pati25 18.08.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Hej skąd kupowliście beton b20? pozdarwiam Was serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BungoI 03.09.2007 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Beton kupowaliśmy, jak dotąd: 1. Cerbet - tel. 012 388 17 542. p. Władek - tel. 603598510 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Getye 16.10.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Halo!!! Długo mnie nie było, zaglądam do moich ulubionych dzienników - a tu u was nic się nie dzieje. Szkoda. Myślałam, że jakieś zdjęcia z budowy pooglądam... Czekam w takim razie cierpliwie. U nas parę nowych spraw: prawie zrobiliśmy 260 m prywatnej drogi, czekam na szczeniaczka (suczkę), szukam tanich wykonawców studni głębinowej, gram intensywnie w TotoLotka Pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.10.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Nie no kolejny Skrzat sie buduje a ja dopiero zauważyłem teój dziennik BungoI. Pędzę czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BungoI 27.10.2007 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Halo!!! Długo mnie nie było, zaglądam do moich ulubionych dzienników - a tu u was nic się nie dzieje. Szkoda. Myślałam, że jakieś zdjęcia z budowy pooglądam... Czekam w takim razie cierpliwie. U nas parę nowych spraw: prawie zrobiliśmy 260 m prywatnej drogi, czekam na szczeniaczka (suczkę), szukam tanich wykonawców studni głębinowej, gram intensywnie w TotoLotka Pozdrawiam gorąco Jak to nic się nie dzieje??!!! Od poniedziałku więźba będzie stawiana Rom, rozumiem, że Ty też budujesz / budowałeś Skrzata? W takim razie gdzie Twój dziennik do poczytania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Getye 28.10.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Rzeczywiście... Widać, że długo mnie nie było, zamiast poczytać dziennik budowy przeczytałam sobie komentarze i stwierdziłam, ze nic sie nie dzieje. Gratuluję, jak tak dalej pójdzie to święta spędzicie już w nowym domku! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BungoI 28.10.2007 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Aż taką optymistką to ja nie jestem. Sporo prac planujemy zrobić własnymi siłami (czytaj męża siłami . W związku z tym myślę, że tak realnie to może po wakacjach 2008. Mam nadzieję, że nie zapeszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Getye 29.10.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 W takim razie - powodzenia!A jak tam sprawa ze studnią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.10.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Rom, rozumiem, że Ty też budujesz / budowałeś Skrzata? W takim razie gdzie Twój dziennik do poczytania? Skrzata nie budowałem tylko Zręcznego - C77A - domek bardzo podobny do Skrzata, projektował go też Pan Biryłło. Od roku już mieszkam w niewykończonym nadal domu i powoli wykańczam to co zostało. Chyba, że wcześniej domek wykończy mnie. Finansowo oczywiście Dziennika nie ma niestety. Daru pisania nie mam i raczej wole czytac inne dzienniki. Z chęcią za to pokibicuje Twojej budowie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BungoI 31.10.2007 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Jakie zainstaowałeś okna połaciowe. Stoję przed decyzją i mam mętlik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 31.10.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Jakie zainstaowałeś okna połaciowe. Stoję przed decyzją i mam mętlik. Zdecydowałem sie na Veluxa. NAjdroższe ale tez nawięcej dobrego o nich słyszałem. Zresztą w jednej hurtowni kupowałem cały dach więc dostałem super cenę. Znajomy kupił okna na Allegro. Też wiedziałem, że tam jest jszcze taniej ale bałem się zaryzykować kupna okien w necie. Cała transakcja odbyła się bez problemów i kolega jest zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BungoI 01.11.2007 00:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Nie boję się Allegro ani netu jako miejsca zakupu - korzystam regularnie Po wstępnej selekcji mam dylemat pomiędzy Fakro a Langerem - okna do sypialni oraz między Veluxem a rooflitem w przypadku okna do łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 03.11.2007 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 ja pewnie z allegro też skorzystam. ja wczoraj sobie przeglądałam projekt i zastanawiałam się długo dlaczego drzwi zewnętrzne mają wysokość 235 cm podczas gdy nigdzie nie ma takich produkowanych po jakimś czasie doszłam dotego że te drzwi są z naświetlem górnym. nawet nie wiedziałam że coś takiego istnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.11.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 ja pewnie z allegro też skorzystam. ja wczoraj sobie przeglądałam projekt i zastanawiałam się długo dlaczego drzwi zewnętrzne mają wysokość 235 cm podczas gdy nigdzie nie ma takich produkowanych po jakimś czasie doszłam dotego że te drzwi są z naświetlem górnym. nawet nie wiedziałam że coś takiego istnieje JA nie zdecydowałem się na świetlik nad drzwiami ale tak sobie myślę, że jak bym jeszcze raz podejmował decyzję to chyba zrobiłbym ten świetlik. Przedsionek byłby wtedy lepiej doświetlony. Zamiast tego zdecydowałem się na drzwi z przeszkleniem. Minus jest taki że można stojąc na palcach zajrzeć do środka. Pamietam ,że jak nie miałem jeszcze założonych drzwi między przedsionkiem a resztą domu, to trochę głupio było jak za drzwiami stał inkasent od wody a ja wyszedłem z łazienki niekompletnie ubrany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BungoI 03.11.2007 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Taki to już ten "nasz" projekt jest. W jednym miejscu coś jest a w innym nie. Np. kalenica w części projektu ma 3m a w części tylko 1m. Tego naświetla to też należy się pewnie domyślić Rom - zawsze możesz sobie drzwi na takie z szybką wymienić a nie od razu nową budowę zaczynać Ja właśnie na takie "zachorowałam" ale nie wiem czy nie będę musiała poprzestać na Gerdzie. Trzeba ciąć gdzie się da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAREKKASIA 20.11.2007 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Witam I krótkie pytanko gdzie kupowaliscie te Langery ? Mozna to gdzieś w Krakowie zobaczyć? Pozdr M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BungoI 21.11.2007 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Zobaczyć będzie można u nas. Kupić - na razie tylko przez Allegro lub mogę podać namiary na przedstawiciela w Polsce. Okna, tak jak było zamówione - przyjechały 19 listopada w poniedziałek. Będziemy je montować w przyszłym tygodniu. Na razie leżą u sąsiadki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.11.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 BungoI wrzuć jakieś zdjecia dachu z dachówką.Chętnie popatrze jak wysżło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BungoI 28.11.2007 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Wrzuciłam zdjęcia dachu z dachówką Na razie 2 połacie ale zawsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.11.2007 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Super wygląda domek z dachówką.Widzę ,że poddasze wyszło naprawdę duże.Chociaż nie widać całości to wnioskuje tak to osobach stojąch na zdjęciu,Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts