gabriela 26.03.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Troche sie niepokoje, bo nie wiem, czy na poczatku maja kupie bez problemu tynki gipsowe Kanufa na caly dom ok. 8 ton? Czy te tynki (maszynowe MP 75 L) tez trudno dostac? Widzialam w telewizji wzmianke o super kolejkach w hurtowniach budowlanych. Pytam szczegolnie budowniczych z wojew.warm-mazursk. Prosze o jakis meldunek na ten temat!Z gory dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluszku 28.03.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 problem jest glownie z materialami na sciany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 28.03.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Nie to kaczynscy puscili taka plote brak jest wszystkiego.. moj kolega zamowil bloczki bet w listopadzie i podobno w przyszlym tygodniu dostani(cena oczywiscie wyzsza niz byla) hurtownie zaczynaja sprowadzac mat z krajow sasiednich szczegolnie od niemcow duzo kupuja... miejmy nadzieje ze przynajmniej mat beda lepsze jakosciowo niz nasz polskie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluszku 28.03.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 bloczki betonowe kupisz od reki na poludniu Polski po 2,50 netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marełek 28.03.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 W okolicach Poznania nie mogę dostać dachówki "Roben plus" miedzianej ani kasztanowej. Jak już gdzieś ją znajdę to brak akcesoriów typu skrajne dachówki, kominki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psed 03.04.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Wygląda na to, że doszło do paradoksu - w hurtowniach jest pełno materiałów budowlanych tak iż trudno się w nich poruszać ale wszystko jest już sprzedane. To właściciele tych materiałów nie odbierają ich a hurtownicy nie mają miejsca na nowe dostawy i dla nowych klientów materiałów nie ma.To są obserwacje mojego kolegi, który w okolicach Nowego Dworu Mazowieckiego szuka materaiłów na ogrodzenie - na razie bez powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 03.04.2007 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 W okolicach Poznania nie mogę dostać dachówki "Roben plus" miedzianej ani kasztanowej. Jak już gdzieś ją znajdę to brak akcesoriów typu skrajne dachówki, kominki itp. Bo na nią jest cena promocyjna - 36zł/mkw, więc hurtownie nawet zamówień nie przyjmują, albo realizacja za 3-4 miesiace, bez gwarancji ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darsalam 04.04.2007 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Na śląsku w składach nie ma materiałów na ściany-maxów, porothermu.Nawet sami sprzedawcy nie wiedzą kiedy bedą mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.04.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 W okolicach łodzi nie ma cegieł Wiem, ze na maxy zamówione teraz czeka się do sierpnia, cena-ok.4zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 19.04.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 niestety prawda. Niektóre materiały sprowadzane są już w większym stopniu z np. Litwy i Niemiec - co w przypadku zaistnienia faktu iż jesteśmy w Unii jest a raczej powinno być już na porządku dziennym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1971KJ 20.04.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 brak jest wszystkiego nie mogę dostać gasiorow na dach 2-miesiac ;BRASS,akcesoriów , skrajne dachówki, w skladzie juz mowia cena 2Xrazy w gore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magangs 20.04.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 w hurtowniach jest pełno materiałów budowlanych tak iż trudno się w nich poruszać ale wszystko jest już sprzedane. To właściciele tych materiałów nie odbierają ich a hurtownicy nie mają miejsca na nowe dostawy i dla nowych klientów materiałów nie ma. . Właściciele chętnie by odebrałi ale nie ma im kto z tych materiałów budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psed 22.04.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 "Cóś drgnęło w temacie mat. budowlanych" - kolega o którym pisałem wcześniej - już kończy budowę płotu (słupki murowane kryte dachówką i obkładane klinkierem) a ja jadąc 14 kwietnia do Kad (albo Kadów - no nie wiem jak odmienić) trasą Pruszków - Grodzisk Mazowiecki mijałem kilka składów, do jednego właśnie wjeżdżała duuuża ciężarówa popularnie zwana TIRem załadowana czymś czerwonym a w innym właśnie rozładowywywano worki z cementem z podobnego TIRa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 22.04.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 problem jest glownie z materialami na sciany ... no ale zeby w kwietniu byly takie jaja z dachami , a co bedzie pozniej .... katastrofa .... no i jeszcze pozostaje kwestia jakosci tego , co sie uda kupic brakuje jeszcze tylko Chinczykow na dachu do kompletu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts