Mrówcia 11.04.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Najlepiej w łóziu z właścicielką/lem....nie ma wiekszego luksusu jak kot w łóżku (hi hi) A jest! DWA koty w łóżku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 11.04.2007 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Mrówcia, zazdroszczę Ci, szczęściara jestes i tyle ! [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bogumiła 11.04.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 No to ja mam teraz 5 małych + mamuśkę - może ktoś chce jednego - same kocurki. Oczywiście prześliczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mrówcia 11.04.2007 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 zaraz nas tu oskalpuja za OFF topic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 12.04.2007 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 zaraz nas tu oskalpuja za OFF topic już was zaraz oskalpuje dziewczyny kotków nie chce, ale w sprawie kuchni to chetnie jakies ciekawostki, porady poczytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 12.04.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 już was zaraz oskalpuje dziewczyny kotków nie chce, ale w sprawie kuchni to chetnie jakies ciekawostki, porady poczytam Taka refleksja mi sie nasunęła... Przy stole kuchennym z jednej strony zamiast krzeseł miałam skrzynio-ławę. Fakt, że miejsca więcej zajmuje (krzesło można wsunąć częściowo pod stół), ale za to dodatkowy schowek jest (oj pojemny bardzo, jak studnia!), wygodniejsza jest do siedzenia i... koty lubiły na niej leżeć A serio - naprawde polecam. W nowej (poremontowej kuchni) tez jest przewidziana ława, jak dobrze pójdzie to w sobote wreszcie ją zbiję. Pozdrawiam zielony_listek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mrówcia 12.04.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 wygodniejsza jest do siedzenia i... koty lubiły na niej leżeć ...wszystkie drogi prowadza do kota (ja nic nie mowilam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 16.04.2007 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Z tych rozmów z Wami, to tyle wyszło, że..... zamówiłam kota. Brytyjskiego.Miał byc dopiero za dwa lata w nowym domu, ale nie wytrzymam dłużej.....Trzeba poczekać az sie urodzi i odchowa, poczekam i będe szczęśliwą osobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 16.04.2007 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 niezmiernie sie cieszę, że wątek który założyłam bardzo sie przydał, może tematycznie słabo sie wpasował, ale za to kogoś uszczęśliwił pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a_gnieszka 16.04.2007 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Ja mam nadzieję, ze to nie koniec jeszcze wątku i ktoś się będzie dopisywał, chętnie poczytam o kuchniach O kotach zresztą też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 18.04.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 No to masz...może sie skusisz...http://www.bursztynowygryf.pl/polski/kocury.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kksia 20.04.2007 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Powracam do tematu kuchnii i daję coś dla poszukujących "pedałowych" rozwiązań koszy i sortowników.http://www.franke.pl/franke-21851-collect-90.html http://www.franke.pl/franke-21975-collect-90-2.htmlTylko ten kosz coś mały. W obu wersjach. No bo co to jest 12 l? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 18.05.2007 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Czy ktoś jest w posiadaniu takiej wybrakowanej szuflady pod zlewozmywakiem? Czy jest to praktyczne, a może lepiej na gąbki i płyny do mycia naczyn zrobic wąskie cargo obok zlewozmywaka? http://www.blum.com/img/slideshow/box/slideshow_box0614.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk1719501284 18.05.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 No to ja zacznę. Szuflad jak najwięcej o różnych głębokościach, te najpłytsze to tylko na sztućce. szuflady to chyba tez najdrozszy interes w tym wszystkim cholera a takie to wygodne "Kosz w szufladzie" ? . Tylko pod zlewozmywakiem. myslalam o czyms takim http://www.wfm-kuchnie.pl/elementy_pliki/dlaczego/8.jpg dzieki jak cos sobie jeszcze przypomnisz to zapraszam do wpisu nasi znajomi mają, rewelacja, nawet jak sporo kosztuje, na pewno będę to w kuchni miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 18.05.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 No tak, tylko że ten kosz z pedałem kosztuje 1200,- ... No i go nie zamówiłam. Ale za to zamówiłam pod zlewem szufladę jak do tego kosza ze zdjęcia powyżej - z relingiem dookoła i przez środek. Wstawię tam kwadratowe kosze z Ikei i już. Tylko pedału nie będzie... A, i jeszcze mają zamontować taką drugą szufladę z dziurą w środku - na gąbki i zmywaki i tp. - będzie się wysuwać po wysunieciu tej glownej szuflady z koszem. Jak już kuchnia przyjedzie, to napiszę, czy się ten mój patent sprawdził. A z patentów to jeszcze mam taki: cała dolna zabudowa to moduły (głównie szuflady) po 80 cm. A zmywarka ma 60 cm. Więc do zmywarki mają przykrecic front 80 cm, i jak się go uchyli, to bedzie zmywarka plus dziura 20 cm - i tam będą stały proszek, nabłyszczacz i sól do zmywarki. Plus jakieś inne chemikalia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 18.05.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 No tak, tylko że ten kosz z pedałem kosztuje 1200,- ... No i go nie zamówiłam. Ale za to zamówiłam pod zlewem szufladę jak do tego kosza ze zdjęcia powyżej - z relingiem dookoła i przez środek. Wstawię tam kwadratowe kosze z Ikei i już. Tylko pedału nie będzie... A, i jeszcze mają zamontować taką drugą szufladę z dziurą w środku - na gąbki i zmywaki i tp. - będzie się wysuwać po wysunieciu tej glownej szuflady z koszem. Jak już kuchnia przyjedzie, to napiszę, czy się ten mój patent sprawdził. A z patentów to jeszcze mam taki: cała dolna zabudowa to moduły (głównie szuflady) po 80 cm. A zmywarka ma 60 cm. Więc do zmywarki mają przykrecic front 80 cm, i jak się go uchyli, to bedzie zmywarka plus dziura 20 cm - i tam będą stały proszek, nabłyszczacz i sól do zmywarki. Plus jakieś inne chemikalia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PROSIACZEK 18.05.2007 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Pytanie do tych co kuchnie juz maja chodzi mi konkretnie o zabudowe jakie szuflady: głebokie, szerokie?, ile tych szuflad? czy sztucce i inne packi, lopatki umiescic w szufladzie pod plyta ceramiczna? czy szuflady na gary są fajne? czy kosz z odpadkami umiesicic w zwyklej szafce czy w szufladzie? moze jakis pomysl na wykorzystanie rogu? ponoc te obrotowe szafki sa be, to w takim razie co jest cacy? Prosze piszcie jakie macie doswiadczenia, czego zalujecie, a z czego w meblach kuchennych jestescie zadowoleni. Pozdrawiam Kosze obrotowe i takie tam w narożnych szafkach to gorzej niż be. zrób meble drewniane bo z okleiną wcześniej czy później będą ci odłazić. i zrób maskownicę na dole przydaje się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PROSIACZEK 18.05.2007 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 hehe za ten "kosz-cargo" to dopiero zapłacisz i w dodatku cała szafka zajęta. a jak zastosujesz pustą szafkę to wstawiasz tam kubeł na smieci i jeszcze trochę miejsca zostanie na postawienie jakichś płynów czy co tam chcesz. popieram. w dodatku są niepraktyczne. Ludzie sami sobie utrudniają rzycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 18.05.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 A ma ktoś szuflade na talerze z takim sprytnym podajnikiem wypychajacym je do gory?Jesli tak, to jak sie sprawuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 18.05.2007 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 A ma ktoś szuflade na talerze z takim sprytnym podajnikiem wypychajacym je do gory? Jesli tak, to jak sie sprawuje? tak jest świetna! I wie czy ma podać talerz głeboki czy płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts