MarekWWW 13.06.2003 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Co sądzicie o kotłach Junkersa. Interesuje mnie CERASMARTJaki jest później serwisCzy kotły junkersa często się psują Jaki kocioł kondensacyjny mi polecicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarekWWW 13.06.2003 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Czy naprawdę nikt nie ma żadnego doświadczenia z tym kotłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatkor 13.06.2003 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Mam junkersa 2-funkcyjnego. Po 3 latach wysiadł zawór trójdrożny. Nikt tego nie chce zrobić poza autoryzowanymi instalatorami. Na zachód od Warszawy jest ich dwóch. Dyktują ceny jakie chcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sajmon 13.06.2003 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 to ciekawe bo mnie mój instalator zachęca do Junkersa twierdząc że ma jeden z najlepiej rozwinietych serwisów, też zastanawiam się nad CERASMART Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 13.06.2003 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Ja mam eurostara dwufuncyjnego od dwóch lat i nie narzekam. U teściów pracuje już tzry lata jednofunkcyjny z zasobnikiem i też jeszcze nie szukali serwisanta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek13 14.06.2003 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2003 Od czterech sezonów Eurostar z zasobnikiem - bez napraw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość JM 03.07.2003 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2003 Autoryzowani instalatorzy nie mogą naprawiać urządzeń.Nie mają części. Może to robić tylko serwisant.Zachęcam do korzystania z numeru 0801-300-810 jest to numer centrum serwisowego junkers. Jak zadzwonicie dowiecie sie szczegolowa o organizacji serwisowej. Jest też serwis fabryczny.POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts