Aga - Żona Facia 26.03.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Mam pytanie na jakiej wysokości macie gniazdka w kuchni, konkretnie nad blatem kuchennym (proszę zmierzyć od blatu do dolnej krawędzi gniazdka). Interesuje mnie też ile macie tych gniazdek, ile planujecie, ile chcielibyście mieć. Bardzo proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZofiaD 27.03.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Gniazdka mam pod krawędzią górnych szafek, dokładnie centymetr pod szafkami. Ilość zależy od tego, jak zamierzasz użytkować kuchnię, tzn. ile urządzeń będziesz podłączać i gdzie. U mnie wyszło trzy podwójne. Ale to sprawa bardzo indywidualna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aleksandra1 06.04.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 A ja mam jedno potrójne gniazdko wmontowane w spód szafki wiszącej (szafka ma dwa dna), nie widać wcale, bo kolorystycznie dobrane jest do szafek. Natomiast gniazdko (też potrójne) nad blatem mam na wysokości 20 cm od krawędzi blatu. Ilość gniazdek musisz dopasować indywidualnie do własnych potrzeb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 06.04.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Miałem 115 nad podłogą (nie wiem ile to było od blatu - jakieś 20cm na oko)Gniazd podwójnych było 3szt nad całym blatem długosci jakieś 4m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.04.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2007 U nas wyszły 5cm od blatu. Mam dwa podwójne.Do pierwszej pary włączony jest czajnik i dzwonek bezprzewodowy, drugą parę wykorzystuję na bieżąco do ładowarki, miksera itp.Powinny być na wysokości 120cm od posadzki, aby uchronić je przed ewentualnym zachlapaniem.Tak to u mnie wyglądahttp://www.olkalybowa.republika.pl/kuchnia/kuchnia1.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rufio 11.04.2007 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Najwazniejsze zeby te gniazdka byly nad blatem, a ile nad nim to juz jest sprawa gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 11.04.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Ja obecnie mam również dokładnie 20 cm nad blatem . W nowym domu zamontuję tak 30cm nad blatem aby nie przeszkadzały przy stawianiu wysokich naczyń na blacie przy ścianie .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts