julienx 26.04.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Przez ten czas co my mamy przestój spokojnie nas dogonisz, a nawet będziesz dalej w etapach prac. Fajnie wygląda ten ksztalt schodów, u mnie jeszcze niczego nie widać, najpierw więźba potem schody i reszta ścianek działowych.. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 26.04.2007 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Przez ten czas co my mamy przestój spokojnie nas dogonisz, a nawet będziesz dalej w etapach prac. Fajnie wygląda ten ksztalt schodów, u mnie jeszcze niczego nie widać, najpierw więźba potem schody i reszta ścianek działowych.. Pozdrawiam, bedziemy zalewać chyba 2 maja,po 3 maja zaczynaja murować , pod więżbę, a potem to juz ciesla pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 02.05.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Byliśmy wczoraj zwiedzać bunkier w Konewkach, Semir tam to dopiero beton i stal - nasze sufity to takie tyci, tyci... stropiki. 380 metrów długości bunkier sam beton i stal robi wrażenie. I pomyśleć że tam nie przyjeżdzała pompa U nas cieśla działa od poniedziałku, czyli jednak wciąż o kroczek przed Wami. O jakich myślisz tynkach wew? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 02.05.2007 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Byliśmy wczoraj zwiedzać bunkier w Konewkach, Semir tam to dopiero beton i stal - nasze sufity to takie tyci, tyci... stropiki. 380 metrów długości bunkier sam beton i stal robi wrażenie. I pomyśleć że tam nie przyjeżdzała pompa U nas cieśla działa od poniedziałku, czyli jednak wciąż o kroczek przed Wami. O jakich myślisz tynkach wew? no tak ale mieli tania siłe roboczą a co do tynków to chyba wapienno gipsowe,(chyba tak to sie nazywa- na gładz ) to kiedy dach u ciebie bedzie? u nas chyba za tydzien wchodzi ciesla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 03.05.2007 03:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 no tak ale mieli tania siłe roboczą tia tylko 3 tys włoskich podpadłych politycznie jeńców. Prezent Mussoliniego dla Hitlera a co do tynków to chyba wapienno gipsowe,(chyba tak to sie nazywa- na gładz ) Też o nich myśle Tylko wtedy garaż, pomieszczenie gosp. to cementowo- wapienne to kiedy dach u ciebie bedzie? u nas chyba za tydzien wchodzi ciesla Cieśle wchodzą od poniedziałku. Mają się uwinąć w tydzień. A potem po 20 maja - wchodzą dekarze i mają pracować ok. 2-2,5 tyg. Wiec dach będzie gotowy na początku czerwca. Na połowe lipca planuję stan surowy zamknięty. Zobaczymy jak pójdzie. Okna wybrane - niezamówione, brama się wybiera, drzwi sie wybierają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 03.05.2007 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Tylko wtedy garaż, pomieszczenie gosp. to cementowo- wapienne no tak u nas tak samo Cieśle wchodzą od poniedziałku. Mają się uwinąć w tydzień. A potem po 20 maja - wchodzą dekarze i mają pracować ok. 2-2,5 tyg. Wiec dach będzie gotowy na początku czerwca. no to szybko u nas teraz murowanie ścian a po tygodniu wchodzą cieśle bedą ok 2-3 tyg bo muszą robic deskowanie całego dachu, a my musimy pomalowac ok 100 m2 desek na koncówki (3 razy duluxem kolor jasny dąb) Na połowe lipca planuję stan surowy zamknięty. Zobaczymy jak pójdzie. Okna wybrane - niezamówione, brama się wybiera, drzwi sie wybierają...no my mamy okna zamówione na wrzesień rolety tak samo i brama garazowa( chcemy zeby troche sciany podeschły ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasq 05.05.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 semir idziesz jak burza pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 05.05.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 [/i]no my mamy okna zamówione na wrzesień rolety tak samo i brama garazowa( chcemy zeby troche sciany podeschły ) Ja od września muszę wystartować w wykończeniówką - glazury w łazienkach, podłogi... itd.. Mamy niestety ciśnienie wprowadzić się w połowie grudnia... czuję że nie wyjdzie to nam na dobre... Tynki chcemy robić w połowie czerwca wiec z miesiąc postoją do połowy lipca a i może do sierpnia... zobaczymy w praniu... w u Was tempo naprawdę ekspresowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 07.05.2007 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Ja od września muszę wystartować w wykończeniówką - glazury w łazienkach, podłogi... itd.. Mamy niestety ciśnienie wprowadzić się w połowie grudnia... czuję że nie wyjdzie to nam na dobre... Tynki chcemy robić w połowie czerwca wiec z miesiąc postoją do połowy lipca a i może do sierpnia... zobaczymy w praniu... no tak termin sobie trzeba jakiś wytyczyć,my przeprowadzke planujemy za rok niemamy dokładnie sprecyzowane czy maj ,czerwiec czy moze lipiec no u was to ponad expresowo ,robota idzie ,pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 08.05.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 widze że okna masz inne niż w wizualizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 08.05.2007 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 widze że okna masz inne niż w wizualizacji no tak to była chyba 3 przeróbka mamy na górze okna łukowe i drzwi balkonowe łukowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 08.05.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 a juz myslałam że niezgodnie z projektem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 08.05.2007 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 a juz myslałam że niezgodnie z projektem wszystko zgodnie z projektem tylko troszke sie zmieniły niektóre wymiary okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 08.05.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 a juz myslałam że niezgodnie z projektem wszystko zgodnie z projektem tylko troszke sie zmieniły niektóre wymiary okien aha - to można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 09.05.2007 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 tak mozna tylko musi to byc naniesione w projekcie jako poprawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 09.05.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 razem 65 267,61 Robi wrażenie... cegła pełna 550,00 hmm... jakoś nie za mało? Bo ja na tą cegłę wydałam ze 4000 zł (po 1,2 zł/szt) Murowana była z niej ściana nośna półokrągła od schodów i 1 komin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 10.05.2007 05:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 hmm... jakoś nie za mało? Bo ja na tą cegłę wydałam ze 4000 zł (po 1,2 zł/szt) Murowana była z niej ściana nośna półokrągła od schodów i 1 komin. u mnie tez wiecej cegły jest w tej sumie ponad 6000,00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 24.05.2007 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 hm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 25.05.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Witam, podziwiam jak pięknie rośnie Wasz dom! bardzo ładna działka i piękna okolica! I będziecie mieli własny lasek! projekt prezentuje się interesująco, ciekawam jak to się zakończy... póki co prezentuje się bardzo dobrze! jakoś mnie doszukałam się informacji jak duża jest Wasza działka? powodzenia i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 25.05.2007 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Witam, podziwiam jak pięknie rośnie Wasz dom! bardzo ładna działka i piękna okolica! I będziecie mieli własny lasek! projekt prezentuje się interesująco, ciekawam jak to się zakończy... póki co prezentuje się bardzo dobrze! jakoś mnie doszukałam się informacji jak duża jest Wasza działka? powodzenia i pozdrawiam! działka ma wielkość 4400 m2 szer 23-24 m dziękujemy za pozdrowienia i nawzajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts