Vafel 17.09.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Gratuluje pięknego domku! Mam pytanie związane z izolacją fundamentów. Chodzi mi o jeden szczegół. Sam planuję budowę zupełnie innego projektu, ale to co jest wspólne ze Skrzatem to zadaszony podcień wejściowy. U mnie w projekcie ten podcień ma "wspólny" fundament z resztą domu. Jak to zaizolować, żeby nie powstał mostek cieplny? Coś specjalnego z tym robiliście, czy nie przejmujecie się tym? Dzięki i życzę powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 18.09.2008 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Hejka Bungo! Super, że posadzki się już kładą Jaki kolor gresu? Co do banku - tak trzymaj! Brać wszarzy za kłaki i przeciorać po podłodze! Porządnie! To przeciez skandal jest, żeby porządny człowiek był tak podle traktowany! W dodatku za własne, ciężko zarobione, pieniądze! Współczuję i trzymam kciuki za Was! pozdróweczki M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BungoI 19.09.2008 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Gratuluje pięknego domku! Mam pytanie związane z izolacją fundamentów. Chodzi mi o jeden szczegół. Sam planuję budowę zupełnie innego projektu, ale to co jest wspólne ze Skrzatem to zadaszony podcień wejściowy. U mnie w projekcie ten podcień ma "wspólny" fundament z resztą domu. Jak to zaizolować, żeby nie powstał mostek cieplny? Coś specjalnego z tym robiliście, czy nie przejmujecie się tym? Dzięki i życzę powodzenia! Nie bardzo bo w końcu fundament jest pod ziemią. po zewnętrznej jest obłożone jest styropianem więc powinno być OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BungoI 19.09.2008 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Hejka Bungo! Super, że posadzki się już kładą Jaki kolor gresu? Co do banku - tak trzymaj! Brać wszarzy za kłaki i przeciorać po podłodze! Porządnie! To przeciez skandal jest, żeby porządny człowiek był tak podle traktowany! W dodatku za własne, ciężko zarobione, pieniądze! Współczuję i trzymam kciuki za Was! pozdróweczki M. Hmm, no właśnie najbardziej mi brakuje mi możliwości bezpośredniego naurągania osobom decyzyjnym. Ciąganie tych z infolinii kompletnie mnie nie satysfakcjonuje i wzmaga moje poczucie bezradności... Marta_zaz - wielkie dzięki z każdym dniem potrzebuję go coraz więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcz 29.09.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Myślę, że już błyszczą... możesz wklejać ;D Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BungoI 01.10.2008 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Myślę, że już błyszczą... możesz wklejać ;D Pozdrawiamy! Może i błyszczą ale są szczelnie zaklejone kartonami żeby ich nie uszkodzić I z fotek nici .... Nawet ich nie zdążyłam zobaczyć w pełnej krasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 22.10.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 wchodzę i czytam taki pesymistyczny wpis co się stało z drzwiami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 24.10.2008 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Hejka Bungo No współczuję Ci bardzo, wiem jak to jest, jak się czlowiekowi powoli odechciewa wszystkiego, gdy gdziekolwiek się ruszy to mu coś spier...papierzą. Jak mogę Cię pocieszyć? Że może te Twoje drzwi nie są takie jak sobie zaprojektowałaś, ale w rzeczywistości na pewno są ładne? Wrzuć tu jaką fotkę, to na pewno znajdziemy jakieś dobre strony Głowa do góry! Masz już przecież bliżej niż dalej! pozdróweczki M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 24.10.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Bungo Na pewno nie jest tak źle Wrzuć zdjęcia i się nie przejmuj - nie warto!!!!!! Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 27.11.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 I co sie dzieję!!! Ile można czekać na kolejne newsy. Nie martw się. Moja znajoma jak mantrę, ciągle powtarza nigdy nie jest tak zle, co by nie mogło być gorzej. Głowa do góry. Na pewno nie jest tak zle. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 09.12.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Hej Bungo! Co tam u Ciebie słychać? Nic a nic się tu nie pokazujesz. mam nadzieję, że wszystko w porządku, a nieobecność spowodowana jest szałem urządzania wnętrz. pozdrawiam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BungoI 19.12.2008 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 15-16 grudnia odbył się montaż naszej kuchni. Mam już fotki więc pewnie w weekend w końcu coś wkleję i napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 19.12.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/s/7/8/8/43851980_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 24.12.2008 01:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/s/4/0/2/40925529_d.jpg Smacznego barszczyku, wyśmienitego karpia, pysznej kapusty i tylko trafionych prezentów pod pachnącą choinką. No i przede wszystkim miłości... dużo miłości, która przetrwa wszystko, pogody ducha, uśmiechu i samych pięknych dni w nowym 2009 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 24.12.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Renifer Rudolf grzeje kopyta, Mikołaj w pośpiechu prezenty chwyta. Wszystkie smutki wnet pójdą w kąt - serdecznie życzę wesołych świąt. http://img370.imageshack.us/img370/1006/040hj4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 31.12.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 http://blog.webshots.com/wp-content/uploads/2006/12/happy_new_year.jpg życzy.........Rom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 16.01.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Hej BungoI Co tam słychać???? Długo nic nie piszesz.... Miały być zdjęcia kuchni .....i nie ma Jak znajdziesz chwilkę naskrob coś dla nas Pozdrawiam, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 20.01.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 BungoI mam prośbę, czy mogłabyś podać ile m3 więzby poszło na Twój dom? I czy łaty i kontrłaty byly w tych m3 czy były liczone w mb? I najważniejsze wrzuć wreszcie zdjęcia kuchni bo czekamy na nie od miesiąca. Pozdrawiam i czekam na odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BungoI 30.01.2009 00:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Przełamałam się po dotkliwym ciosie jakimi były drzwi zewnętrzne. Pojechałam na budowę i zrobiłam parę zdjęć, które umieściłam w dzienniku. Było jednak późno więc wyszły średnio. Oświetlenie domku pozostawia na razie sporo do życzenia. W niedzielę jadę kolejny raz i tym razem zrobię fotki za dnia. Teraz obmyślam kolory poszczególnych pomieszczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 30.01.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 bungo a mogłabyś napisać co za firma tak cię urządziła z tymi drzwiami? Ile za nie zapłaciłaś? Super kuchnia i fajnie że wstawiłaś fotki z obudowy schodów bo to jeszcze przede mną i kto wie czy sami tego też nie będizemy robić. My niestety nie mamy okna na klatce schodowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts