havo 26.03.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Kopała pomiędzy drzewami i na kilku uszkodziła korę. Drzewa to sosny, wiem że kora nie odrośnie, ale czy nie trzeba czymś tych miejsc posmarować. Jeżeli tak to czym, proszę o rade.dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
havo 03.04.2007 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 podciągam temat, może jednak ktoś mi doradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maddy 03.04.2007 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Mój mąż regularnie obdzierał korę z małych sosenek kosząc trawnik. A ja cierpliwie smarowałam zranione miejsca funabenem. Sosenki żyją, mają już po 2 m, a ja pilnuję męża, jak kosi trawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 07.04.2007 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Kiedys dziecko oskrobalo mi kore z orzecha malego doslownie cala na pniu, dzis orzech jest juz stary i kora odrosla i ma piekne orzechy, Ostatnio wykopywalęm 6 letnia brzoskwinie zwykła koparka i przesadzalem w inne miejsce, mysle ze sie przyjmnie, kora troszke uszkodzona korzenie tez, Pomalowalem drzewo, tak jak i inne zwykla biala emulsia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pinus 07.04.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Kopała pomiędzy drzewami i na kilku uszkodziła korę. Drzewa to sosny, wiem że kora nie odrośnie, ale czy nie trzeba czymś tych miejsc posmarować. Jeżeli tak to czym, proszę o rade. dzięki i pozdrawiam Żywica zasmaruje. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts