Renia 26.03.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Ktos juz zadał takie pytanie w innym dziale, ja podciagam temat. Mam schody dwubiegowe ze spocznikiem w przedpokoju, jest wysoko...jak to "złagodzić" ?Może ktos ma zdjęcia z obnizonej klatki schodowej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mis Uszatek1719499023 27.03.2007 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 W tej chwili mam na podorędziu tylko idiotyczne pomysły:* powiesić model sterowca w skali 1:10* wyprofilować w gipso-kartonie, kupić rzutnik do planetarium* rozwiesić sieć rybacką z powtykanymi rybkami, najlepiej suszonymi* zrobić ściankę wspinaczkową (opcjonalnie można zrezygnować ze schodów)* rozwiesić siatkę maskującą z powtykanymi kwiatkami (model harcówka'80)* wypełnić 500 kolorowymi balonami z wodorem, obok powiesić gaśnicę* rozpiąć białe płótno namiotowe, na schodach rozsypać piasek (model Sahara) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts