Pesta 13.06.2003 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Bardzo zainteresował mnie ten projekt. Zanim jednak dokonam zakupu bardzo bym chciała zobaczyć jak to wszystko wygląda w naturze. Jeśli jest ktoś kto ma taki dom proszę o informacje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 14.06.2003 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2003 Podaj link tak jak radziła Aleksandryta, faktycznie łatwiej będzie coś powiedzieć o tym domu. I z innej beczki: czy ja Cię nie znam z e-dzieckowego forum przypadkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pesta 16.06.2003 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 O matko święta, a już myślałam że wpadłaś pot pociąg albo co..... No gdzie to się ludzie nie spotkają podaję link : http://www.projekty.murator.pl/prezentacja.htm?IdProjektu=103 Zadzwonie to pogadamy, buziaczki pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mit 03.01.2005 01:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 No wlasnie, czy zdecydowaliscie sie go budowac? Nam tez sie podoba! Czekamy na odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 03.01.2005 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Na pierwszy rzut oka tylko jedno. Abstrachując od wszystkiego innego, jedna łazienka i kibelek na tak duży dom. A co w przypadku dajmy na to Złotego Strzału <=> Czworaczki. Rodzice mają sypialnię w 16 i każdy na rano ma wg grafika 7 min. 30 sekund lub proporcjonalnie na wszystkie potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts