zielonooka 27.03.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Witam potrzebuje "na gwałt" jakiejs polskiej skocznej muzyki To znaczy sie propozycji poznalam przesypmatycznego irlandczyka (pozdrawiam Massi choc wiem ze ani slowa bys nie zrozumial z tego co tu pisze ) i on jest baaardzo muzykalny uczy sie grac na jakiejs fiufiałce irlandzkie melodie ale wiekszosc sie nauczył juz i uznal ze teraz czas na cos polskiego Raczej tradycyjnego Choc jak cos by bylo z elementami "tradycji" ale wspolczesnego tez by pasowalo Ja to ciemna tabaka w rogu i nie wiem czego mu szukac a obiecalam Chdzi o cos skocznego , energicznego jakies oberki kujawiaki czy cos? Gdzie tego szukac w EmPiku nie ma ew moze ktos zna jakis adres stronki w necie???? gdzie znajde chociaz jakies namiary ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 27.03.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 zielona moze w goralskie klimaty sie wszukaj bruce springsteen to nagral taka nowa plyte ze hej hej hej - tylko troche malo polska, fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 27.03.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 To może brathanki Taka trochę góralska No i Golec uorkiestra. Z bardziej tradycyjnych to płyty zespołów pieśni i tańca Mazowsze i Śląsk. Nie wierzę, że tego nie ma w empiku. A w sieci, to może zajrzyj tu: http://www.muzykazdrogi.org Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.03.2007 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 O! brathanki fajny pomysl! Bruce S. - mysle ze zna a poza tym wyraznie prosil o "polisz mjuzik" myslalam nawet o jakis naprawde klasycznych oberkach , karkowiakach i takich tam ale... naprawde ciezko cokolwiek dostac - juz nawet nie mowie ze z netu w formie mp3 ale nawet normalna plytke cd w sklepie Moze cos pseudotradycyjnego czyli Golce czy Brathanki - bedzie wyjsciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.03.2007 01:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Och, Wszechobecna, gdybyś zaglądnęła do mnie na wieś, na ognisko przy altance winogronowej, oczywiście wraz ze swoim znajomym muzykiem, to napoiłbym Was śpiewem nie tylko Mazowsza i podobnych, ale również wczesnym Piotrem Szczepanikiem, Czerownymi Gitarami, Skaldami, Stanem Borysem, pieśnią biesiadną i wieloooooma innymi atrakcjami. A teraz tak na szybko nie szukaj cudów, zaprezentuj znajomemu Kapelę ze wsi Warszawa.Miłych dźwięków !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Last Rico 28.03.2007 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 zaprezentuj znajomemu Kapelę ze wsi Warszawa Kolega trochę się zdziwi, że na polskiej wsi ludzie tak dobrze grają ! ale propozycję popieram.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 28.03.2007 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Może tu.....Dużo mówia o "wszechbrzmiacej i wszechsłuchanej muzie".Ja dawno dawno kiedys popytałem i pokazano mi gdzie znajde ulubiona muze do samochodu.Trza sie zarejestrować. http://forum.polchat.pl/lofiversion/index.php/f11.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 28.03.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Witam potrzebuje "na gwałt" jakiejs polskiej skocznej muzyki To znaczy sie propozycji poznalam przesypmatycznego irlandczyka (pozdrawiam Massi choc wiem ze ani slowa bys nie zrozumial z tego co tu pisze ) i on jest baaardzo muzykalny uczy sie grac na jakiejs fiufiałce irlandzkie melodie ale wiekszosc sie nauczył juz i uznal ze teraz czas na cos polskiego Raczej tradycyjnego Choc jak cos by bylo z elementami "tradycji" ale wspolczesnego tez by pasowalo Ja to ciemna tabaka w rogu i nie wiem czego mu szukac a obiecalam Chdzi o cos skocznego , energicznego jakies oberki kujawiaki czy cos? Gdzie tego szukac w EmPiku nie ma ew moze ktos zna jakis adres stronki w necie???? gdzie znajde chociaz jakies namiary ? Polecam "Zywiolaka" jak to okreslil Kaczkowski jest to biometal , ale tak naprawde trzeba posluchac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seba7207 28.03.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Polecam: http://forum.o2.pl/forum.php?id_f=14 Szybko się ściąga i dużo tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 29.03.2007 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 dzieki! notuje skrzetnie...notuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 30.03.2007 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 http://www.polskieradio.pl/rckl/muzyka_zrodel.asp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.03.2007 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 dzieki zrobilam juz mala liste teraz tylko musze "toto" posciagac lub/i kupic dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts