życzą Glowace z dziećmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iness5 23.12.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://baron.dtfoto.pl/high/ba17f811879ca34d4cdf0b21544c07eb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 23.12.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Święta te na świecie całym, niosą miłość, dużym, małym. Niech więc cząstka tej miłości, i u Ciebie też zagości. Spokojnych, zdrowych, wypełnionych ciepłem Świąt Bożego Narodzenia życzy... Nina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 30.12.2008 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 dziękujemy wszystkim za życzenia, długo nie pisaliśmy .Wszystkim życzymy szczęśliwego Nowego Roku, żeby budowy nie skończoneszczęśliwie ukończyli, Ci którzy już mieszkają żeby zdrowo wypoczęli , żeby nadchodzący rok 2009 był szćzęśliwy i nie gorszy od 2008. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 31.12.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Pragnę Wam złożyć szczere życzenia: Zdrowia, szczęścia, powodzenia. Aby troski życia zaginęły w mroku podczas nadchodzącego Nowego 2009 Roku ! http://republika.pl/blog_nk_746602/1563228/tr/gt8.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iness5 31.12.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 http://kartki.net.pl/kartki/5/143.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polo555 15.01.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 witam semir bardzo gustowny i piekny domek ja chcialem zapytac o schody a szczegulnosci o porecz jest nieziemsko fajna ile was to kosztowalo i kto ja wykonal pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 16.01.2009 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 witam semir bardzo gustowny i piekny domek ja chcialem zapytac o schody a szczegulnosci o porecz jest nieziemsko fajna ile was to kosztowalo i kto ja wykonal pozdrawiam wykonała fiema "kora" link do ich strony http://www.schody.opole.pl/szablon.php?arg=gal_pok&kat=giete&tytul=schody&rodz=Schody%20z%20elementami%20giętymi&name=1 koszt 14000,00 pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blaniek 26.02.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Witaj!Piękny dom. Mam pytanie o oczyszczalnię - jak się sprawuje i czy nie ma zapaszków. Jutro podpisuję umowę na taką samą jak masz u siebie. Pozdrawiam,Blanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 27.02.2009 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Witaj! Piękny dom. Mam pytanie o oczyszczalnię - jak się sprawuje i czy nie ma zapaszków. Jutro podpisuję umowę na taką samą jak masz u siebie. Pozdrawiam, Blanka witam żadnych zapaszków nie ma chociaz jest to tylko zamontowane ok 5 m od domu do dziś sprawuje sie doskonale, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata z małopolski 13.03.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 witaj!Piękny domek, gratuluję i podziwiam. Mam pytanko w sprawie odbioru domu. Wiem, ze od tego roku wszedł przepis, który mówi ze do odbioru, potrzebny jest certyfikat elektryczności. Powiedz, gdzie należy szukać ludzi którzy to zrobią, oraz ile to kosztuję. Za odpowiedź dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 13.03.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 witaj! Piękny domek, gratuluję i podziwiam. Mam pytanko w sprawie odbioru domu. Wiem, ze od tego roku wszedł przepis, który mówi ze do odbioru, potrzebny jest certyfikat elektryczności. Powiedz, gdzie należy szukać ludzi którzy to zrobią, oraz ile to kosztuję. Za odpowiedź dziękuję. znalazłem takiego p.po wielu tygodniach poszukiwań kosztowało to 400,00 zł tzw audyt energetyczny (świadectwo energetyczne) najlepiej poszukac na necie lub zapytac znajomego architekta. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 16.03.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Witam,z powodu braku internetu przez pewien okres w nowym domu nie mogłam śledzić nowych wpisów w Twoim dzienniku. Dzisiaj zaglądam iiiiiiiiiiiiiiiiiii rozczarowanie --- brak fotek---------na które tak bardzo liczyłam bo od początku jestem wiernym " zaglądaczem"do Twojego dziennika. Może wkleisz je przez http://www.imageshack.us A i bez fotek z miłą przyjemnością zaglądnę , tylko nie będzie mi dane zobaczyć jak pięknie u was Pozdrawiam, Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 24.03.2009 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Witam,z powodu braku internetu przez pewien okres w nowym domu nie mogłam śledzić nowych wpisów w Twoim dzienniku. Dzisiaj zaglądam iiiiiiiiiiiiiiiiiii rozczarowanie --- brak fotek---------na które tak bardzo liczyłam bo od początku jestem wiernym " zaglądaczem"do Twojego dziennika. Może wkleisz je przez http://www.imageshack.us A i bez fotek z miłą przyjemnością zaglądnę , tylko nie będzie mi dane zobaczyć jak pięknie u was Pozdrawiam, Ania Witaj postaram się o jakies fotki , tylko muszę zrobić porządek ze zdjeciami które mam w fotosiku pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 25.03.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 witaj semir Nie widzę teraz zdjęć, ale pamiętam, że miałeś ślicznie położoną kostkę Czy mogłabym prosić o namiary do firmy, która Ci ją układała???? I jakbyś mógł powiedzieć ile Cię kosztował m2??? Mi firma krzyknęła 158 zł z materiałem (kostka około 50-60zł) Będę wdzięczna za pomoc pozdrawiam, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts