semir 31.07.2007 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 01.08.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 bardzo ładny projekt kostki - ale pewnie wykonanie bardzo kosztowne? ile metrów kw wychodzi? jakie będą kolory? to tyle pytań - pozdrawiam słonecznie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 01.08.2007 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 bardzo ładny projekt kostki - ale pewnie wykonanie bardzo kosztowne? ile metrów kw wychodzi? jakie będą kolory? to tyle pytań - pozdrawiam słonecznie ! mała kostka piccolo 140 m2 kolor białe i żółte kostka piazza wieksza 105 m2 przed garazem kolor grafit pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 01.08.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Semir jak Ty to robisz, ja na placu budowy mam jedno wielkie wykopalisko i gruzowisko. Ty już masz projektanta od ogrodów, projekt kostki... a ja mam ręce w nocniku... Nawet nie weszłam do środka, a już wogóle nie idzie mi myśleć o otoczeniu domu. Hmmm Naprawdę jesteście świetnie zorganizowani. Ale wnioskuję, że macie dużo wieksze doświadczenie w budowie domu, bo mniemam, że to kolejny... gratuluję i z uwagą korzystam z Twoich wskazówek, bądz doświadczeń... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 02.08.2007 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Semir jak Ty to robisz, ja na placu budowy mam jedno wielkie wykopalisko i gruzowisko. Ty już masz projektanta od ogrodów, projekt kostki... a ja mam ręce w nocniku... Nawet nie weszłam do środka, a już wogóle nie idzie mi myśleć o otoczeniu domu. Hmmm Naprawdę jesteście świetnie zorganizowani. Ale wnioskuję, że macie dużo wieksze doświadczenie w budowie domu, bo mniemam, że to kolejny... gratuluję i z uwagą korzystam z Twoich wskazówek, bądz doświadczeń... Pozdrawiam prubuje zawsze zaplanować roboty 3-4 miesiace naprzód (żeby firmy sobie nieprzeszkadzały ,albo żeby nierobić czegoś 2 razy ) robie plan i potem dzwonie do róznych fachowców i ustalam terminy i to wszystko , zdarza się ze ktoś sie wyłamie ,ale gdyby wszystko szło jak po maśle tobyłoby to nudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 02.08.2007 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 "julienx"]Semir jak Ty to robisz, ja na placu budowy mam jedno wielkie wykopalisko i gruzowisko. Ty już masz projektanta od ogrodów, projekt kostki... a ja mam ręce w nocniku... a co do kostki brukowej ,musimy zrobić w tym roku, bo u nas wystraczy ze lekko popada i już mamy bagno na działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 02.08.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 prubuje zawsze zaplanować roboty 3-4 miesiace naprzód (żeby firmy sobie nieprzeszkadzały ,albo żeby nierobić czegoś 2 razy ) robie plan i potem dzwonie do róznych fachowców i ustalam terminy i to wszystko , zdarza się ze ktoś sie wyłamie ,ale gdyby wszystko szło jak po maśle tobyłoby to nudne no i niby my tak planujemy... ale jakoś mamy trudności, aby poszło to wg naszego planu, bo głownie to my dostosowujemy sie w rezultacie do terminów ekip, a nie na odwrót... Choć założenia były dobre:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 16.08.2007 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 dawno tu nikt nie pisał szukałem swoich komentarzy i znalazłem ....na 4 stronie , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.08.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 50 tyś to przesada a i jeszcze pytanie kiedy zamawiałeś okna? bo nam się nie spieszy ale miały być koniec sierpnia początek września i trochę się boję, że się wyrobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 17.08.2007 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 sama kotłownia to 20000 ( wtym piec 13000 netto) ogrzewanie podłogowe 12000,00 grzejniki 18000 okna zamawiałem w kwietniu na 3-4 wrzesień ,i tak powinno być dobrze akurat po tynkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 31.08.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 już się niemożemy doczekać okien , mają zacząć montować w poniedziałek i wtorek wtedy dom już nabierze innego wyglądu (bez dziur) taaak, to znaczący przełom. Niewieje, zaczyna wyglądac i robić sie przytulniej, no i przede wszystkim baaardzo cieszy inwestora. U nas ciepelko tez wyszlo ponad 40 tys (piec, podlogowka, kaloryfery itd) co robicie po oknach? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 31.08.2007 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 już się niemożemy doczekać okien , mają zacząć montować w poniedziałek i wtorek wtedy dom już nabierze innego wyglądu (bez dziur) taaak, to znaczący przełom. Niewieje, zaczyna wyglądac i robić sie przytulniej, no i przede wszystkim baaardzo cieszy inwestora. U nas ciepelko tez wyszlo ponad 40 tys (piec, podlogowka, kaloryfery itd) co robicie po oknach? pozdrawiam po oknach czekamy na Vaphoterm na podłoge pod wylewki ogrzewanie podłogowe i wylewki potem a na dworze układanie kostki chyba pazdziernik pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 31.08.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Piekna brama. My czekamy z montazem na "po wylewkach". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.09.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 ale masz już fajnie a my już po wylewkach i w poniedziałek musimy zamówić właśnie bramę ...tylko jaką ... czekam na twoje okna pewnie ty też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 03.09.2007 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Piekna brama. My czekamy z montazem na "po wylewkach". pozdrawiam u nas wylewki do dwoch tygodni chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 03.09.2007 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 ale masz już fajnie a my już po wylewkach i w poniedziałek musimy zamówić właśnie bramę ...tylko jaką ... czekam na twoje okna pewnie ty też no tez czekamy dziś sie dowiedziałem ze wszystkie gotowe oprócz łukowych a dzwoniłem do nich tak co miesiąc pytajać jak tam moje okna , odpowiedz zawsze tak już się robią i znów obsuwa w terminie chyba będzie. ale cóz, tak to już jest przy budowie pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.09.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 My też się dowiadywaliśmy są wszystkie oprócz tych na taras i na balkon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 04.09.2007 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 My też się dowiadywaliśmy są wszystkie oprócz tych na taras i na balkon dzis telefon że będą wszystkie montowane w piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.09.2007 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Semir gratuluję. Okna prezentują się naprawdę dobrze Bardzo łądny kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 10.09.2007 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Semir gratuluję. Okna prezentują się naprawdę dobrze Bardzo łądny kolor. ładny kolor wyszedł ,teraz to lepiej widac,niz jak zamawialismy dzięki i pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts