MARCINDF 27.03.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Witam, Mam pustaki, które zostały mi z budowy a które oddam w dobre ręce - MAX z Wienebergera 1152 szt po 4,5 PLN/szt- Modularna z Markowicz 400 szt po 2,5 PLN/szt wszystko w klasie 15. Pustaki leżakują w Warszawie na Białołęce.GRATIS dodam pełną paletę mixu składającego się z Maxa i U220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamichalska 28.03.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Czesc,nie mam jeszcze wyliczen,ile potrzeba mi pustakow,bo wszystko jest w trakcie. Czy mozesz powiedziec mi,ile miales metrow scian zewnetrznych i ile materialu Ci na to poszlo?? ja mam ok 120m kw. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piechjo 28.03.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Witaj, my jesteśmy z mężem zainteresowani taką cegłą, bo za ok. miesiąc zaczynamy budowę i wtedy byśmy je mogli kupić, bo jeszcze nam nie przyznali kredytu, tylko pytanie czy mógłbyś poczekać do tego czasu, a czy ta cegła jest oryginalnie zapakowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaroR 05.04.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 czy aktualne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts