BungoI 27.03.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Witam,Planuję budowę POŚ i nigdzie nie mogę znaleźć informacji czy woda klasy II może zaszkodzić zwierzakom. Woda tej klasy jest wynikiem działania POŚ. Niestety żaden z producentów nie umie mi odpowiedzieć czy jeżeli wodę odprowadzę do stawu a pies czy norka będzie w nim pływał lub pił wodę to czy może się pochorować. Na zdrowy rozum wydaje mi się, że nie ale wolałabym mieć pewność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BungoI 17.05.2007 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Na wykładach na Akademii Rolniczej znalazłam speca od biotechnologii i już wszystko wiem. Woda nie nadaje się do wpuszczenia do stawu, z którego korzystają zwierzęta. Natomiast można ją "puścić" na trzcinę i dopiero potem kaskadą (natlenianie) puścić do stawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts