mateo 27.03.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Witam Proszę wszystkich forumowiczów o opinię na temat projektu C123 od muratora http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=335&IdKolekcji= Poważnie zastanawiam się nad jego kupnem i realizacją ale wcześniej chciałbym zobaczyć co o nim sądzicie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateo 01.04.2007 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Witam Cały czas zastanawiamy się nad wyborem właściwego projektu. Chciałbym poznać waszą opinię na temat domu zasadny c123 od muratora http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=335&IdKolekcji= Bardzo się nam podoba jego funkcjonalność ale zastanawiamy się nad kosztami budowy tego domu. Jak myślicie czy będzie on dużo droższy od np. ISKIERKI http://www.projekty.ign.com.pl/?p=detail&id=152&opcja=opis Czy ktoś również brał pod uwagę budowę tego domu?Proszę o pomoc bo sezon budowlany w pełni a my w polu. PozdrawiamMateo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 01.04.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 zasadny ma 144 m2 iskierka 105 (ok.)jeśli przyjmiesz stawkę za m2 2000 (w wersji oszczędnej), to oblicz różnicę+lukarna, kubatura większa do ogrzania i tak ziarnko do ziarnka.... ale to TWÓJ wybór - popatrz na twoje - wasze - potrzebyoba domki sa ładne, ja buduję trochę większą siostrę iskierki "marysię" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateo 01.04.2007 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 też zastanawiałem się nad Marysią. Nie podobają mi się jednak te półokrągłe drzwi i okna. Ale to oczywiście kwestia gustu. W każdym razie dom jest bardzo funkcjonalny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 01.04.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 [ Nie podobają mi się jednak te półokrągłe drzwi i okna. nam też się nie podobały, więc są w prostokącik i domek jest bardziej podobny do iskierki, zreszta sporo zmian zrobiliśmy w oknach (zajrzyj do marysinego watku, to zobaczysz - niby jeden projekt, ale jednak są różnice pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateo 01.04.2007 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Po dokładnym wyliczeniu kosztów zasadnego c 123 też coraz bardziej skłaniamy się ku marysi. Zastanawiam się jednak jak rezygnacja z półkoli wpłynie na ostateczny wygląd budynku.Może masz jakieś zdjęcia z realizacji tego domku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateo 05.04.2007 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 halo jest tu kto. Ludziki proszę pomóżcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rybkajulia 03.06.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Witam wszystkich, jestem właśnie na etapie wyboru projektu. Sam projekt jednak nie oddaje do końca charakteru domu. Bardzop interesuje mnie projekt "Zasadny", czy ktoś budował właśnie ten domek, bardzo proszę o fotki:) Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chrzaszcz 29.10.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 witam, Ja również interesuje się projektem "zasadny" czy zdecydowałaś się na ten projekt ? czy ktoś go zbudował ?? pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rybkajulia 29.10.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Jednak zrezygnowałam z tego projektu, bardziej funkcjonalny wydaje mi sie w tej chwili domek "Marcysia" z Domna5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chrzaszcz 01.11.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 dziękuje za odpowiedź, my jeszcze nie zdecydowaliśmy, ale widzę, że interesują nas podobne projekty domów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagusia 02.11.2009 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Zobacz sobie ten projekt- jest dość "tani" w budowie i wydaje się przestrzenny, w dodatku dość duże pokoje na piętrze http://pprojekt.pl/projekt256-filonek,opis.htmlpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chrzaszcz 06.01.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 witam, My już zakupiliśmy projekt "zasadny" i niedługo mamy zamiar rozpocząć budowę, na razie jesteśmy w fazie załatwiania pozwoleń i dokumentów. pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chrzaszcz 27.08.2010 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 witam, Ja również interesuje się projektem "zasadny" czy zdecydowałaś się na ten projekt ? czy ktoś go zbudował ?? pozdrawiam Ania Nasza " zasadny" już jest pozdrawiam i polecam, jest naprawde przestronny i cieply Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chrzaszcz 27.08.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 W 2006 r. wybudowaliśmy domek "Zasadny", a we wrześniu 2009 wprowadziliśmy się na dół. Góra ze względów ekonomicznych jeszcze nie zrobiona. Jestem bardzo zadowolona. Domek b. fajny i wygodny. Dużo przestrzeni, choć obecnie przy dwójce małych dzieci troszkę brakuje choć małego pokoiku na dole. Poza tym bez zastrzeżeń witam o nie zauwazylam Pani odp, a czy mozna prosic o jakies zdjecia ? bo my mamy stan surowy zamkniety i teraz wybieramy elewacje itp, chetnie zobaczylibysmy jak Panstwo wykonczyli swoj zasadny pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts