ziwachow 06.10.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Witaj Semir napisz proszę jaki (oznaczenie) Vapotherm jestz nadrukiem pod podłogówkę i gdzie kupowałeś te płyty ? pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 06.10.2007 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Witaj Semir napisz proszę jaki (oznaczenie) Vapotherm jest z nadrukiem pod podłogówkę i gdzie kupowałeś te płyty ? pozdrowienia Vaphoterm XR ecotherm polska.sp.z.o.o Gniezno ul widna 4 tel 061 4255648 podadzą ci najblizszego przedstawiciela http://www.ecotherm-polska.pl pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziwachow 06.10.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Witaj Semir napisz proszę jaki (oznaczenie) Vapotherm jest z nadrukiem pod podłogówkę i gdzie kupowałeś te płyty ? pozdrowienia Vaphoterm XR ecotherm polska.sp.z.o.o Gniezno ul widna 4 tel 061 4255648 podadzą ci najblizszego przedstawiciela http://www.ecotherm-polska.pl pozdrawiam Dziękuję za odpowiedź Planuję położyć pierwszą warstwę ze styropianu a w niej rurki z centralnego odkurzacza, a następnie płytę Vaphoterm XR. Jak myślisz, dobre rozwiązanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 06.10.2007 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Witaj Dziękuję za odpowiedź Planuję położyć pierwszą warstwę ze styropianu a w niej rurki z centralnego odkurzacza, a następnie płytę Vaphoterm XR. Jak myślisz, dobre rozwiązanie ? no my tez dawalismy ale pod vaphoterm 3 cm styro mysle ze dobrze bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.10.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 http://images29.fotosik.pl/99/61a188a20e23a1dfmed.jpg Semir powiedz mi ..bo spać nie mogę... czy parapet leży na cegłach i to będzie potem obtynkowane czy tylko podmurowaliście okno bo była za duża dziura a tylko na zdjęciu tak wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 10.10.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Witajcie..pięknie tutaj się u WAS robi...ale poza zachwytem mam do WAS 1duzą prosbe...-podajcie mi na priv (jeśli nie tajemnica i macie takie dane).co to jest za ogrodzenie??? te przęsła-..cudownie wyglądają,...i jeśli można to proszę z ceną.... Pozdrawiam serdecznie i dziekuje z gory..(ps. proszę tylko wiadomość wysłać na priv..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 11.10.2007 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 http://images29.fotosik.pl/99/61a188a20e23a1dfmed.jpg Semir powiedz mi ..bo spać nie mogę... czy parapet leży na cegłach i to będzie potem obtynkowane czy tylko podmurowaliście okno bo była za duża dziura a tylko na zdjęciu tak wygląda tak podmurowane bo była zostawiona za duza dziura parapet lezy na nich, bedą tynkowane razem ze szpaletami w oknach pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 11.10.2007 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Witajcie.. pięknie tutaj się u WAS robi... ale poza zachwytem mam do WAS 1duzą prosbe...- podajcie mi na priv (jeśli nie tajemnica i macie takie dane). co to jest za ogrodzenie??? te przęsła-..cudownie wyglądają,...i jeśli można to proszę z ceną.... Pozdrawiam serdecznie i dziekuje z gory.. (ps. proszę tylko wiadomość wysłać na priv..) ogredzenie z firmy Sikora Górki Wielkie tel.033-8536127 a ściagali panele gdzieś spod Poznania , bo oni robią ale proste tylko cena panela dł.2,5 m. to ok 160,00 zł pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 16.10.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Witam ponownie..uchylcie rąbka tajemnicy jaki kolor tych okien i z jakiej firmy...oraz czy to drewniane czy plastiki i czy z obu stron kolor macie taki sam???Drzwi tarasowe macie piekne!!!!czy to przesuwne? jaka szerokość i wysokosc...dziekuje serdecznie za odpowiedzi na pytania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 17.10.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Witam ja chciałem się przypomnieć w kwestii studzienki od GWC , jeśli posiadasz już jakieś nowe zdjęcia to byłbym niezmiernie uradowany. Pozdrawiam Konrad P.S. czadowa wanna!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 21.10.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Fajny ten zlew, wlaśnie czegoś takiego szukam, gdzie można będzie namoczyć pranie ręczne, obmyć kaloszki i wykąpać zabłoconego psa... Dzieki za linki ale Wam sie pieknie praca posuwa do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 29.10.2007 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Fajny ten zlew, wlaśnie czegoś takiego szukam, gdzie można będzie namoczyć pranie ręczne, obmyć kaloszki i wykąpać zabłoconego psa... Dzieki za linki ale Wam sie pieknie praca posuwa do przodu no mamy juz ten zlew jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 29.10.2007 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Witam ja chciałem się przypomnieć w kwestii studzienki od GWC , jeśli posiadasz już jakieś nowe zdjęcia to byłbym niezmiernie uradowany. Pozdrawiam Konrad P.S. czadowa wanna!!!! nie mam jeszcze nowych zdjęc ale w domu juz połozyli przewody do rekuperatora,jak bedę miał zdjecia to zamieszcze je. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 29.10.2007 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Witam ponownie.. uchylcie rąbka tajemnicy jaki kolor tych okien i z jakiej firmy...oraz czy to drewniane czy plastiki i czy z obu stron kolor macie taki sam??? Drzwi tarasowe macie piekne!!!! czy to przesuwne? jaka szerokość i wysokosc... dziekuje serdecznie za odpowiedzi na pytania... kolor złoty dąb firmy Urzędowski drewniane dębowe okna drzwi szer.320 cm x 232 cm pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 30.10.2007 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 kolor złoty dąb firmy Urzędowski drewniane dębowe okna drzwi szer.320 cm x 232 cm pozdrawiam ja też mam pytanie o okna, widziałam, że montowaliście okna przed tynkami, jak z gwarancją sobie poradziliście? bo mi powiedzieli, żeby oprawiać po mokrych robotach, bo inaczej utrata gwarancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 30.10.2007 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 okna montowaliśmy po tynkach w środku, a jesli sie robi przed tynkami to jest tzw . ograniczona gwarancja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 10.11.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Zazdroszcze ciepełka.... U nas ciepełko dopiero od poniedziałku, ale przez to opoznienie z wejsciem fachowców od wykonczeniowki... dlatego zadne płytki nieułożone... Fajnie wyszedł garaz, my chyba odpuscimy sobie płytki w garazu, pomalujemy zywiczna farbą i dobra... Kiedy ocieplacie na zewnatrz i czym ? Jaka temperatura w domu? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 10.11.2007 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Zazdroszcze ciepełka.... U nas ciepełko dopiero od poniedziałku, ale przez to opoznienie z wejsciem fachowców od wykonczeniowki... dlatego zadne płytki nieułożone... Fajnie wyszedł garaz, my chyba odpuscimy sobie płytki w garazu, pomalujemy zywiczna farbą i dobra... Kiedy ocieplacie na zewnatrz i czym ? Jaka temperatura w domu? Pozdrawiam na zewnątrz ocieplamy na wiosnę dopiero temp.na dole 16 st. na górze troche cieplej niz na dworze, jak zaczna ocieplać w poniedziałek powinno byc lepiej pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniUsiAK xD 12.11.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 no dobra czyli tu mam pisać????jezz skomplikowane to:p mam wlasnie infe hehe:D i se chodze po necie:P ale jaja:P pozdrowionka:*:*:* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 12.11.2007 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Witam widzę że centralę od rekuperacji podłączają , a czy coś się w końcu dzieje w temacie tej studzienki i czerpni od GWC ?? Bardzo mi zależy na zdjęciach z realizacji owego przedsięwzięcia. Pozdrawiam cieplutko Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts