semir 02.07.2007 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 oooo szukałem swoich komentarzy 15 min. szybko spadają jak sie niepisze przez pare dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 04.07.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 świetny projekt, uwielbiam domy z dachem naczółkowym sama mam taki choć na pewno mnie okazały od Twojego faktycznie ruch na budowie nieprzeciętny, pewnie chcecie się wprowadzić w tym roku!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 05.07.2007 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 świetny projekt, uwielbiam domy z dachem naczółkowym sama mam taki choć na pewno mnie okazały od Twojego faktycznie ruch na budowie nieprzeciętny, pewnie chcecie się wprowadzić w tym roku!? w tym roku niebedziemy sie wprowadzać,mamy gdzie mieszkać chcemy żeby wszystko powysychało ,itp. przeprowadzka gdzieś tak ok czerwiec 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 11.07.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 idziecie jak burza zostaliśmy w tyle Pozdrawiam p.s. rurki od okurzacza kosztują jakieś 400 zł - położymy je sami. A potem kupimy jednostkę centralną Husky... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 11.07.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 idziecie jak burza zostaliśmy w tyle Pozdrawiam p.s. rurki od okurzacza kosztują jakieś 400 zł - położymy je sami. A potem kupimy jednostkę centralną Husky... A czemu jednostka centralna nie BEAM tylko Husky? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 12.07.2007 05:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 idziecie jak burza zostaliśmy w tyle Pozdrawiam p.s. rurki od okurzacza kosztują jakieś 400 zł - położymy je sami. A potem kupimy jednostkę centralną Husky... no teraz było troche przerwy (pogoda) ale robilismy prace w środku są juz dekarze a co do odkurzacza to też będziemy montować Husky jak będziecie kłaśc rurki niezapomnijcie o przewodzie elektr. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 12.07.2007 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 gratuluję wyboru ekip: jedna schodzi druga wcgodzi!! Jak Ci sie udało znaleźć tak rzetelnych i terminowych ludzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 12.07.2007 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 gratuluję wyboru ekip: jedna schodzi druga wcgodzi!! Jak Ci sie udało znaleźć tak rzetelnych i terminowych ludzi?? miałem juz zamówioną ekipe od zeszłego roku ,(ta ekipa ma kilka ekip zaprzyjaznionych jak dekarze cieśle tynkarze itp.) inne jak (instal.odk.,oczyszczalnia ścieków to juz są wyszukane przez neta albo podane przez naszego architekta .) a mam ją sprawdzoną przy innej budowie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 13.07.2007 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 o any!- mówię co z tego będzie ogladając kolej ne fociaki z tworzenia domku. A tu takie cudo urosło! już jestem ciekawa fotek z urządzania domu skoro budujecie taki nietypowy i artystyczny domek. pozdrawiam życząc dalszej, sprawnej budowy i wykończenowki jejku strasznie przepraszam ale dopiero dziś mam troche luzik i przegladam komenta. i zauwazyłem wasz wpis sorki dom jest troche z Libra , Andromeda. chcielismy na zewnątrz żeby był podobny do LIbra a środek sami wybraliśmy pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagi31 16.07.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 a ja mam pytanko zwiazane z wykonczeniem.. Mamy takie same schody betonowe- czym je planujecie wykonczyc??Drzewo, płytka?? A domek- naprawde super....i ta wielkosc działki....Jeju- ja mam 7 arow i wciaz zastanawiam sie, kto to bedzie kosił.... Syn ma 9 lat, wiec pewnie jego to bedzie robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 16.07.2007 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 a ja mam pytanko zwiazane z wykonczeniem.. Mamy takie same schody betonowe- czym je planujecie wykonczyc??Drzewo, płytka?? A domek- naprawde super....i ta wielkosc działki....Jeju- ja mam 7 arow i wciaz zastanawiam sie, kto to bedzie kosił.... Syn ma 9 lat, wiec pewnie jego to bedzie robota schody chcemy zrobic z drewna i marmuru znaczy stopnie dębowe a podstopnie z marmuru "kawa z mlekiem a co do koszenia to bylismy zmuszeni kupic traktorek bo za duzy tych hektarów do koszenia pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 18.07.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 A czy ta rura do czerpni jest gdzieś koło tej studzienki bo na fotce nie widać tej studzienki?? Pozdrawiam Konrad zaraz koło niej jedna koło drugiej studzienka fi 250 i obok czerpnia fi 200 dostałem czerpnie ale nie zakładam jej póki niemam ogrodzenia(ona jest z nierdzewki i troche kosztowała 1200,00 zł) założę ją pod koniec lipca Gorąca prośba o zrobienie fotek z montażu tej czerpni i pokazanie na nich podłączenia do głownej rury GWC , będę czekać z niecierpliwością. Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.07.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Witaj Semir. Dom prezentuje się świetnie, gratuluję Z niecierpliwością czekam na zdjęcia środka i mam nadzieję, że chętnie się swoimi wnętrzami podzielicie Powiedz mi proszę, jaką dachówkę kłądłeś? Prezentuje się naprawdę nieźle. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 18.07.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Semir pięknie prezentuje się Twoja dachówka. U nas deszcze nie zmyły zabrudzeń z pyłu powstałego z przycinania dachówek. Mówią, że zejdzie wraz z topniejącym śniegiem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 19.07.2007 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Gorąca prośba o zrobienie fotek z montażu tej czerpni i pokazanie na nich podłączenia do głownej rury GWC , będę czekać z niecierpliwością. Pozdrawiam Konrad jak tylko ją zamontuje to zrobie zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 19.07.2007 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Witaj Semir. Dom prezentuje się świetnie, gratuluję Z niecierpliwością czekam na zdjęcia środka i mam nadzieję, że chętnie się swoimi wnętrzami podzielicie Powiedz mi proszę, jaką dachówkę kłądłeś? Prezentuje się naprawdę nieźle. Pozdrawiam no do wnętrz jeszcze troche czasu a dachówka ceramiczna to Roben średzka falista czarna no nam też się podoba dzięki i pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 19.07.2007 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Semir pięknie prezentuje się Twoja dachówka. U nas deszcze nie zmyły zabrudzeń z pyłu powstałego z przycinania dachówek. Mówią, że zejdzie wraz z topniejącym śniegiem Pozdrawiam tylko żeby nadchodząca zima niebyła taka jak ostatnia bo bedziemy czekać 2 lata na śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 21.07.2007 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Semir pięknie prezentuje się Twoja dachówka. U nas deszcze nie zmyły zabrudzeń z pyłu powstałego z przycinania dachówek. Mówią, że zejdzie wraz z topniejącym śniegiem Pozdrawiam u nas w nocy strasznie lało i dzis patrzyłem dachówki ładnie wymyte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 23.07.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Jesteście świetnie zorganizowani - tylko pogratulować. Myśmy już sie w tym wszystkim trochę pogubili Zaczynamy mieć niezłe obsuwy czasowe - tynki 3 tyg. okna 2 tyg A o ogórdku pomyślę sama na przyszłą wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 23.07.2007 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Jesteście świetnie zorganizowani - tylko pogratulować. Myśmy już sie w tym wszystkim trochę pogubili Zaczynamy mieć niezłe obsuwy czasowe - tynki 3 tyg. okna 2 tyg A o ogórdku pomyślę sama na przyszłą wiosnę nauczeni doświadczeniem wiemy że nic nie jest z dnia na dzień ,więc zamawiamy i załatwiamy firmy z dość bezpiecznym wyprzedzeniem,ale i tak sie zdarzają wpadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts